Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ουσιαστικά η απορία μου, είναι γραμένη στο τίτλο. Έχω το σύστημα της υπογραφής το οποίο με καλύπτει άνετα στο πολύ casual gaming που κάνω, απλά σκέφτομαι για όταν γίνει καμιά ανάβαθμιση, που να δώσω βάση.

Γενικότερα γύρω στο 80€ θα ξοδέψω όταν έρθει η ώρα, και σκοπός είναι να τσιμπήσω μερικά fps στα παιχνίδια που παίζω (PES 2018, NBA 2K18, Far Cry 3 (ναι, ακόμα και εν έτη 2017 παραμένει παιχνιδάρα)).

Με τον CPU που έχω τώρα και με μία GT1030 (που παίζει γύρω στα 75€ απ'ότι θυμάμαι) θα έχω καλύτερες επιδόσεις γενικά στα παιχνίδια, ή με τον G4600 και τα ενσωματωμένα του γραφικά (Intel HD 630 τα οποία είναι αρκετά πιο κάτω σε σχέση με τον GT1030 βέβαια);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Δημοσ.

Λογικά με την 1030 θα είσαι πολύ καλύτερα. Δεν είναι και APU η HD630.

Αλλά αμαρτία να μην πας σε 2/4 τώρα που είναι φθηνοί.

• Like 2
Δημοσ.

Λογικά με την 1030 θα είσαι πολύ καλύτερα. Δεν είναι και APU η HD630.

Αλλά αμαρτία να μην πας σε 2/4 τώρα που είναι φθηνοί.

Σιγά σιγά όλα θα γίνουν. Και παραπάνω RAM θα μπει, και SSD θα προστεθεί, και CPU θα αλλαχθεί ούτως ή άλλως κάποια στιγμή στο μέλλον.

Απλά, το παρόν σύστημα φτιάχτηκε με 2 γνώμονες. Όσο τον δυνατόν, χαμηλότερο budget γίνεται και αναβαθμίσιμο με προοπτική σοβαρού gaming PC.

Οπότε, απ'ότι κατάλαβα, τσιμπάω σχετικά άμεσα την GT 1030, και πιο μετά θα μπει και ο G4600 (ο οποίος όντως φαίνεται πολύ καλός για 80€) ή ότι άλλο προκύψει, ανάλογα με το τότε διαθέσιμο budget.

Γενικά πάντως, η GT 1030 είναι καλό pair με τον G4600 ή θα υπάρχει bottleneck;

Δημοσ.

αν σε ενδιαφέρουν τα fps πας σε 1030 (δεν σε ενδιαφέρει το μπουκάλι γιατί και σε cpu και σε gpu είσαι στα κατώτερα όσον αφορά το gaming)

αν σε ενδιαφέρει η στρατηγική της αναβάθμισης πας σε 4600 και παίζεις σε 720p με igpu και στο μέλλον "κτίζεις" πάνω στον 4600 ssd/vga/ram etc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...