Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανθρωπε μου τα ειπες ολα, εχω ξεσκιστει να ξεμπαζωνο πραγματα που απλα μου πιανουν χωρο, ειχα γεμισει με πολυ ομορφα πραγματακια που ομως δεν χρησιμοποιουσα ποτε.
Δεν εχει νοημα να εχεις κατι κλεισμενο σε μια ντουλαπα

• Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Φίλε Mazinga δεν ψάχνω συλλέκτες, όσοι μου το έχουν ζητήσει μέχρι τώρα είναι για να το έχουν για να παίξουν.

Εγώ προσωπικά έχω και ps2 και ps1 αλλα ok δεν αξίζει να τα πουλήσω 10 euro ας πούμε...

Αλλα έτσι και αλλιώς με τους emulator πλέων στο pc που παίζουν τα πάντα αυτές η κονσόλες είναι παντελώς άχρηστες, για μένα τουλάχιστον.

Δημοσ.

Μα εκει ειναι το ολο θεμα στο "κονσόλες είναι παντελώς άχρηστες για μένα τουλάχιστον." που λες. Εαν ηταν κατι που αξιζε για εσενα θα το κραταγες. Ειδικα με κουτι και τα παντα και κλπ. Σε αυτα τα ειδη ΔΕΝ υπαρχει πλεον αγοραστικη αξια, ειναι μεταχειρισμενα αρα εξ ορισμου 50% κατω.

Χρηστικη αξια ναι, για αυτον που το χρειαζεται. Αλλα εκει θα δεις τι αξια δινει ο καθενας με τις αναγκες του.

Εαν ψαξεις θα δεις οτι υπαρχουν αγγελιες γεματες απο αντικειμενα καταναλωτικα, και εκει ειναι οτι αξιζει για τον καθενα. Δεν ειναι ενα ειδος που εχει τιμη σε μια οργανωμενη αγορα και δεν ειναι ακομη σπανιο.

Το λαθος θεωρω ειναι οτι πιστευεις οτι εχεις ενα "πακετο"  που θα ΕΠΡΕΠΕ να εχει αξια, μιας και το θεωρεις πληρες. Καλο μεν, απλα πρεπει να βρεις τον αγοραστη με την δικη σου οπτικη γωνια, την αποψη σου. Και αυτο ειναι το θεμα, οτι θεωρεις την αποψη σου σαν αντικειμενικη, σε ενα καθαρα υποκειμενικο θεμα.

Η θεια μου η Μαρικα εζησε σε εναν κοσμο που το ραδιόφωνο, την ηλεκτρικη κουζινα τα αγοραζες για μια ζωη, εμεις παλι δεν ζουμε πια σε αυτον τον κοσμο. Καταναλωτες ειμαστε, προσωρινοι χρηστες.

Συμφωνω οτι αναζητουμε ολοι μεγιστη κερδοφορια, απλα σε αυτη σου την τοποθετηση πιστευω οτι κανεις το κλασσικο ελληνικο λαθος του εγωισμου στην εμπορικη συναλλαγη: δεν σκεφτεσαι αντικειμενικα την ισορροπία της συναλλαγης μεταξυ του κερδους που πρεπει να εχει και ο αλλος (το αλλο μελος σε μια ανταλλαγη). Απλα τοποθετείσαι μονο απο την αποψη της κερδοφοριας ΣΟΥ. Οι πιο πετυχυμενες εμπορικες συναλλαγες βασιζονται στην ισορροπια της ανταλλαγης.

Και επειδη αυτα ειναι γραπτα και δεν με βλεπεις να χαμογελω, κουβεντα σου καμω, οχι μαθημα.

Οταν πουλω η αγοραζω, εγω εχω μια θεση περα απο τις αναγκες μου, που ειναι κριτικη περι της ουσιας (οπως εγω την αντιλαμβανομαι ) της συναλλαγης. Καποτε εψαχνα το metroid trilogy wii για αγορα, για να το παιξω (ΔΕΝ μου αρεσει τοσο στο gamecube ) οπως φανταζεσαι ολοι μου ελεγαν συλλεκτικο, μεγαλη αξια (50-60 ευρω) κλπ κλπ κλπ. Καποια στιγμη ετυχε μια προσφορα της Ν. στο εσοπ και το κατεβασα για 6 ευρω, εκμεταλλευομενος κουπονια κλπ.

Το κυριο μου θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι πωλητες δεν μου ελεγαν οτι το γουσταραν τοσο πολυ, αλλα οτι ειχε συλλεκτικη αξια...Ε, αφοδευστε μας, πια. 

Δεν με νοιαζει οτι δεν μπορω να το ξαναπουλησω, οτι ειναι δεσμευμενο με την κονσολα κλπ κλπ. Περι συλλογης, αμα μου καπνισει, καποια στιγμη θα το βρω σε καμια λαικη  (λεμε τωρα) σιγουρα. Ασε που πολλα απο αυτα σε προσωμειοτες οοοουυυυυυυ....

Ξερεις ειναι σαν να πω ε παιδια εχω συλλογη το περιοδικο αγορι και το περιοδικο τρουενο απο το τευχος 1, 10000 ευρωω αλλα δεν ζητω πολλα χρηματα επειδη μου αρεσει και θα το χασω (αρα πρεπει να αξιζει την χαρα που θα χασω), αλλα επειδη ειναι συλλεκτικο (δηλαδη ελληνικη μεταφραση απο εγγλεζικα ισπανικα και αργετινικα εικονογραφημενα τυπωμενη σε χαρτι ποιοτητας χαρτιου υγειας ειναι συλλεκτικο) κανετε επενδυση.

Με βαση τα λεγομενα σου πιστευεις οτι υπαρχει αντικειμενικη αξια (χανω χρηματα παιδια, ο δυστυχος, τι επαθα-θα μου φανε το σπιτι!) σε κατι το οποιο δεν ενδιαφερει καν πλεον εσενα τον ιδιο, εκει διαφωνουμε...Αμα εγραφες το σκοτώνω γιατι πρεπει αλλά μια βοηθεια βρε παιδια, να το σκεφθω σαν ανθρωπος, ετσι που το λες ομως, ειναι σα να λες: αυτα που εγω λεω σκουπιδια για εσας θα εχουν αξια. Αμ δε. :-D

• Like 3
Δημοσ.
Μα και 40 euro σκότωμα είναι μιας και η συγκεκριμένη κονσόλα καινούργια κάνει 100 euro 

Οποτε δεν νομίζω να είναι θέμα εγωισμού 

Δημοσ.

Παιδια απλα ειναι οτι περνανε τα χρονια και οι "παλιες" κονσολες απαξιωνονται εδω ελλαδα

Βλεπεις κονσολες που παλια ηταν στις δοξες τους να πωλουνται σημερα σε τιμες των 10 και 20€

Δημοσ.

Παιδια απλα ειναι οτι περνανε τα χρονια και οι "παλιες" κονσολες απαξιωνονται εδω ελλαδα

Βλεπεις κονσολες που παλια ηταν στις δοξες τους να πωλουνται σημερα σε τιμες των 10 και 20€

Καλά εννοείτε , στο εξωτερικό όπως είναι το δικό μου psp θα μπορούσα να το πουλήσω ίσως και 80 euro χαχαχ αλλα στην ελλάδα κοιτάει ο άλλος να βγάλει από την μύγα ξίγκι

Δημοσ.

Καλά εννοείτε , στο εξωτερικό όπως είναι το δικό μου psp θα μπορούσα να το πουλήσω ίσως και 80 euro χαχαχ αλλα στην ελλάδα κοιτάει ο άλλος να βγάλει από την μύγα ξίγκι

Για αυτό το ξύγκι σου λένε τόση ώρα...
  • Like 4
Δημοσ.

Καλά εννοείτε , στο εξωτερικό όπως είναι το δικό μου psp θα μπορούσα να το πουλήσω ίσως και 80 euro χαχαχ αλλα στην ελλάδα κοιτάει ο άλλος να βγάλει από την μύγα ξίγκι

Καλα δε νομιζω οτι θα πιασει 80 ευρω πουθενα.

Κανε καμια ερευνα αγορας στο ebay και θα δεις τιμες που θα ξενερωσεις.

Δημοσ.

Προχτες ειδα ενα σε seven με κουτι και καλωδια και σε πολυ καλη κατασταση θα εδινα τα 50 . Αυτοι παιζει να το πηρανε 10 απο κανα μικρο

• Moderators
Δημοσ.

Μα και 40 euro σκότωμα είναι μιας και η συγκεκριμένη κονσόλα καινούργια κάνει 100 euro

Οποτε δεν νομίζω να είναι θέμα εγωισμού

Πόσα χρόνια έχεις την κονσόλα;

Δημοσ.

Σορυ ρε παιδιά,τι νόημα έχει να δώσετε μια κονσόλα για ένα 20αρικο;;! Εκτός αν υπάρχει μεγάλη οικονομική ανάγκη,δεν βρίσκω το λόγο.Θα περάσουν τα χρόνια και θα ψάχνετε να αγοράσετε τις κονσόλες που είχατε στο παρελθόν,για να θυμηθείτε τα νιάτα σας.

Δε θέλω να επεκταθώ επί του θέματος, απλά για μένα το gaming έχει τελειώσει από πέρσι. Οπότε τι νόημα έχει να τις έχω να αραχνιάζουν;

Από την άλλη δε θα μ'άρεσε καθόλου να πέσω θύμα του κάθε έμπορου που θα μου την πάρει σε τιμή ξεφτίλας και μετά θα τρίβει τα χέρια του λέγοντας "Ρε το κορόιδο!"...

Οπότε προτιμώ να βρω κάποιον που την θέλει, θα την εκτιμήσει και θα του τη δώσω σε μια καλή τιμή, όχι όμως τιμή ξεφτίλας.

@taylor1990 Δηλαδή στο εξωτερικό είναι όλοι κορόιδα που μπορεί να δώσουν και 80 € για ένα PSP χωρίς να κάνουν έρευνα αγοράς;

Είχα κάποτε ένα PSP και το έδωσα για 50 € στην Ελλάδα. Αυτό το 2014, και ήταν το ορίτζιναλ μοντέλο. Τώρα άμα κάνεις ένα ψάξιμο θα δεις ότι η τιμή έχει πέσει για τη συγκεκριμένη κονσόλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...