Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας έχω ένα laptop fujitsu lifebook ah530 hd6 μετά από αρκετά χρονιά (7) τ έπαιξε η κάρτα γραφικών και το έστειλα για reballing μετά το reballing κάνει το έξεις η οθόνη του λαπτοπ δεν δουλεύει κανονικά τρεμοπαίζει έχει άλλα χρώματα γραμμές περίεργες κτλ άλλα όταν συνδέω το λαπτοπ με hdmi σε άλλη οθόνη "παίζει" κανονικά (στην άλλη οθόνη) Ο τεχνικός άλλαξε και το καλώδιο της οθόνης. θέλω τα φώτα σας  

Δημοσ.

Ανέβασε μία εικόνα (οχι printscreen) με το κινητό σου να δούμε πως δείχνει. Ισως να μην πέτυχε το rebbaling

Reballing μπορεί να μην έκανε καν, αλλά το περίεργο είναι ότι δείχνει σωστά σε εξωτερική οθόνη. Άρα μοιάζει πιο πολύ για πρόβλημα της οθόνης, αφού άλλαξε και καλωδιοταινία.

• Like 1
Δημοσ.

Reballing μπορεί να μην έκανε καν, αλλά το περίεργο είναι ότι δείχνει σωστά σε εξωτερική οθόνη. Άρα μοιάζει πιο πολύ για πρόβλημα της οθόνης, αφού άλλαξε και καλωδιοταινία.

ισχύει. Από τις εικόνες φαίνεται για πρόβλημα στην οθόνη
  • Like 1
Δημοσ.

να μπω στον κόπο να αλλάξω οθόνη ή είναι πετάμενα λεφτά;

κάπου άκουσα και δεν ξέρω αν ισχύει οτι ισως εχει πρόβλημα ένα chipακι που σχετίζεται με την έξοδο στην οθόνη του λαπτοπ 

για αυτό απο την hdmi παίζει κανονικά παίζει κατι τέτοιο ;

Δημοσ.

Προτεινω να το πας στο τεχνικό που στο έφτιαξε να σου πει. Εγώ πιστεύω δεν αξίζει γιατί είναι παλιό λάπτοπ και η επισκευή δεν θα κρατήσει για πάντα. Αν βρεθεί καμία Μεταχειρισμένη Ίσως να αξιζει

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...