monoxromos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας θέλω μια βοήθεια για να βάλω στη ιστοσελίδα μου μια στήλη,κατά προτίμηση στη δεξια πλευρά που να περιέχει ενα ερώτημα με λιγες λέξεις και αποκάτω να μπορει ο κάθε αναγνώστης-επισκέπτης να απαντά,να εχει πχ 5 απαντήσεις και βελάκι για περισσότερες.Βεβαια να υπάρχει δυνατήτητα διαγραφής υβριστικόυ περιεχομένου,μην μπλεξουμε με δικαστήρια.... Ειμαι επί του παροντος σε joomla 2,5 . Ευχαριστω
exarhis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, δεν γνωρίζω πολλά από Joomla, ξέρω όμως το disqus https://disqus.com/ που είναι για τέτοια δουλειά. Μπορείς να το βάλεις σε κάποιο Module μέσα στη θέση που το θες. Είναι δωρεάν. 1
monoxromos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εννοείς να μπορει ο αναγνώστης να σχολιάζει κάτω κάθε άρθρο; Αυτο υπάρχει,εγω εννοω να δημιουργηθει ενα module κάπου στη δεξια πλευρά ως ανεξαρτητη στήλη -πως ειναι η ροη των ειδησεων ας πουμε- αλλά να βαζουμε εμεις ενα ερώτημα και να απαντουν οι επισκέπτες....
monoxromos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Τώρα πέρασα στο wordpress news8paper , υπάρχει καποιο αντίστοιχο pl/in;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα