taylor1990 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Καλυτερα να το κρατησεις για την ωρα. Αμα ειχες PSP Go θα εβγαζες τα λεφτα σου λογω οτι στο ebay σφαζονται για το συγκεκριμενο. Όσο το κρατάω τόσο το χειρότερο
stelios18120 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αυτα τα € που λες δεν θα τα παρεις Βαλε το ενα 40αρι να φυγει αλλιως κρατησε το
taylor1990 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αυτα τα € που λες δεν θα τα παρεις Βαλε το ενα 40αρι να φυγει αλλιως κρατησε το Για να δούμε...
orck Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ομαδα fb Μεταχειρισμενα video games, ανταλλασω, πουλαω, χαριζω 1
webparts Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Κρατα το για αναμνηστικο,εκτος και αν σου λειπουν τα 40. Εγω σιγα σιγα ξαναμαζευω κονσολες που πουλουσα.
taylor1990 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Κρατα το για αναμνηστικο,εκτος και αν σου λειπουν τα 40. Εγω σιγα σιγα ξαναμαζευω κονσολες που πουλουσα. Ναι μου λείπουνε και έχω και αλλα πράγματα κάτι ψηφιακές κλπ αλλα δεν βλέπω να τα παίρνει και κανεις Εδώ δεν περνούν το psp που υποτίθεται έχει ζήτηση...
webparts Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Προσπαθησε να τα πουλησεις στο fb , Χ.Ε και αγγελιοπολις. Εδω μπαινουν πιο "ψαγμενα" ατομα ας πουμε. Εκει ισως καποιος το παρει λιγο παραπανω.
taylor1990 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Προσπαθησε να τα πουλησεις στο fb , Χ.Ε και αγγελιοπολις. Εδω μπαινουν πιο "ψαγμενα" ατομα ας πουμε. Εκει ισως καποιος το παρει λιγο παραπανω. αγγελιοπολις δεν το ήξερα ευχαριστώ, ΧΕ έχω βάλει και περιμένω... Ναι συμφωνώ από εδώ δεν βλέπω προκοπή...προσπαθούν να στο πάρουν για τίποτα Απλά οι αγγελίες μου έχουν και ένα αρνητικό, μπορώ μονο από Αθηνα χέρι χέρι να γίνει η αγοροπωλησία
orck Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Από όσα έχω δώσει μεταχειρισμένα το 80% φεύγει από Facebook, 5% από car.gr (το οποίο έχει τα πανρα) 1
webparts Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εμενα με χαλαει να εχω συναλλαγες στο fb,καθως πετυχαινω πολλους ανθρωπους οχι μονο ασχετους με τεχνολογια,αλλα και γενικοτερα πολυ χαμηλου επιπεδου,να χαζολογανε στα γκρουπ. Ξερετε ποιους λεω,αυτους που σχολιαζουν στην αγγελια ειρωνικα.Σε προσωπικο μηνυμα ρωτανε τα παντα,απλα για να γινεται κουβεντουλα,καταληγοντας τελικα να κοροιδευουν παλι. Θα μπορουσα και θα με συνεφερε να πουλαω στο φβ ,αλλα προτιμω εδω μεσα που ψιλοβγαινει μια ακρη πιο πολιτισμενα ( λεμε τωρα ) . 1
taylor1990 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Παντού χαλια είναι , εδώ βρήκα έναν στο fb και μου λέει 35 και του κάνω 40 ξέρω γω και ακόμα περιμένω να μου απαντήσει, που ok μπορεί ναι είναι πεθαμένη κονσόλα αλλα στο δίνω στο κουτί του με τα πάντα όλα... Εδώ φαντάσου στην προηγούμενη σελίδα μου λέει ένα παλικάρι 20 euro...ποιος κοροϊδεύει ποιον
Mazinga Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ναι μου λείπουνε και έχω και αλλα πράγματα κάτι ψηφιακές κλπ αλλα δεν βλέπω να τα παίρνει και κανεις Εδώ δεν περνούν το psp που υποτίθεται έχει ζήτηση... Βρε φιλε μου, βαλτα ολα αγγελια παντου εαν χρειαζεσαι χρηματα και ασε τους συναισθηματισμους. Εαν ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ καλυτερα 5 παρα μηδεν παιχνιδι ειναι δεν ειναι οικοπεδο. Παντού χαλια είναι , εδώ βρήκα έναν στο fb και μου λέει 35 και του κάνω 40 ξέρω γω και ακόμα περιμένω να μου απαντήσει, που ok μπορεί ναι είναι πεθαμένη κονσόλα αλλα στο δίνω στο κουτί του με τα πάντα όλα... Εδώ φαντάσου στην προηγούμενη σελίδα μου λέει ένα παλικάρι 20 euro...ποιος κοροϊδεύει ποιον Κουτι η οχι εαν ψαχνεις συλλεκτες, πρεπει να περιμενεις αλλα 5 χρονια. Οι σοβαροι συλλεκτες ηδη εχουν στοκ. Το παλικαρι σου λεει 20 ευρω τιμη για τα υλικα (σαν τον κο κοκοβικο) μιας και δεν το ενδιαφερει το κουτι (παιχτης οχι συλλεκτης). Νομιζω οτι την πατας σαν την θεια μου τη Μαρικα. Μιας και ειχε αγορασει την ασπρομαυρη Uranya τηλεοραση το 1989 ακριβα, θεωρουσε οτι να την ανταλλαξει με φλατ εγχρωμη HD 1080p της το ελεγαν για να την κλεψουν. Καταναλωτικα προιοντα ειναι, οι τιμες ειναι το κεφι μας οχι αναγκη. Δεν ειναι ψωμι ουτε τυρι. 1
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Έχω ένα XBOX (το ορίτζιναλ) που παλεύω να το δώσω. Χωρίς καλώδια, χειριστήρια, κτλ...μόνο το κουτί. Πρόσφατα βρήκα αγοραστή (από Αμερική), αλλά τα έξοδα αποστολής ήταν ίσα με την τιμή της κονσόλας. Φυσικά αρνήθηκε. Για $25 ήταν να το δώσω (χωρίς έξοδα)... Αν τυχόν πάω σε μαγαζί (υποθετικά), πόσο θα μου την πάρει ο έμπορας; Θα είναι σίγουρα χαζομάρα να τη σκοτώσω για 7-8 €....αλλά αν παίζει από 20 και πάνω, ίσως να αξίζει το κόπο.
26ska Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Σορυ ρε παιδιά,τι νόημα έχει να δώσετε μια κονσόλα για ένα 20αρικο;;! Εκτός αν υπάρχει μεγάλη οικονομική ανάγκη,δεν βρίσκω το λόγο.Θα περάσουν τα χρόνια και θα ψάχνετε να αγοράσετε τις κονσόλες που είχατε στο παρελθόν,για να θυμηθείτε τα νιάτα σας. 5
Mazinga Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Παιδια τα μαγαζια αγοραζουν για μεταπωληση η ανταλλακτικα. Εαν εισαι ιδιωτης, οικονομικα εαν το δεις σε βαθος χρονου καλυτερα βρες δουλεια (οποιος γνωριζει παλαιοπωλη ζαμπλουτο να μου τον γνωρισει εχω μια αποθηκη για ξεμπαζωμα) παρα να χαραμιζεσαι στο παζαρεμα. Τωρα κονσολα κλπ πιανει χωρο και θελει συντηρηση κλπ. Εγω εχω 3 CRT τηλεορασεις για λογους gaming και μην σας πω τι χωρο τρωνε, και πως με τρωει το ετερον ήμισυ να φυγουν ολα... (σχετικα με αυτο, οποιος εχει 2 η 3 φλιπερ ηλεκτρομηχανικα, μπιλιαρδο, και arcade cabins αυθεντικα και τον πριζει η δικια του προτεινω να το γυρισουμε παρεα το χαρτι, να γινουμε gay γιατι νομιζω οτι πισωγλεντηδες δεν ειναι politically correct, και να εχουμε το σπιτικο μας που θα το κανουμε αντροσπηλια γεματο παιχνιδια και χαρα.) Γενικα καλυτερα διαλεχτε κατι που να το γουσταρετε στα αληθεια, οχι απλο μαζεμα που μια μερα ειναι σκουπιδια. Λ,χ. η πάρτη μου, μαζευω σταθερα ΜΟΝΟ οτι αρεσει σε εμενα και στα παιδια μου. (Να τωρα που σας γραφω ο μικρος ειναι 11η πιστα galaxians πανω στο nes mini). Εαν δεν αρεσει, ουστ. Βρεθηκε στα χερια μου προ διμηνου τυχαια ενα δευτερο path of radiance gamecube το ρευστοποιησα σε εναν συλλεκτη και πληρωσα ενα χρεος που ειχα στην εφορια, μεσα σ¨ολα μου βγηκε και το χειριστηρο του gamecube για ανταλλακτικα που εψαχνα τζαμπα. Εαν κατι εμενα μου πιανει χωρο το στελνω και για 10ρικο . Παιδια ζωη να εχουμε, ΛΙΓΑ πραγματα αξιζουν για μια ζωη. Οσο πιο επιλεκτικοι θα ειστε, τοσο λιγοτερα μπαζα θα κουβαλατε (σε αντικειμενα και υποκειμενα). 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα