polaki Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Γιατί όλοι έχουμε κινητά με 600 800 και 100 ευρώ και λεφτά για κάρτα 0 για αυτό το VIBER σαρώνει Σωστά, εξάλλου η κρίση φταίει που ΔΕΝ σαρώνει το Messenger ή το Whatsapp ας πούμε? Τί ακούμε.. 5
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 δοκιμαστε καμια βδομαδα το telegram, βαλτε το και σε 2-3 που μιλατε πιο συχνα... και μετα γυριστε παλι στο viber Πολύ καλό το telegram και παναλαφρο. Δεν το χω χρησιμοποιήσει ποτέ για κλήση όμως και δεν ξέρω τι λέει σε σχέση με το whats app. 2
xrhstosiak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 στην κληση εχει εξαιρετικο ηχο για μενα καλυτερο και απο το whatsapp - μονο με το wire το συγκρινω γενικα το telegram σαν messenger ειναι απλα ετη φωτος καλυτερο απο τα υπολοιπα για ασφαλεια wire-signal-pidgin +otr 2
Dr.Fuzzy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Viber αναγκαστικά οταν ο άλλος δεν εχει iPhone. Διαφορετικά iMessage και FaceTime μόνο (κορυφαία ποιότητα ομιλίας). 2
polaki Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Viber αναγκαστικά οταν ο άλλος δεν εχει iPhone. Διαφορετικά iMessage και FaceTime μόνο (κορυφαία ποιότητα ομιλίας). Αν και iphone user απτο 2008, δεν με βόλεψε ποτέ, ειδικά τώρα με την έξτρα μπάρα από κάτω είναι πολύ cluttered. Επίσης τα gestures οκ απλά περιμενω πότε θα παραδεχτούν το fail να τα ξηλώσουν.... Ασύλληπτη αηδία.. Το ΠΟΛΥ καλό που έχει βέβαια και είναι ο μόνος λόγος που το χρησιμοποιώ κάποιες φορές, είναι ότι αν ο άλλος δεν έχει δίκτυο data πχ λόγω κακής περιοχής ή λόγω απλά δεν έχει data αν είναι σε καρτοκινητό, στέλνει το μήνυμα ως κανονικό SMS... Αν και θα ήθελα πιο άμεση αποστολή ως SMS με επιλογή του χρήστη, του στυλ αν δεις ότι σε 3 ή 5 ή 10 λεπτά δεν έχει παραδωθεί το imessage, στείλτο ως SMS.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 γιατι .... οι γκομενοδουλειες πανε καλα στην Ελλαδα προφανως .... τι ποιοτητα και ευκολια ... αυτο ειναι το γιατι ...
boubounash Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ο μόνος λόγος που κυριαρχεί το Viber στην Ελλάδα είναι γιατί επικρατεί σύγχυση μεταξύ Whatsapp και της καρτοκινητής What's up της cosmote. Το υπο brand της cosmote έκοψε την Whatsapp. 11
Makis38 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Υποδεέστερη ποιότητα παλιότερα. Τώρα δεν βλέπω πλέον διαφορές με το whatsapp που το χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο. Ειδικά δε όταν καλώ σταθερό / κινητό από εξωτερικό με το 1€ που είπα έχει φοβερή ποιότητα. 1
thanosAIAS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Εγώ δουλεύω το Skype, κυρίως για video calls. Φίλος μου είπε ότι έχει την καλύτερη ποιότητα στο βίντεο από τα άλλα. Ισχύει; 1
johnny.tifosi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Πως καταφεραμε στην Ελλάδα ακόμα και σε αυτό να είμαστε ανάποδα είναι απορίας άξιο. αντί να επικρατήσει το πολύ ανώτερο και ελαφρύτερο whatsapp όπως σε όλη την Ευρώπη, επικράτησε το viber με bloatware games, κακογουστο UI και αυτοκολλητα, και ελεεινό σπαμ από bots, καταστήματα και την ίδια την εφαρμογή. Ευτυχώς όλοι στον κύκλο μου χρησιμοποιούν whatsapp και έχω μόνο αυτό εγκατεστημένο, αλλά αυτό είναι η εξαίρεση. 9
thomasG4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ο μόνος λόγος που κυριαρχεί το Viber στην Ελλάδα είναι γιατί επικρατεί σύγχυση μεταξύ Whatsapp και της καρτοκινητής What's up της cosmote. Το υπο brand της cosmote έκοψε την Whatsapp. Όντως και εγώ αυτό πιστεύω είναι ο λόγος που δεν έπιασε το Whatsapp στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι δεν ψάχνουν να βρουν ποια εφαρμογή είναι η καλύτερη, απλά βάζουν ότι ακούν απο τους φίλους τους. Το Viber ηχεί καλύτερα στα αυτιά των Ελλήνων, γιατί δεν συγχέεται με το What's up της cosmote. Άντε να πεις στον άλλον στη παρέα ότι χρησιμοποιείς Whatsapp, ενώ δεν έχει ιδέα τι είναι, κατευθείαν το μυαλό του θα πάει στη cosmote. 3
~mxls~ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Πως καταφεραμε στην Ελλάδα ακόμα και σε αυτό να είμαστε ανάποδα είναι απορίας άξιο. αντί να επικρατήσει το πολύ ανώτερο και ελαφρύτερο whatsapp όπως σε όλη την Ευρώπη, επικράτησε το viber με bloatware games, κακογουστο UI και αυτοκολλητα, και ελεεινό σπαμ από bots, καταστήματα και την ίδια την εφαρμογή. Ευτυχώς όλοι στον κύκλο μου χρησιμοποιούν whatsapp και έχω μόνο αυτό εγκατεστημένο, αλλά αυτό είναι η εξαίρεση. Δεν είχε βιντεοκλήσεις ή έστω μια εφαρμογή για desktop ενώ στο viber υπήρχε πολλούς μήνες νωρίτερα. Ανέβαιναν εδώ άρθρα ότι πλέον το whatsapp υποστηρίζει το τάδε, και έλεγα τι διάολο, περσινές ειδήσεις. Τα θεωρούσα αυτονόητα. Σαν εφαρμογές το ίδιο μου κάνουν, αλλά το whatsapp ήταν πιο πίσω. 1
thomasG4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δεν είχε βιντεοκλήσεις ή έστω μια εφαρμογή για desktop ενώ στο viber υπήρχε πολλούς μήνες νωρίτερα. Ανέβαιναν εδώ άρθρα ότι πλέον το whatsapp υποστηρίζει το τάδε, και έλεγα τι διάολο, περσινές ειδήσεις. Τα θεωρούσα αυτονόητα. Σαν εφαρμογές το ίδιο μου κάνουν, αλλά το whatsapp ήταν πιο πίσω. Το ότι το υποστήριζε δεν σημαίνει ότι ήταν και λειτουργικό. Πιο άθλια ποιότητα σε βιντεοκλήση απο το Viber δεν υπάρχει. Τουλάχιστον στην αρχή, δεν έχω ιδέα πως είναι τώρα. Το Whatsapp απο νωρίς ήταν κυρίαρχο στους instant messengers. Πιο ελαφρύ και λιγότερο bloated UI. Μην βάλουμε μέσα και τις άθλιες διαφημίσεις που σου έρχονται σαν μηνύματα και με notifications (!). Επίσης τo Whatsapp είχε end to end encryption μήνες πριν το Viber. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Άθλια ποιότητα ηχογράφησης φωνής. Παραδίδονται όποτε θέλουν τα μηνύματα. Διαφημίσεις. Νωχελικο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Telegram, bbm και whatsapp πολύ ανώτερα. Αλλά... Δυστυχώς και εγώ Viber χρησιμοποιώ λόγω κύκλου.
konakis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Πραγματικά σε οποιαδήποτε συσκευή έχω βάλει και δουλέψει το what's app είναι πάρα πολύ καλό, ελαφρύ με ελάχιστη μηδαμινή κατανάλωση και φυσικά εξαιρετική ποιότητα κλήσεων. Το Viber μου φαίνεται πιο πολύ μπιχλιμπιδάτο...κι από μένα δαγκωτό what's app.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα