Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα dell inspiron n5110 εδώ και 6 χρόνια και έχω περίπου 3 χρόνια να κάνω format.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φορές που το άνοιγα και πριν κάν αρχίσει να φορτώνει τα windows έκλεινε απότομα σαν να έπεφτε το ρεύμα. Προσπαθώντας να το ανοίξω εκ νέου έκανε το ίδιο για πολλές φορές ώσπου κάποια στιγμή άνοιγε. Αυτό το πάθαινε ανά διαστήματα στο ενδιάμεσο όμως ανοιγοκλείνε και λειτουργούσε καν9νικα το laptop.

Τις τελευταίες μέρες κάνει το ίδιο μόνο που βγάζει και το επισυναπτόμενο screeshot και πάλι κλείνει μόνο του ενώ δεν διαβάζει και το recovery cd των windows. κάποια στιγμή κατάφερα να το άνοιξω μέσω του recovery κάνοντας repair, λειτούργησε δυο μέρες κανονικά και τώρα εμφανίζει πάλι αυτή την οθόνη, μια από τα ίδια.

Κάποια άποψη ως προς τι μπορεί να συμβαινει τι βλάβη υπάρχει ;

Εύχαριστω πολύ εκ των προτέρων

post-117723-0-22181400-1507490044_thumb.jpeg

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα dell inspiron n5110 εδώ και 6 χρόνια και έχω περίπου 3 χρόνια να κάνω format.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φορές που το άνοιγα και πριν κάν αρχίσει να φορτώνει τα windows έκλεινε απότομα σαν να έπεφτε το ρεύμα. Προσπαθώντας να το ανοίξω εκ νέου έκανε το ίδιο

ορισμένες σειρές των Ν5110 είχαν προβληματικό τροφοδοτικό μιας και δεν λειτουργούσε σωστά ο φορητός.

Είσαι με μπαταρία πάνω η όχι;

repair cd δεν υπάρχει αλλα partition στον δίσκο,πιθανότατα σου έχει χαλάσει ο σκληρός,αν μιλάμε για τόσα χρόνια χρήσης.

Κατέβασε απο άλλο σύστημα το hard disk sentinel σε bootable και περνα το σε ενα στικ(πρέπει να το φτιάξεις)και δες την υγεία του δίσκου.

Θα σου έλεγα να έβγαζες τον δίσκο αλλα ειναι ταλαιπωρία στο συγκεκριμένο μοντέλο,πιο γρήγορα θα κάνεις την παραπάνω διαδικασία.

Δημοσ.

Είναι με μπαταρία πάνω η οποία όμως τα έχει φτύσει ουσιαστικά δεν λειτουργεί.

Το hard disk sentinel θα λύσει τυχόν πρόβλημα του δίσκου ή μόνο την υγεία ελέγχει?

Αν είναι όντως ο δίσκος τι λύση υπάρχει? Αλλαγή δίσκου και είμαι οκ?

Δημοσ.

Είναι με μπαταρία πάνω η οποία όμως τα έχει φτύσει ουσιαστικά δεν λειτουργεί.

άρα πιθανότατα έχεις το μοντέλο με το προβληματικό τροφοδοτικό. ιδιαίτερα η σειρά που έχω εγω (8173) σχεδόν ολα οσα ηρθαν ελλάδα ειχαν προβληματική παρτίδα.

Το hard disk sentinel θα λύσει τυχόν πρόβλημα του δίσκου ή μόνο την υγεία ελέγχει?

μόνο υγεία.

Αν είναι όντως ο δίσκος τι λύση υπάρχει? Αλλαγή δίσκου και είμαι οκ?

αλλαγή δίσκου ναι.

το πρόβλημα είναι που θα καταφέρεις να κάνεις την εγκατάσταση χωρίς να σβήσει πχ.

Δημοσ.

Αν καταφέρω και το ανοιξω και αποθηκευσω σε εξωτερικό αυτά που χρειάζομαι φαντάζομαι δεν χρειάζεται να ανοίξει για να γίνει η αλλαγή...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...