Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα PS3 το οποίο ενώ με καλώδιο συνδέεται άψογα με το router , όταν προσπαθώ να συνδεθώ ασύρματα αυτό είναι αδύνατο. Ενώ όταν κάνω scan το βλέπει και προσπαθώ να συνδεθώ , μου βγάζει συνέχεια ότι είτε είναι λάθος το Password ή ότι αργεί η απόκριση από το router. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να πάρει ip το PS3. Το ασύρματο χειριστήριο δουλέυει μια χαρά. Δοκίμασα να κάνω reset τισ ρυθμίσεις του PS3 ,άλλαξα τελειως το SSID να μην έχει χαρακτήρες πέρα από αλφαρηθμιτικά, μέχρι και έβγαλα το password από το router. Δεν κατάφερα τίποτα. Αντιμετώπισε κανείς ποτέ τέτοιο πρόβλημα ? Καμια ιδέα παιδιά?

Δημοσ.

Μπορει να ειναι προβλημα του ρουτερ φιλε μου.

Ξερω,θα φανει αστειο,αλλα δοκιμασες να κανεις reset στο ρουτερ?

Υποθετω οτι το ρουτερ εκανε μονο του reset οταν εβγαλες τον κωδικο,αλλα μπορει και να μην εκανε.

Δοκιμασε το και σε καποιο αλλο ρουτερ για να αποκλεισεις οτι φταιει το ρουτερ.

Δημοσ.

Δες με τι πρωτοκολλο συνδεεται μεσω wifi. Και αν αυτο ειναι συμβατο με το PS3. ΔΛΔ το wifi ειναι με wpa η τι αλλο

• Moderators
Δημοσ.

Θα βοηθούσε αν μας έδινες στοιχεία σχετικά με:

- Μοντέλο router που έχεις.

- Τι ασφάλεια έχεις θέσει για το wireless? WEP, WPA, WPA2-PSK, WPA+WPA2-PSK; 

- Εκτός από το 2.4GHz wireless έχεις και 5GHz; Αν ναι, σε ποιο από τα δύο προσπαθείς να συνδεθείς με το PS3; 

- To DHCP στο router πόσες IP είναι ρυθμισμένο να μπορεί να δώσει; 

- Έχεις κάποιο block policy στο router σου για νέες συσκευές που προσπαθούν να συνδεθούν στο δίκτυό σου;

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορει να ειναι προβλημα του ρουτερ φιλε μου.

Ξερω,θα φανει αστειο,αλλα δοκιμασες να κανεις reset στο ρουτερ?

Υποθετω οτι το ρουτερ εκανε μονο του reset οταν εβγαλες τον κωδικο,αλλα μπορει και να μην εκανε.

Δοκιμασε το και σε καποιο αλλο ρουτερ για να αποκλεισεις οτι φταιει το ρουτερ.

Ναι το έκανα και Reset και δοκίμασα και σε άλλο ρούτερ

με ethernet συνδέεται; 

με ethernet δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Δες με τι πρωτοκολλο συνδεεται μεσω wifi. Και αν αυτο ειναι συμβατο με το PS3. ΔΛΔ το wifi ειναι με wpa η τι αλλο

Τα πρωτόκολλα είναι συμβατα και επιπλέον δοκίμασα και με το router χωρις κανένα password και ενώ το βλέπει δεν μπορεί να συνδεθεί μαζί του

Θα βοηθούσε αν μας έδινες στοιχεία σχετικά με:

- Μοντέλο router που έχεις.

- Τι ασφάλεια έχεις θέσει για το wireless? WEP, WPA, WPA2-PSK, WPA+WPA2-PSK; 

- Εκτός από το 2.4GHz wireless έχεις και 5GHz; Αν ναι, σε ποιο από τα δύο προσπαθείς να συνδεθείς με το PS3; 

- To DHCP στο router πόσες IP είναι ρυθμισμένο να μπορεί να δώσει; 

- Έχεις κάποιο block policy στο router σου για νέες συσκευές που προσπαθούν να συνδεθούν στο δίκτυό σου;

- Το μοντέλο του Router είναι το τελευταιο που δίνει η Cosmote.SpeedPort entry 2i

- τα δοκίμασα όλα καθώς και χωρίς ασφάλεια

- μόνο 2,4

- Δεν υπάρχει πρόβλημα στο DHCP , έχω δοκιμάσει να είναι και μόνο του

- Δεν υπάρχει Block Policy

Το ασύρματο χειριστήριο δουλεύει μια χαρά , το λεω αυτό γιατί το chip wifi - Bluetooth είναι στο ίδιο ολοκλήρωμα. Τι να πω να έχει τόσο συγκεκριμένο πρόβλημα ώστε να έχει χαλάσει μόνο ένα κομματακι από το ολοκλήρωμα αυτό που έχει σχέση με την σύνδεση στο router? 

• Moderators
Δημοσ.

Ίσως βοηθήσει αυτό το παλιό thread?

http://ccm.net/forum/affich-85758-playstation-3-won-t-obtain-the-ip-address

Έχει και κάποιες πρόσφατες απαντήσεις που αναφέρουν ότι τους έλυσε ένα παρόμοιο θέμα.

Διαβάζοντας στα γρήγορα, νομίζω οι επικρατέστερες λύσεις είναι να ακολουθήσεις το manual setup του wifi αντί του Easy στο PS3 (και για κάποιο λόγο αυτό μπορεί να δουλέψει) ή να απενεργοποιήσεις το UPnP στο router.

Μπορεί να υπάρχουν και άλλες προτάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...