geomos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Στο insomnia είμαστε, για να δικαιολογήσει ο καθένας την ιδιαιτερότητα και το ξεχωριστό των γνώσεων του θα σου πει ότι χρησιμοποιεί σήματα καπνού που είναι πιο γρήγορα και ασφαλή από το viber. 2
yolodroid Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 δοκιμαστε καμια βδομαδα το telegram, βαλτε το και σε 2-3 που μιλατε πιο συχνα... και μετα γυριστε παλι στο viber telegram..πολυ καλη εφαρμογη την χρησιμοποιω καθημερινα εχω και δικο μου market group με 3000 ατομα οποιος θελει να μπει μου στελνει pm
johnny.tifosi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Στο θέμα που έχει σχέση με το Viber, οι περισσότεροι που έχουν γράψει είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το what's up και γράφουν ότι το what's up είναι καλύτερο! Ψιλό ανωμαλία μου φαίνεται αυτό. Εγώ ας πούμε που χρησιμοποιώ το Viber και είμαι ευχαριστημένος δεν έχω μπει ποτέ σε θέμα με το what's up να πω σαν νερντ "Ρε το Viber είναι καλύτερο " Γιατί αν το πεις θα γελάσει όλο το φορουμ :Ρ
djapal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Στο insomnia είμαστε, για να δικαιολογήσει ο καθένας την ιδιαιτερότητα και το ξεχωριστό των γνώσεων του θα σου πει ότι χρησιμοποιεί σήματα καπνού που είναι πιο γρήγορα και ασφαλή από το viber. so true!
l337 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Έχει πολύ πλάκα (not) που ορισμένοι υποστηρίζουν το πανυγηρτζίδικο bloatware που λέγεται viber, συγκρίνοντας το με το what's up (heh?), που προφανώς το έχουν δοκιμάσει και γι' αυτό το συγκρίνουν, αλλά έλα μωρέ.. δεν ξέρουν απλά πως γράφεται (whatsapp)
tsibosp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 μπορει καποιος να μου εξηγησει πως θα γινει να μου εμφανιζει το viber το ιδιο ιστορικο συνομιλιων στο pc και στο κινητο; Μολις αλλαξα κινητο και το εκανα register στο viber ενω ειμαι μεν με το ιδιο account το ιστορικο συνομιλιων μου στην καινουργια συσκευη δεν εμφανιζεται παρα μονο 2 ομαδες που ειχα μεσα αλλα χωρις το ιστορικο μηνυματων της καθε ομαδας, παταω μεσα και μπαινω και απλα ειναι κενες απο μυνηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα