Giannis_kan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά δεν θα ξανά πουλήσω τπτ από κονσόλες που έχω αγοράσει. Αν υπάρχει θέμα οικονομικο και βρείτε κάποια ευκαιρία να το δώσετε κάντε το αλλά το να το σκοτώσετε για ένα 20 ευρώ προσωπικά δεν μου λέει κάτι. Προσωπικά έχω όλες τις κονσόλες μου σε ράφι κ με κρυφό φωτισμό rgb,το βράδυ είναι τέλειο. Τις βλέπω και γουστάρω. Κάποτε είχα μετανιώσει που έδωσα το Sega Saturn μου σε ένα κύριο τουλάχιστον 15 χρόνια μεγαλύτερος μου. Δεν υπήρχε λόγος, απλά το έδωσα, μετά βέβαια ήρθε το ps1 στην ζωή μου και δεν με ένοιαξε κθλου, σήμερα όμως με πειράζει, θα μου πεις πάρε άλλο. Εμ δεν είναι το ίδιο για μένα. Αν πάλι δεν υπάρχει θέμα οικονομικο και δεν το θέλετε χαρίστε το σε κν παιδάκι να τρελαθεί από την χαρά του. Θα κάνετε και ένα καλό. 4
stelios18120 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ακριβως αυτο π λες εφαρμοζει ενας φιλος μου εδω και χρονια ολοκληρα. Κραταει ολες τις κονσολες και οθονες και γενικα οτι εχει σε τεχνολογια. Ποτε δεν πουλαει κονσολες και παιχνιδια κ οτιδηποτε κ οποτε παω σπιτι του ειναι σαν ενα ομορφο και νοσταλγικο μουσειο τεχνολογιας Προχθες χαζευα ενα dreamcast και ενα sega mastem system 2 Τι ωραιες εποχες. 3
Damachi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλα μαζι με τις CRT οθονες ποιανουν 3 γωνιες .... Καποια στιγμη ηθελα να βαλω και το xbox .
Le Perv Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά δεν θα ξανά πουλήσω τπτ από κονσόλες που έχω αγοράσει. Αν υπάρχει θέμα οικονομικο και βρείτε κάποια ευκαιρία να το δώσετε κάντε το αλλά το να το σκοτώσετε για ένα 20 ευρώ προσωπικά δεν μου λέει κάτι. Προσωπικά έχω όλες τις κονσόλες μου σε ράφι κ με κρυφό φωτισμό rgb,το βράδυ είναι τέλειο. Τις βλέπω και γουστάρω. Κάποτε είχα μετανιώσει που έδωσα το Sega Saturn μου σε ένα κύριο τουλάχιστον 15 χρόνια μεγαλύτερος μου. Δεν υπήρχε λόγος, απλά το έδωσα, μετά βέβαια ήρθε το ps1 στην ζωή μου και δεν με ένοιαξε κθλου, σήμερα όμως με πειράζει, θα μου πεις πάρε άλλο. Εμ δεν είναι το ίδιο για μένα. Αν πάλι δεν υπάρχει θέμα οικονομικο και δεν το θέλετε χαρίστε το σε κν παιδάκι να τρελαθεί από την χαρά του. Θα κάνετε και ένα καλό. Ενα Saturn που εχω, εχει φτασει 150 ευρω (μονο τα λεφτα που εχω δωσει σε hardware). Το πηρα περισυ. Δεν ειναι δυνατον να τη δωσω σε αυτη την τιμη. Δε θα μου δωσει κανενας τοσα λεφτα. Αν πιασω τα 100 ευρω θα ειμαι ευχαριστημενος. Αλλα γιατι να το πουλησω? Τη στιγμη που το μαζεψα σιγα-σιγα. Με κοπο, χρονο, χρημα. Το εχω και το καμαρωνω, φουσκωνω τα στηθια μου απο περιφανεια. Απο αυτη την αποψη νιωθω χαρουμενος που εδωσα 150 γι' αυτο το μηχανημα. Και δε νιωθω λαμακας. Αυτη τη στιγμη θελω να σπρωξω λεφτα σε αλλο μηχανημα ρετρο. Δεν αγοραζω αν δε δω καλη τιμη και καλη κατασταση μηχανηματος. Μπαινω αγγελιες καθημερινα. Χαζευω τιμες. Και τα κανω τα λεφτα μασουρι. Δεν υπαρχει λογος να βιαστω. Περιμενα 15-20-25 χρονια να το αποκτησω. Για αλλα 1-2-3 χρονια (μεχρι να το αποκτησω)... ε, δε χαλασε κι ο κοσμος. Αλλιως ποτε. 2
taylor1990 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Προχτες ειδα ενα σε seven με κουτι και καλωδια και σε πολυ καλη κατασταση θα εδινα τα 50 . Αυτοι παιζει να το πηρανε 10 απο κανα μικρο Και εγώ έτσι ακριβώς το δίνω 45... Την κονσόλα την έχω από το 11. Επίσης δεν λέω ότι είναι κορόιδα από την στιγμή που κάνει 100 καινούργια χωρίς games χωρίς θήκη τότε η δικια μου ένα 70 θα το έπιανε...έτσι πιστεύω μπορεί να κάνω και λάθος... Στο εξωτερικό είναι αλλιώς τα πράγματα. Όσο για το ebay πάνε και τα έξοδα αποστολής οποτε πάνω κάτω κανα 80αρη σου βγαίνει
Giannis_kan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ενα Saturn που εχω, εχει φτασει 150 ευρω (μονο τα λεφτα που εχω δωσει σε hardware). Το πηρα περισυ. Δεν ειναι δυνατον να τη δωσω σε αυτη την τιμη. Δε θα μου δωσει κανενας τοσα λεφτα. Αν πιασω τα 100 ευρω θα ειμαι ευχαριστημενος. Αλλα γιατι να το πουλησω? Τη στιγμη που το μαζεψα σιγα-σιγα. Με κοπο, χρονο, χρημα. Το εχω και το καμαρωνω, φουσκωνω τα στηθια μου απο περιφανεια. Απο αυτη την αποψη νιωθω χαρουμενος που εδωσα 150 γι' αυτο το μηχανημα. Και δε νιωθω λαμακας. Αυτη τη στιγμη θελω να σπρωξω λεφτα σε αλλο μηχανημα ρετρο. Δεν αγοραζω αν δε δω καλη τιμη και καλη κατασταση μηχανηματος. Μπαινω αγγελιες καθημερινα. Χαζευω τιμες. Και τα κανω τα λεφτα μασουρι. Δεν υπαρχει λογος να βιαστω. Περιμενα 15-20-25 χρονια να το αποκτησω. Για αλλα 1-2-3 χρονια (μεχρι να το αποκτησω)... ε, δε χαλασε κι ο κοσμος. Αλλιως ποτε. Οπότε εσύ είσαι ας πούμε συλλέκτης εγώ μιλάω για κονσόλες που έχω αγοράσει και έχω ζήσει πράγματα και λιώσιμο στα παιχνίδια. Πάντως μου φαίνονται πολλά τα χρήματα που έδωσες ebay κοιταζα και έχει και με 40 ευρώ. 1
Mazinga Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Οταν πουλω η αγοραζω, εγω εχω μια θεση περα απο τις αναγκες μου, που ειναι κριτικη περι της ουσιας (οπως εγω την αντιλαμβανομαι ) της συναλλαγης. Καποτε εψαχνα το metroid trilogy wii για αγορα, για να το παιξω (ΔΕΝ μου αρεσει τοσο στο gamecube ) οπως φανταζεσαι ολοι μου ελεγαν συλλεκτικο, μεγαλη αξια (50-60 ευρω) κλπ κλπ κλπ. Καποια στιγμη ετυχε μια προσφορα της Ν. στο εσοπ και το κατεβασα για 6 ευρω, εκμεταλλευομενος κουπονια κλπ. Το κυριο μου θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι πωλητες δεν μου ελεγαν οτι το γουσταραν τοσο πολυ, αλλα οτι ειχε συλλεκτικη αξια...Ε, αφοδευστε μας, πια. Δεν με νοιαζει οτι δεν μπορω να το ξαναπουλησω, οτι ειναι δεσμευμενο με την κονσολα κλπ κλπ. Περι συλλογης, αμα μου καπνισει, καποια στιγμη θα το βρω σε καμια λαικη (λεμε τωρα) σιγουρα. Ασε που πολλα απο αυτα σε προσωμειοτες οοοουυυυυυυ.... Σα τα χιονια..... http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/999581-metroid-prime-trilogy-collectors-edition-wii/ Kαι μια μεγαλη ευκαιρια! Συλλεκτικο με την μοναδικη στον κοσμο εκτυπωση εξώφυλλου (αυτο δεν υπαρχει στην βορεια αμερικη η στην Ευρωπη) εχει εκτυπωθει με τη λεζαντα "Σ Υ Λ Λ Ε Κ Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η". Προλαβετε για 100 ευρωπουλα (προσεξτε και την πινελια της επισης κολλεκτορ σημαιας χρωματικου τυπου ΛΑ.Ο.Σ. - ΑΝ.ΕΛ. στο φοντο, για να ειναι και "ιν φασιον" η φωτο). 3
bad_freddy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σα τα χιονια..... Καλημέρα, συγνώμη για το offtopic, Mazinga δες λίγο τα pm σου σε παρακαλώ, σου εχω στείλει ενα απο χτες... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2017 από bad_freddy
stelios18120 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μη σχολιαζετε αγγελιες... Απαγορευεται
NickTG Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Σα τα χιονια..... http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/999581-metroid-prime-trilogy-collectors-edition-wii/ Kαι μια μεγαλη ευκαιρια! Συλλεκτικο με την μοναδικη στον κοσμο εκτυπωση εξώφυλλου (αυτο δεν υπαρχει στην βορεια αμερικη η στην Ευρωπη) εχει εκτυπωθει με τη λεζαντα "Σ Υ Λ Λ Ε Κ Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η". Προλαβετε για 100 ευρωπουλα (προσεξτε και την πινελια της επισης κολλεκτορ σημαιας χρωματικου τυπου ΛΑ.Ο.Σ. - ΑΝ.ΕΛ. στο φοντο, για να ειναι και "ιν φασιον" η φωτο). Βρες μου ένα από έξω που δεν έχει τυπωμένο το collector's πάνω και τα δίνουν φθηνά που το ψάχνω. Τόσο παλιό που είναι μέχρι 15€ τα δίνω.
