Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτέ δεν χρέωνε 1€ το whatsapp. Έτσι έγραφε μόνο...

Σε iOS η εφαρμογή κόστιζε 1ευρώ. Δεν μιλάω για τη στιγμή που μετατράπηκε σε συνδρομητικό και μετά σε δωρεάν.

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε πλήρωνες 1ευρώ για αγορά της εφαρμογής.

• Like 3
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μονο Msn messenger με διαφορα το καλυτερο, εχει και nudge για να μην σε γραφουν ή τους παιρνει ο υπνος (Federer mode off)

Δημοσ.

Μάλιστα, δεν μας είπε και τίποτα σημαντικό δλδ. Μας υποχρέωσε. Troll mode on : στο ποστ έχει μόνο iPhone, γιατί τέτοιος ρατσισμός ? τα υπόλοιπα τηλέφωνα δεν έχουν δικαιώματα? προτείνω να μαζέψουμε υπογραφές να κατέβει το ποστ Troll mode off

εχεις προβλημα εσυ, να το κοιταξεις

Δημοσ.

Telegram-Signal ότι καλύτερο σε ποιότητα και ασφάλεια... παλιά όλοι What’s app χρησιμοποιούσαν αλλά έκανε την χαζομάρα με το 1€ και το γύρισαν όλοι σε Viber, και κλασικά όπου μάθει ο Έλληνας εκεί μένει...

• Moderators
Δημοσ.

Ενα αλλο πλεονεκτημα του whatsapp ειναι οτι λογω του web client μπορεις να το χρησιμοποιησεις και σε υπολογιστη δουλειας(απλα μπαινεις σε μια σελιδα στον browser), μιας και το viber θελει εγκατασταση οποτε ειναι απαγορευτικο για τους περισσοτερους για τον υπολογιστη της δουλειας.

Ετσι μπορεις να απαντας σε μηνυματα απο τον υπολογιστη ενω εισαι στην δουλεια.

ναι αλλα πρεπει να εισαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ με το κινητο. Telegram που μπορεις να εχεις και χωρις να εχεις smartphone απλα θες κινητο για να σου ερθει SMS.

Εχει groups, stickers (μπορεις να φτιαξεις και εσυ τα δικα σου), bots και οτι αλλο γουσταρεις.. Ετη φωτος μπροστα απο ολα και ελαφρύ

Δημοσ.

ναι αλλα πρεπει να εισαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ με το κινητο. Telegram που μπορεις να εχεις και χωρις να εχεις smartphone απλα θες κινητο για να σου ερθει SMS.

Εχει groups, stickers (μπορεις να φτιαξεις και εσυ τα δικα σου), bots και οτι αλλο γουσταρεις.. Ετη φωτος μπροστα απο ολα και ελαφρύ

Το προβλημα με το telegram ειναι οτι το εχουν ελαχιστοι χρηστες.

Επισης, δεν εχει απο default end-to-end encryption, αποθηκευει στους servers του(telegram cloud) τις κλασσικες συνομιλιες, ενω πχ στο whatsapp μενουν μονο στα κινητα.  

Τελος, ακομα και για τα secret chats, το πρωτοκολλο encryption που χρησιμοποιει δεν ειναι καποιο γνωστο για να ξερουμε οτι ειναι ασφαλες οπως του whatsapp που χρησιμοποιει το κορυφαιο Signal πρωτοκολλο.

• Like 1
Δημοσ.

Το Viber έπιασε στην Ελλάδα γιατί ήταν δωρεάν, όταν το Whatsapp κόστιζε 1€, οπότε τη στιγμή της εξάπλωσης του ΙΜ όλοι το διαλέξανε για αυτό το λόγο, και έτσι έμεινε (δυστυχώς).

Ακριβώς αυτό. Θα το έγραφα αλλά επιτέλους το διάβασα. Για όσους δεν θυμούνται το whats app στο iPhone έκανε 1 ευρώ και στο Android δωρεάν και μετά 1 ευρώ το χρόνο. Τότε ήταν που το viber λανσαρίστηκε ως free. Στην πορεία επειδή ήταν free το έβαζε περισσότερος κόσμος και όταν και το whatsapp έγινε free ο κόσμος είχε ήδη viber. Δεν ήταν πάντα τόσο βαρύ όσο τώρα και επίσης έβγαλε γρήγορα σχετικά desktop έκδοση καθώς και εφαρμογή για tablets Κλπ. Μετά έδωσε και δωρεάν κλήσεις προς ελληνικά σταθερά και κινητά με το viber out. Άρα ο περισσότερος κόσμος έμεινε εν τέλη στο viber και δεν είχε σοβαρό λόγο να φύγει. Δεν ήταν τόσο σπιρτόζικο όσο το whatsapp αλλά ο κόσμος δεν είχε γνωρίσει ποτέ το whatsapp. Το εξωτερικό είναι αλλού παππά ευαγγέλιο. Προσωπικά έχω και τα 2 πολλά χρόνια αλλά χρησιμοποιώ viber καθώς εκεί στέλνουν όλοι.

Δημοσ.

Στο θέμα που έχει σχέση με το Viber, οι περισσότεροι που έχουν γράψει είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το what's up και γράφουν ότι το what's up είναι καλύτερο!

Ψιλό ανωμαλία μου φαίνεται αυτό.

Εγώ ας πούμε που χρησιμοποιώ το Viber και είμαι ευχαριστημένος δεν έχω μπει ποτέ σε θέμα με το what's up να πω σαν νερντ "Ρε το Viber είναι καλύτερο "

Δημοσ.
στην κληση εχει εξαιρετικο ηχο για μενα καλυτερο και απο το whatsapp - μονο με το wire το συγκρινω

γενικα το telegram σαν messenger ειναι απλα ετη φωτος καλυτερο απο τα υπολοιπα

για ασφαλεια wire-signal-pidgin +otr

Το telegram δεν το χρησιμοποιούν κυρίως κάτι τζιχαντια μεταξύ τους? Άσε...

Δημοσ.

πάντως μάγκες για οσους δεν το ξέρουν, ακόμα, υπάρχει και viber for PC απο το viber.com που το κάνεις install και παίζει τέλεια....τρελά βολικό οταν εχεις κανονικό keyboard η θελεις να γραψεις ενα κάρο βλακείες γρήγορα η απλα να μη στραβώνεσαι....με εχει βολέψει φοβερά.....όπως ακριβώς και με το skype δηλαδη σε mobile & desktop.

Δημοσ.

οποιος διαβαζοντας το αρθρο εμαθε  <<γιατι σαρωνει το viber στην Ελλαδα>> ας το πει και σε μενα.

γιατι βαζουν τετοιους τιτλους αφου μεσα λενε αλλα αντι αλλων ;

• Like 1
Δημοσ.

Λέτε Λέτε Λέτε, ρε σεις καταλάβετε το συγκρίνετε ανόμοια πράγματα μεταξύ τους, το whats up το έχω και δεν λέει τίποτα απολύτως για την ηλικία μου (23) και την δουλειά μου, ακόμα και οι πελάτες μου viber μου ζητάνε, το viber είναι πιο ζωντανό πιο emotional μπορείς πιο εύκολα να δείξεις τι λες και πως το λες στον άλλον με όλα αυτά τα έξτρας που έχει αυτό για τις κλήσεις πρώτη φορά το ακούω μιλάω καθημερινώς στο viber με κλήσεις μέσω wifi και δεδομένων και πάντα είχε άψογο κρυστάλινο ήχο, όχι ότι πάει πίσω το whats app αλλα είναι πολύ μουντό χωρίς κανέναν προφανή λόγο δόξα το θεό το κινητό μου είναι από τα καλύτερα της αγόράς και δεν έχω ανάγκη να έιναι ελαφριά η εφαρμογή που θα τσατάρω, επίσης λέτε για το εξωτερικό κλπ από οοοολους εσάς εδώ ζήτημα είναι αν μιλάνε 2 στο εξωτερικό και επίσης κανένας σας δεν προτιμάει να κάνει κλήση όταν είναι στο δρόμο με το whatsapp ενώ μπορεί να κάνει κανονικά με το τηλέφωνο, για πιο λόγο λοιπόν να χάσω αυτά που μου προσφέρει το viber για να πάω στο whatsapp... ;αν υποθέσουμε ότι είναι πιο ασφαλές κι εγώ πουλάω πχ ναρκωτικά τότε για 100% σιγουριά θα πάω να τα πω από κοντά και όχι πίσω από μια εφαρμογή αγνώστου διαχείρησης περιμένω να ακούσω τα τρομερά σας επιχειρήματα τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...