JiovanniGeorgeo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Λίγο πολύ σελφ εξπλανάτορι το θέμα. Έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάγκη να απομονωσω χιλιάδες mail σε έγγραφο. Υπαρχει συστημα που μπορει να το κανει για μενα; Θενξ! Υ.Γ: Επισης, αν γνωριζει καποιος και αυτο : με το gmail και το carbon copy του μπορεις να στειλεις σε 800 ατομα χωρις προβλημα ή χρεωνει για καποια τετοια υπηρεσια ο google;
dpolal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 H αποστολή emails σε πολύ κόσμο την 2η ή το πολύ την 3η φορά, ειδικά μέσα στην ίδια μέρα, θα βαρέσει κουδούνες στον provider και το email σου θα χαρακτηριστεί σαν spam και θα αποκλειστεί από όσο ξέρω.. Δοκίμασε καλύτερα με μια υπηρεσία σαν το mailchimp που σου παρέχει δωρεάν αποστολές μέχρι κάποιον αριθμό emails χωρίς πρόβλημα. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 H αποστολή emails σε πολύ κόσμο την 2η ή το πολύ την 3η φορά, ειδικά μέσα στην ίδια μέρα, θα βαρέσει κουδούνες στον provider και το email σου θα χαρακτηριστεί σαν spam και θα αποκλειστεί από όσο ξέρω.. Δοκίμασε καλύτερα με μια υπηρεσία σαν το mailchimp που σου παρέχει δωρεάν αποστολές μέχρι κάποιον αριθμό emails χωρίς πρόβλημα. σε ευχαριστω θερμα που μου παρεθεσες και τη λυση Το εχεις χρησιμοποιησει; δεν καταλαβα, τελικα απο ποιο mail τα στελνει; εκανα δημιουργια αλλα μου ζητησε μονο υπαρχων mail. Επισης, στη παρακατω εικονα, αν κανω paste ολα τα email θα τα κανει ως carbon copy ή blind carbon copy; Κανονικα αυτα ψιλοψαχνονται, και με τη βοηθεια του google αλλα..... Και το το αρχικό μου ζήτημα με προβληματιζει ιδιαιτερα, αν δε καταφερω αυτο - δε θα κανω τιποτα..
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Βρήκα το παρακάτω αν σε βοηθάει, δεν το έχω δοκιμάσει. https://help.wps.com/articles/how-to-extract-email-addresses 1
dpolal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 To free mailchimp είναι για μέχρι 2.000 emails και μπορείς να στείλεις μέχρι 12.000emails το μήνα. https://mailchimp.com/pricing/entrepreneur/ Η αποστολή γίνεται στην κάθε διεύθυνση ξεχωριστά. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Άρα θα το παλέψω με το mailchimp και ό,τι βγει. Τουλάχιστον αν δε χρειάζεται bcc και γίνει αυτόματα, να ξέρω πως δε θα τους μπλέξω μεταξύ τους γιατί αυτό το θεωρώ άσχημο. Βρήκα το παρακάτω αν σε βοηθάει, δεν το έχω δοκιμάσει. https://help.wps.com/articles/how-to-extract-email-addresses Είμαστε τόσο κοντά.. "nter “[A-z,0-9]{1,}\@[A-z,0-9,.]{1,}” in Find what section" αυτό είχα στο νου μου. Το ζήτημα είναι πως και πάλι απ΄ότι καταλαβαίνω μόλις τα ανιχνέυσει με το SEARCH θα παραμείνουν ως έχουν και θα πρέπει να τα μεταφέρω εγώ κάπως σε άλλο αρχείο Document. Φοβάμαι πως βρίσκει τα email άψογα, αλλά δε τα επιλέγει ούτως ώστε να κάνω Cut. Παιδιά με έχετε βοηθήσει ήδη πάρα πολύ.
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μετά που θα τα επισημάνει θα πατήσεις στην μπάρα του κεντρικού προγράμματος και θα πατήσεις ctrl+C για αντιγραφή και θα πάρεις όλα τα επισημασμένα (πρώτα ο Θεός ). Σε ένα άλλο φόρουμ είπαν να μην πατήσεις higlight αλλά find in και μετά να κάνεις ctrl+c EDIT: Δες και τοπαρακάτω macro https://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2007-word/how-can-i-find-email-addresses-in-a-word-document/a542f274-1757-422b-9529-e46b7b1c3b58?auth=1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Είσαι τόσο θεούλης micos, επανέρχομαι..
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ίσα που σκαλώνω στο τελευταίο step. Θεωρώ πως το κάνω άψογα, παρόλα αυτά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;
dpolal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Επειδή λειτουργεί στο WPS Office το function αναζήτησης που σου έδωσαν δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα παίξει και στο MS Wοrd.
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Για το wps είναι. Στο office νομίζω δε δουλεύει.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Πολυτεσταρισμένο λοιπόν, δε δουλεύει. Τίποτα για Word ε;
dpolal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Τίποτα για Word ε; Αφού δεν βρίσκεις αντίστοιχο tool για MS Word κάνε το εξής απλό. Κατέβασε το WPS Office, δωρεάν είναι, κάνε την δουλειά που θέλεις κ μετά απλώς διέγραψε το. Είναι δωρεάν είπαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα