Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα αλλο πλεονεκτημα του whatsapp ειναι οτι λογω του web client μπορεις να το χρησιμοποιησεις και σε υπολογιστη δουλειας(απλα μπαινεις σε μια σελιδα στον browser), μιας και το viber θελει εγκατασταση οποτε ειναι απαγορευτικο για τους περισσοτερους για τον υπολογιστη της δουλειας.

Ετσι μπορεις να απαντας σε μηνυματα απο τον υπολογιστη ενω εισαι στην δουλεια.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 3
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ δουλεύω το Skype, κυρίως για video calls.

Φίλος μου είπε ότι έχει την καλύτερη ποιότητα στο βίντεο από τα άλλα.

Ισχύει;

Ισχύει ότι σε ποιότητα video calling το Skype είναι καλύτερο από Viber, ίσως και από Whatsapp.

Δημοσ.

βασικά μάλλον όλοι πήρατε smartphone χθες , δεν υπάρχει άλλη εξήγηση

το viber έγινε γνωστό εδώ και όχι π.χ. το whatsapp γιατί είχε κάτι που δεν είχαν άλλα προγράμματα 

ΚΛΗΣΕΙΣ , για αυτό το έβαλε ο κόσμος για τις κλήσεις , για αυτό το έμαθε

μη μου συγκρίνετε με το wa που για χρόνια ΔΕΝ ΕΙΧΕ αυτή την δυνατότητα (κι το messenger) , μη μου το συγκρίνετε με skype που αν και ήταν καλύτερο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΟΛΙΚΟ (email αντί για phone number) και λοιπά 

• Like 6
Δημοσ.

Το viber για IMs προφανώς είναι πιο ωραίο από το whatsapp με πολλές φατσές κτλ. Αλλά αν θες να μιλήσεις κανονικά, όπως όσοι μενουμε εξωτερικό ... ε μην τρελαθούμε το whatsapp είναι έτη φωτός μπροστά. Δοκιμάστε με BT ακουστικό στο αυτοκίνητο κλήση με viber που κινείσαι και αλλάζεις κυψέλες κτλ και ελάτε να μου πείτε. To whatsapp είναι απροβλημάτιστο στην ομιλία

Δημοσ.

πολυ καλο το viber. συνεχεια βελτιωνεται. δεν εχει σχεση με την οικονομικη κατασταση των ελληνων! συγκεκριμενα ισχυει το "δειξε μου το κινητο σου να σου πω ποιος εισαι και τι εχεις" :P

χαζος ειμαι που  το εχω σε θηκη? :D

Δημοσ.

Το Viber έπιασε στην Ελλάδα γιατί ήταν δωρεάν, όταν το Whatsapp κόστιζε 1€, οπότε τη στιγμή της εξάπλωσης του ΙΜ όλοι το διαλέξανε για αυτό το λόγο, και έτσι έμεινε (δυστυχώς).

• Like 2
Δημοσ.

πρωτο που ειχα ηταν το watsapp...αλλα ελλαδα δε παιζει πολλη (ημουν λονδινο τοτε) μετα ειχα το skype..k επειτα το hangouts..αγορασα μοναδες που εχω μεχρι σημερα...το viber ειχα κανει εγγραφη  αλλα οκ ..τωρα τα τελευταια δυο χρονια ειναι το απολυτο για παρανομους ερωτες...οσες με πλησιασανε στο facebook..μετα μου λεγανε εχεις viber μη μας πιασει κανενας συζυγος...κ δυστηχως συμβανει σε πολλους γνωστους μου...ατιμο viber

Δημοσ.

Αν και iphone user απτο 2008, δεν με βόλεψε ποτέ, ειδικά τώρα με την έξτρα μπάρα από κάτω είναι πολύ cluttered. Επίσης τα gestures οκ απλά περιμενω πότε θα παραδεχτούν το fail να τα ξηλώσουν.... Ασύλληπτη αηδία..

Το ΠΟΛΥ καλό που έχει βέβαια και είναι ο μόνος λόγος που το χρησιμοποιώ κάποιες φορές, είναι ότι αν ο άλλος δεν έχει δίκτυο data πχ λόγω κακής περιοχής ή λόγω απλά δεν έχει data αν είναι σε καρτοκινητό, στέλνει το μήνυμα ως κανονικό SMS... Αν και θα ήθελα πιο άμεση αποστολή ως SMS με επιλογή του χρήστη, του στυλ αν δεις ότι σε 3 ή 5 ή 10 λεπτά δεν έχει παραδωθεί το imessage, στείλτο ως SMS.

Αυτό με τη μπάρα ούτε καν το είχα προσέξει. Έχει πολλά άλλα καλά, όπως ασφάλεια (dedicated encoding-decoding στο επεξεργαστή της συσκευής), καλό integration μεταξύ όλων των Apple συσκευών χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό setup/install, αποστολή φωτογραφιών με διατήρηση ανάλυσης και metadata (όχι όπως το viber ή messenger που τις κάνουν reduce και χάνουν τα metadata πχ, date) και φυσικά αυτόματο backup στο iCloud.

Επιπλέον η ποιότητα του facetime στις κλήσεις είναι φοβερή.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με τη μπάρα ούτε καν το είχα προσέξει. Έχει πολλά άλλα καλά, όπως ασφάλεια (dedicated encoding-decoding στο επεξεργαστή της συσκευής), καλό integration μεταξύ όλων των Apple συσκευών χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό setup/install, αποστολή φωτογραφιών με διατήρηση ανάλυσης και metadata (όχι όπως το viber ή messenger που τις κάνουν reduce και χάνουν τα metadata πχ, date) και φυσικά αυτόματο backup στο iCloud.

Επιπλέον η ποιότητα του facetime στις κλήσεις είναι φοβερή.

Ισχύει για το ότι στέλνει τις φωτό χωρίς απωλεια ποιότητας (νομίζω το ρυθμίζεις από κάπου αν θες), αλλά δυστυχώς έχω δει πολλούς λογαριασμούς μου να έχουν χρεώσεις ΜΜS, και αυτό γιατί αν αυτός που του στέλνεις δεν είναι σε data/wifi, θα του πάνε ως MMS. 

Έχω πάψει να ασχολούμαι με τις χρεώσεις του κινητού νομίζω κάπου 38 ευρώ το μήνα είναι, τώρα να πάει και 5€-10€ πάνω οκ κλαιν μάιν, απλά οκ το αναφέρω... backup στο icloud καθώς και ενοποίηση του οικοσυστήματος είναι φοβερό, αν και στο ipad δεν θέλω να έρχεται κανένα μήνυμα απολύτως, και στο macbook δεν το έχω συνδέσει γιατί λόγω δουλειάς ο περισσότερος μου χρόνος είναι σε Windows. 

δοκιμαστε καμια βδομαδα το telegram, βαλτε το και σε 2-3 που μιλατε πιο συχνα...

και μετα γυριστε παλι στο viber :)

Τelegram δεν ξέρω ποιος χρησιμοποιεί, ίσως θα ήταν ενδιαφέρον να ξέραμε και το ηλικιακό γκρουπ καθώς στα 37 που είμαι εγω η μοναδικες φορες που το εχω ακουσει ειναι εδώ insomnia. 

Επειδή περαν της "κανονικής" μου δουλειάς διδάσκω κιολας, έκανα την ερώτηση σε μαθητές μου (18-22) και οι περισσότεροι το ξέρανε, αν και ούτε οι μισοί δεν το χρησιμοποιούσαν (messenger #1 στους μαθητές μου και viber #2, και μετά το whatsapp που όλοι ξέρανε αλλά ελάχιστοι χρησιμοποιούν)

Δημοσ.

Πως καταφεραμε στην Ελλάδα ακόμα και σε αυτό να είμαστε ανάποδα είναι απορίας άξιο. αντί να επικρατήσει το πολύ ανώτερο και ελαφρύτερο whatsapp όπως σε όλη την Ευρώπη, επικράτησε το viber με bloatware games, κακογουστο UI και αυτοκολλητα, και ελεεινό σπαμ από bots, καταστήματα και την ίδια την εφαρμογή. Ευτυχώς όλοι στον κύκλο μου χρησιμοποιούν whatsapp και έχω μόνο αυτό εγκατεστημένο, αλλά αυτό είναι η εξαίρεση.

Αφου είμαστε ο πιο έξυπνος λαός του κόσμου, τι, όχι ?

Δημοσ.

Τι Viber και βλακείες αυτο ειναι για τα κοριτσακια,το tèlegram κλάσης ανώτερο και ποιο επαγγελματικο και το συνδέεις σε δεκαπεντε τηλέφωνα αν θές

Δημοσ.
Το viber σε σχέση με το whatsapp είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και πιο "ζωντανό". Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός της επικράτησης του whatsapp παγκοσμίως. Ίσως γιατί ήταν η πρώτη υπηρεσία αυτού του είδους;

Ίσως γιατί δεν κοιτάνε τα αυτοκόλλητα αλλά τη λειτουργικότητα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...