cpc464 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα Εχω έναν καλό φίλο ο οποίος έμεινε απο υπολογιστή, αυτό που του είχα φτιάξει πρίν 8+ χρόνια ένας q9550 σε asus p45 mobo παρέδωσε πνεύμα, το παιδί δεν έχει budget για νέο pc και εγώ απο πράγματα που έχω πρόχειρα η μπορώ να μαζέψω μπορώ να του φτιάξω δωρεάν ή ένα ι7 920 σε x58 msi pro-E ή έναν xeon χ3450 σε μια gigabyte p-55 ud2, νομίζω ότι το δεύτερο είναι καλύτερο λόγω ελαφρά νεώτερης τεχνολογίας,εσείς τί θα λέγατε?. 1
ziaba Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα Εχω έναν καλό φίλο ο οποίος έμεινε απο υπολογιστή, αυτό που του είχα φτιάξει πρίν 8+ χρόνια ένας q9550 σε asus p45 mobo παρέδωσε πνεύμα, το παιδί δεν έχει budget για νέο pc και εγώ απο πράγματα που έχω πρόχειρα η μπορώ να μαζέψω μπορώ να του φτιάξω δωρεάν ή ένα ι7 920 σε x58 msi pro-E ή έναν xeon χ3450 σε μια gigabyte p-55 ud2, νομίζω ότι το δεύτερο είναι καλύτερο λόγω ελαφρά νεώτερης τεχνολογίας,εσείς τί θα λέγατε?. respect μακάρι να χα κι εγω φίλο να με φτιάξει με συστηματάκι Χ58
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 respect μακάρι να χα κι εγω φίλο να με φτιάξει με συστηματάκι Χ58 +1, χρυσοπληρωσα HP Z400 με αυτό το chipset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα