maik42 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ημουν προ των πυλων αυτη την εβδομαδα να αγορασω τον nikon 24-70 οχι τον vr, αλλα ανατραπηκαν ολα οταν ειδα μερικα rewiews για τον 16-35. νομιζω οτι αυτη η εστιακη αποσταση που εχει ο φακος θα μου ειναι πιο χρησημη για το χομπι πλέον. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν τον εχει δουλεψει-δοκιμασει καποιος απο εσας να μου πει την γνωμη του. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2017 από maik42 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 τι θες να φωτογραφιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Κωστα καλημερα. νομιζω οτι ειναι αυτονοητο οτι με αυτον τον φακο τι αλλο εκτος απο τοπια-φυση. δεν λεω οχι και για indoor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 εχεις και εναλλακτικες 14-24, (ακριβος μεν) 16-28 tokina 15-30 tamron τους εχεις σκεφτει ως εναλλακτικες? ο 16-35 παντως λενε οτι ειναι καλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 τους κοιταξα ολους εκτος απο τον 14-24 για τον λογο που ανεφερες. σκεφτηκα ομως οτι καλο θα ειναι να υπαρχουν και τα 35mm που οι tokina και tamron δεν εχουν. εχουν ομως το 2,8 που δεν το θεωρω πολυ απαραιτητο για τοπια. και εγω απο αυτα που διαβασα εχει πολυ λιγεςς αρνητικες και αυτες αφορουν την παραμορφωση στα 16mm. γεγονος που διορθώνεται ευκολα στο LR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 εντυπωσεις προσεχως. θα εχω τον φακο στα χερια μου απο την ερχομενη Δευτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 λοιπον. σημερα το μεσημερι παρελαβα τον φακο, με περιπου 50 καρε που προλαβα να κανω λογο ελλεψης χρονου εχω να πω οτι ο φακος ειναι καταπληκτικος. Αν και εμπροσθοβαρης στην d700 ζυγισε πολυ καλα. Υπαρχει η γνωστη βαρελοειδης παραμορφωση στα 16mm αλλα με ενα κλικ το LR την διορθωνει σε πολυ ικανοποιητικο επιπεδο. Η εστιαση ακαριαια, το συστημα σταθεροποιησης VR II το γνωστο της nikon. Αν τολμησω να το συγκρινω ομως με αυτο του Tamron 70-300 VC θελει ακομη λιγη δουλιτσα. Εκεινο που παρατηρησα επειδη ειναι ο πρωτος μου φακος με τετοιο ευρυ πεδιο καλυψης ειναι οτι σε πλανα με ανομοιομορφο φωτισμο το φωτομετρο της μηχανης τρελαινεται. Αρα ή μανιουαλ φωτομετρηση για να επιλεξεις πιο σημειο του καδρου θελεις να αναδειξεις ή ολο το καδρο πρεπει να εχει τον ιδιο φωτισμο και κοντραστ. θελει λιγη δουλιτσα απο μερους μου αλλα θα τον μαθω τελεια. προσεχως θα ανεβασω και φωτο στο αναλογο νημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα