Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα .

Έχω ένα router του Ote στο χωλ και ένα αποκωδικοποιητή ote tv στο σαλόνι συνδεμένα με power line . Η ερώτηση μου είναι η εξής .

Στο σαλόνι δίπλα από το Ote tv έχω ένα pc . Το Wifi του είναι αδύναμο αρκετά και πολλές φορές χάνετε . 

Μπορώ στο power line που βγάζει μόνο 1 LAN και πάει στο ote tv να βάλω ένα switch 5ρι και να δώσω LAN και στο ote tv Και στο pc ? ή θα γονατίσει ; 

Δημοσ.

μια δοκιμη θα σε πεισει! Εχεις καποιο εργαλειο απο τον κατασκευαστη του powerline που να μετραει ταχυτητα ζευξης; πχ το devolo cockpit το κανει αυτο. Ακομα και να μην εχεις τροπο να μετρησεις την ταχυτητα, δοκιμασε αυτο που εχεις στο νου σου και στην χειροτερη μην κανεις εργασιες που τρωνε πολυ bandwidth οταν βλεπεις Otetv (π.χ. να κατεβαζεις τορρεντ)

παντως, αν μιλαμε για ιδιο οροφο/πινακα τοτε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχεις προβλημα. Δεν νομιζω οτι το otetv τρωει πολυ bandwidth. mpeg4 δεν ειναι; ακομα και 1080p δεν νομιζω οτι θα ειναι πανω απο 20mbit (και παλι πολλα λεω μαλλον)

Δημοσ.

Αν θες να παίρνει internet το pc από το powerline, δε θα παίρνει (νομίζω) διότι το powerline είναι συνδεδεμένο με τη stb θύρα του router. Όποτε εάν θέλεις να κουβαλάει και internet μαζί η stb θύρα του modem-router σου θέλει έξτρα ρυθμίσεις (εάν είναι εφικτό..)

• Like 2
Δημοσ.

Αν θες να παίρνει internet το pc από το powerline, δε θα παίρνει (νομίζω) διότι το powerline είναι συνδεδεμένο με τη stb θύρα του router. Όποτε εάν θέλεις να κουβαλάει και internet μαζί η stb θύρα του modem-router σου θέλει έξτρα ρυθμίσεις (εάν είναι εφικτό..)

Δεν γίνεται ούτε με εξτρα ρυθμίσεις (τουλάχιστον εγώ δεν το έχω καταφέρει χρόνια τώρα).

Η δεύτερο ζευγάρι Powerlines ή ενα Access Point (φθηνότερο). Αλήθεια το PC πως συνδέεται με κάρτα PCI ή WiFi USB?

Κάνε ενα έλεγχο και στα κανάλια εκπομπής, μήπως το κανάλι που έχεις ορίσει στο router έχει κίνηση (δηλ. εκπέμπουν και γειτονικά (ξένα) routers στο ίδιο κανάλι) και άλλαξέ το με κάποιο "λάσκα".

Το Access Point είναι βολική και φτηνή λύση.

Δημοσ.

δοκιμασα και σε αλλα καναλια . Δεν φτανει ως εκει το σημα φτανει με τα χιλια ζορια . Με το wifi για αυτο θελω λυση καλωδιου . 

2ο ζευγαρι power lines θα με πυροβολησει η γυναικα ......

Θα πρεπει να το βαλω πανω στην πριζα που ηδη εχει ενα και κοντα δεν εχει αλλη πριζα και μολις το δει θα πεταξει και τα powerlines Και εμενα εξω απο το σπιτι αχαχαχαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...