Le Perv Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Οπότε εσύ είσαι ας πούμε συλλέκτης εγώ μιλάω για κονσόλες που έχω αγοράσει και έχω ζήσει πράγματα και λιώσιμο στα παιχνίδια. Πάντως μου φαίνονται πολλά τα χρήματα που έδωσες ebay κοιταζα και έχει και με 40 ευρώ. Δεν ειναι σκετη κονσολα με ενα χειριστηριο, ενα Scart και το καλωδιο για τηλεοραση. Σκετη κονσολα ειχε 50-60 ευρω. Ειναι με ενα extra γιαπωνεζικο χειριστηριο, Αction Replay ΜΑΥΡΟ (τονιζω το μαυρο) με το μαμα firmware , τσιπαρισμενη με το τελευταια εκδοση τσιπ. Επαγγελματικη δουλεια. Δεν ειναι πολλα, αλλα δεν ειναι και λιγα. Μπορουσα να δωσω 120 ευρω, αν τα επαιρνα ολα με μια παραγγελια. Αλλα τα πηρα σιγα-σιγα, οπως τα εβρισκα. Βγηκαν 30-40 ευρω συν. Oχι, δεν ειμαι συλλεκτης. Aγοραζω σκετα κασσετακια για αλλες κονσολες. Aγοραζω μονο αυτα που μ' αρεσουν και ξερω οτι θα τα λιωσω στο παιχνιδι , δηλ. θα βγαλουν τα λεφτα τους. ΔΕΝ αγοραζω οτι βρω φτηνα. Ακομα και 5 ευρω για παιχνιδι ΔΕ δινω. Αν δε μ' αρεσει. Θελω λιγα και καλα, χωρις να στερουμαι αλλα πραγματα. Δε μπαινω στο τρυπακι να αγοραζω κατι φτηνα (που δε χρειαζομαι) με σκοπο να το πουλησω κατευθειαν. Να κερδισω ποσα? 5-10 ευρω? 20? Θα τα καψω σε βενζινες και δικηγορους. Κανω αλλη δουλεια για να βγαζω το ψωμακι μου. Δεν εχω χρονο να τρεχω. Ειναι ωραια να αγαπας το χομπι σου. Αλλα ειναι ωραιοτερο να βαζεις φραγμους και να μη γινεσαι θυμα εκμεταλλευσης. Ελαχιστες ειναι οι αγγελιες που αξιζουν . Μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου.... σε ολοκληρο το ινσομνια. Τοσο χαλια. Αν δε χρειαζεσαι κατι και θες να το πουλησεις, δωσ' το σε μια καλη τιμη να φυγει. Τι μπαινεις στο e-bay και κοιτας τις τιμες? Τι συγκρινεις? (Προς Θεου, δε μιλαω προσωπικα. Γενικα μιλαω για τις αγγελιες που αναφερουν ενδεικτικες τιμες απο e-bay) Δε το εχω κανει ποτε. Τα 50 ευρω εχουν αλλη αξια για τον καθενα. Για ενα που παιρνει 600 ευρω μηνιατικο, ειναι πολλα. Για εναν με 10.000 ευρω, ειναι ψιχουλα. Για αλλον εχει συναισθηματικη αξια. Για αλλον ειναι χομπι. ..... Αυτη ειναι η αποψη μου. Παντως κερδος δεν εχει η μπιζνα. Αυτο ειναι σιγουρο. 4
taylor1990 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μια ερωτησούλα αρκετά offtopic, παλιές συσκευές κινητών(όχι παρα μα παρα πολύ παλιές) που να μην δουλεύουν πιάνουν τίποτα? τις αγοράζουν συλλέκτες η πρέπει να είναι λειτουργισιμες?
Giannis_kan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μια ερωτησούλα αρκετά offtopic, παλιές συσκευές κινητών(όχι παρα μα παρα πολύ παλιές) που να μην δουλεύουν πιάνουν τίποτα? τις αγοράζουν συλλέκτες η πρέπει να είναι λειτουργισιμες? Συλλέκτες σε κινητά δεν έχω ξανά ακούσει..
taylor1990 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Συλλέκτες σε κινητά δεν έχω ξανά ακούσει.. Όντως?! Άπειροι και ειδικά στην ελλάδα Τα 3210 και ποιο παλιά κινητά φεύγουν αβέρτα και σε υψηλές τιμές 1
Mazinga Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Όντως?! Άπειροι και ειδικά στην ελλάδα Τα 3210 και ποιο παλιά κινητά φεύγουν αβέρτα και σε υψηλές τιμές Φοβαμαι οτι μονον αμαζον και εβαυ σου κανουν.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα