PavlosSage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω εδώ και καιρό για το αν μπορώ να βάλω VDSL στο σπίτι αλλά άκρη δε βρίσκω. Στους ελέγχους διαθεσιμότητας από τα site διάφορων εταιρειών όπως Vodafone(έχω HOL στο σπίτι), OTE,Cyta κλπ μου βγάζει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα VDSL αλλά υπάρχει μόνο μέσω WIND. Απέχω περίμου 1 χλμ. από το κέντρου δικτύου του ΟΤΕ, αλλά όπως θα δείτε και στο χάρτι που έβαλα από το VDSL Map στην περιοχή δεν υπάρχει τίποτα και λίγο πιο κάτω έχει παντού. Αν δεν υπάρχει περασμένη οπτική ίνα στη περιοχή τι πρέπει να κάνω; Κάποιο αίτημα για να περαστεί; Πληρώνω;
bill2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 απο τη στιγμή που δεν έχει ο οτε διαθεσμότητα μην πιστεύεις τη wind γιατί μάλλον είτε δεν θα σε ενεργοποιήσουν σε vdsl είτε θα σε ενεργοποιήσουν σε αστικό κέντρό υπομονή μέχρι να έχεις διαθεσιμότητα Στη θεσσαλονίκη υπάρχει και η hcn δεν έχει δίκτυο στη περιοχή σου;
PavlosSage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν γνωρίζω. Μπήκα έψαξα λίγο για την HCN απλά ψιλομπερδεύτηκα με τα προγράμματα που προσφέρει. Από εκεί και πέρα όταν λες υπομονή μέχρι να έχω διαθεσιμότητα; Από τι εξαρτάται το πόσο γρήγορα θα περαστεί δίκτυο οπτικών ινών στην περιοχή μου λογικά;;;
bill2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Πρώτον καθόλου επιλέγεις τι ταχύτητα θες και τι παροχες σε σταθερά δεύτερον εξαρτάται πότε θα πάρει έγκριση ο οτε για αναβάθμιση δικτύου, και άλλες πόσες εγκρίσεις ακόμα και και χίλια δυο δεν ξέρω πόσο μπορεί να πάρει
PavlosSage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Καλή η προοπτική της HCN απλά θέλει για αρχή λεφτά. Δηλαδή κάτι τέλη σύνδεσης, εγκατάστασης που είδα που δεν είναι και λίγα. Ευχαριστώ πολύ πάντως!!
TciOu Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα,εγω εμένα σε άλλη πόλη(είχα vdsl wind) και μετακόμισα κάτω τούμπα και μου είπαν ό,τι δεν εχω την δυνατότητα για vdsl εδώ που είμαι!Απο καμία άλλη εταιρία μήπως ξέρετε?
bill2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 ψάξε στον έλενχο διαθεσιμότητας των εταιριών αν λεχει κάποια άλλη vdsl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα