zannis79 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Site: ανταπτορας Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση: έχω imac mid 2010 . Αν συνδέσω μέσω αντάπτορα thunderbolt απο την θύρα mini display port του mac (με καλώδιο HDMI ), στην θύρα hdmi της smart tv , θα μου κάνει mirroring σε live tv το cosmote tv go? ευχαριστώ προκαταβολικά
zannis79 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 ρε παιδια να το πω με απλά ελληνικα, μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? εχει καταφερει κανεις να μεταφερει το cosmote tv go απο τον υπολογιστη του στην τηλεοραση? μη pc stick μηπως?
ksessalonikios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Από windows pc μπορείς να προβάλλεις στην tv, για mac δεν ξέρω, μόνο να υποθέσω μπορώ ότι εφόσον μπορείς στην μια πλατφόρμα γιατί να μην μπορείς στην άλλη.
zannis79 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 apo windows pc πως μπορεις? με HDMI καλώδιο καποιοι λενε πως, με το που το συνδεεις πεφτει το σημα
ksessalonikios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Κανένα σήμα δεν πέφτει, το έχω κάνει άπειρες φορές. Ίσως μπερδεύεσαι με την αντίστοιχη εφαρμογή της νόβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα