Προς το περιεχόμενο

Τρακαρισμένο-διαγραμμένο σκούτερ

papoys1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα σκούτερ pegeot sam-up 125 το οποίο πριν 2-3 μήνες κάποιος παραβίασε stop και με

τράκαρε.

Ευτυχώς την έβγαλα με κάτι γρατσουνιές αλλά το σκούτερ είχε σοβαρές ζημιές δεν σύμφερε η

επισκευή και έτσι το διέγραψα παραδίνοντας πινακίδες και άδεια και πληρώθηκα για ολική από την ασφάλεια.

Γνωρίζει κανείς τι κάνω τώρα με αυτό;;; Το παραδίδω για καταστροφή όπως είναι σε εταιρεία

ανακύκλωσης ή μπορώ να  βγάλω κάποια ανταλακτικά να τα δώσω και να δώσω για ανακύκλωση

το υπόλοιπο;;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ένα σκούτερ pegeot sam-up 125 το οποίο πριν 2-3 μήνες κάποιος παραβίασε stop και με

τράκαρε.

Ευτυχώς την έβγαλα με κάτι γρατσουνιές αλλά το σκούτερ είχε σοβαρές ζημιές δεν σύμφερε η

επισκευή και έτσι το διέγραψα παραδίνοντας πινακίδες και άδεια και πληρώθηκα για ολική από την ασφάλεια.

Γνωρίζει κανείς τι κάνω τώρα με αυτό;;; Το παραδίδω για καταστροφή όπως είναι σε εταιρεία

ανακύκλωσης ή μπορώ να  βγάλω κάποια ανταλακτικά να τα δώσω και να δώσω για ανακύκλωση

το υπόλοιπο;;;;

Βγάλε ότι δεν είναι σπασμένο και είναι με βίδες ή κλίπς, βάλτα σε αγγελίες και τον σκελετό για ανακύκλωση αν είναι κατεστραμμένος. Φθηνιάρικο σκούτερ είναι, έχει κυκλοφορήσει αρκετά, peugeot είναι, σίγουρα θα τα πουλήσεις, με αργούς ρυθμούς άλλα από το τίποτα...

Εχει τύχει να πουλήσω διεγραμμένο σκούτερ σε ανταλλακτικά πολύ περισσότερο από ότι έπιανε ολόκληρο, κι αυτό γιατί είχε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ανταλλακτικά η peugeot. Ενα φανάρι καινούριο το έδιναν 100 ευρώ. 70 ευρώ το φανάρι, 30 ευρώ ο σταθεροποιητής, 100 η μπομπίνα, 30 η ζάντα και άλλα πολλά, ντεπόζιτα βενζίνης, λαδιού, ψυκτικού κτλ κτλ 500ρι. Ολοκληρο πάνω από 300 ευρώ δε το πούλαγες γιατί τα πλαστικά του είχαν γίνει διανομή στους δρόμους...

Αν πιάνουν και τα χέρια σου κι έχεις δικό σου χώρο είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ να το λύνεις όταν ξέρεις οτι δε χρειάζετε να το ξαναδέσεις! Και είναι λεφτά!

• Like 3

Πολύ σωστά. :)

Μάλλον αυτό θα κάνω γιατί και τα χέρια μου πιάνουν και εργαλεία υπάρχουν.Θα λύσω ότι είναι γερό (μάλλον μηχανή δεν θα

γίνεται- είναι σε άριστη κατάσταση) διότι υπάρχει αριθμός κινητήρα που έχει διαγραφεί.

Ο σκελετός από το κοπάνημα έχει πάρει έτσι κι αλλιώς και είναι για πέταμα καθώς και τα περισσότερα πλαστικά.

Από την ασφάλεια πήρα 700 ευρώ στο χέρι δε σκάω γιατί δεν ήταν και παραπάνω η αξία του, 10ετίας ήταν

τελευταία ήθελα να το ξεφορτωθώ γιατί ήταν ασύμφορο και στα καύσιμα (έκαιγε πιο πολύ από το αμάξι)  :lol:

και δε νομίζω ότι κάποιος θα μου έδινε 700 ευρώ.

Πολύ σωστά. :)

Μάλλον αυτό θα κάνω γιατί και τα χέρια μου πιάνουν και εργαλεία υπάρχουν.Θα λύσω ότι είναι γερό (μάλλον μηχανή δεν θα

γίνεται- είναι σε άριστη κατάσταση) διότι υπάρχει αριθμός κινητήρα που έχει διαγραφεί.

Ο σκελετός από το κοπάνημα έχει πάρει έτσι κι αλλιώς και είναι για πέταμα καθώς και τα περισσότερα πλαστικά.

Από την ασφάλεια πήρα 700 ευρώ στο χέρι δε σκάω γιατί δεν ήταν και παραπάνω η αξία του, 10ετίας ήταν

τελευταία ήθελα να το ξεφορτωθώ γιατί ήταν ασύμφορο και στα καύσιμα (έκαιγε πιο πολύ από το αμάξι)  :lol:

και δε νομίζω ότι κάποιος θα μου έδινε 700 ευρώ.

Πουλιέται πάντως κι ο κινητήρας, δε θέλει χαρτιά. Το παίρνει ενας μάστορας, το αφήνει κάπου στη άκρη κι αν τυχει κανένα ίδιο. κάπου το κοτσάρει και τέρμα. Το πρόβλημα είναι όταν εσύ δεχθείς κινητήρα άγνωστο που μπορεί να είναι κλεμμένος. Από τη στιγμή που θα τον πουλήσεις δε σε νοιάζει τίποτα. Εσύ πες τον πήγα και τον άφησα σε μάντρα ανακύκλωσης. Αλλα για να καίει τόση βενζίνη μάλλον δεν είναι κ σε τόσο άριστη κατάσταση εκτός αν είναι ξερύθμιστο το καρμπυρατερ του. (διόλου απίθανο)

• Like 1

Ναι ξερύθμιστο γιατί δεν έκαιγε σταγόνα λάδι.Γύρω στα 20.000 χιλ είχε κάνει.Τον πρώτο τον είχε βγάλει

οφ ο γιός εντός εγγύησης και τον άλλαξα τζάμπα.

Όπου πήγαινα δυστυχώς δεν ήξεραν να το ρυθμίσουν και έβγαζε τη βενζίνα άκαφτη. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...