Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή για εμένα είναι να μην δηλητηριαστηκαμε/δηλητηριαστουμε εγώ και η οικογένειά μου. Το πρόβλημα είναι ότι η μητέρα μου δεν δέχεται να πετάξουμε την κουζίνα γιατί δεν έχουμε αρκετό εισόδημα για να αγοράσουμε καινούργια. Οπότε σκοπεύει να συνεχίσει να την χρησιμοποιεί κανονικά. Εγώ είμαι μαθητής της τρίτης λυκείου οπότε δεν μπορώ να δουλέψω και δεν έχω δικά μου χρήματα για να αγοράσω μια καινούργια. Πραγματικά, που μπήκα και μπλέχτηκα ο βλάκας...

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οκ εαν ο κυριος στο κεντρο δηλητηριασεων σου ειπε καθαρισμα και αερισμα, φορα την ποδια και ξεκινα. Ξερω βαρετο αλλα τα λαθη πληρωνονται.

Που να δεις εγω τι εχω κανει, ποσες συσκευες εχω χαλασει, ολοι εδω μεσα εχουμε ρημαξει πολυ πραγμα, αλλο που μερικοι δεν τα λενε.

• Like 2
Δημοσ.

Το πιο σηματικο ειναι που μιλησες στη μητερα σου...

Καθαριστε/αεριστε πολλες φορες και καλα για να ειμαστε σιγουροι.

Καθε μερα τρωμε και αναπνεουμε...

Ολα καλα, χαλαρωσε τωρα κ  βαλε κανενα παιχνιδι να δουμε η καρτα αντεχει το load?    :-D

:-)

Οκ εαν ο κυριος στο κεντρο δηλητηριασεων σου ειπε καθαρισμα και αερισμα, φορα την ποδια και ξεκινα. Ξερω βαρετο αλλα τα λαθη πληρωνονται.

Που να δεις εγω τι εχω κανει, ποσες συσκευες εχω χαλασει, ολοι εδω μεσα εχουμε ρημαξει πολυ πραγμα, αλλο που μερικοι δεν τα λενε.

Μπα η μαμα θα το κανει... τωρα που το εμαθε. χαχα   :-D

Δημοσ.

ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ! παρε τηλ στο κέντρο δηλητηριάσεων και απλά ρώτα πρώτα και θα σε συμβουλεύσουν οι ειδικοί, εμείς εδώ δεν ειμαστε ειδικοί ! 210 7793777

έχεις ενημερώσει την μητέρα σου αραγε?

σε τέτοια θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία όσοι δεν γνωρίζεται καλό ειναι να μην μιλάτε , δεν θα πεθάνετε κιόλας εγραψε ο άλλος..ημαρτον

Ξέρεις κάποιον να πέθανε σπαρταρωντας σαν το ψάρι; Έλεος με τον κάθε εξυπνάκια.

Απλώς τον καθησύχασα ότι δεν θα πεθάνει με δυο μπουκιές ψωμί.

Δεν έχουν μόλυβδο πλέον, δεν είναι τοξικά. Απλα δεν είναι υγιεινό.

Δημοσ.

Ξέρεις κάποιον να πέθανε σπαρταρωντας σαν το ψάρι; Έλεος με τον κάθε εξυπνάκια.

Απλώς τον καθησύχασα ότι δεν θα πεθάνει με δυο μπουκιές ψωμί.

Δεν έχουν μόλυβδο πλέον, δεν είναι τοξικά. Απλα δεν είναι υγιεινό.

εισαι ηλίθιος η απλά τον παριστάνεις ? εδώ τέθηκε θέμα υγείας και εσύ του έγραφες χωρίς να ξέρεις λεπτομέρειες ότι δεν θα πεθάνει κιόλας. θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις και όχι να με αποκαλείς και εξυπνάκια

Δημοσ.

εισαι ηλίθιος η απλά τον παριστάνεις ? εδώ τέθηκε θέμα υγείας και εσύ του έγραφες χωρίς να ξέρεις λεπτομέρειες ότι δεν θα πεθάνει κιόλας. θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις και όχι να με αποκαλείς και εξυπνάκια

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με το επίπεδό σου. :-)

Γνωρίζεις ότι ο λόγος του μεγάλου failure rate των Xbox 360 είναι η κατάργηση της χρήσης μολύβδου στις κολλήσεις ηλεκτρονικών? Αυτό το 2005. Η 7870 είναι πολύ νεότερη. Κάνε τα μαθηματικά σου.

Και εγώ λέω πάντα, όχι στον φούρνο που τρως, αλλά εδώ η μαλακία έγινε. Ας μην πεθάνει απο την στεναχώρια, αν τον καθαρίσει καλά, δεν θα πάθει κάτι.

Και η επίσημη απάντηση του κέντρου δηλητηριάσεων είναι ότι μετά το καθάρισμα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αλλά δεν γνωρίζω αν το διάβασες και αυτό, ή ανάλωσες την πνευματική σου ικανότητα να με προσβάλεις :-)

BTW ως electrical engineer πιστεύω ότι γνωρίζω περισσότερα απο εσένα σε αυτόν τον τομέα, αν έχεις κάποιο αντίστοιχο πτυχίο, με χαρά να σεβαστώ την άποψή σου. Μέχρι τότε, μόνο ρεζίλι γίνεσαι όταν είσαι τόσο απόλυτος.

• Like 13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσύ με προσέβαλες πρώτος αν διαβάσεις το ιστορικό . Το παλικάρι έκανε το αυτονόητο που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν το γνώριζε και του το είπα εγώ, να πάρει το κέντρο δηλητηριάσεων κάτι το οποίο δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο πτυχίο. δεν θα απαντήσω σε άλλη δημοσίευσή σου για μένα το θέμα αυτό θεωρείτε λήξαν.

Επεξ/σία από dimtsef
Δημοσ.

Εσύ με πρόσβαλες πρώτος αν διαβάσεις το ιστορικό . Το παλικάρι έκανε το αυτονόητο που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν το γνώριζε και του το είπα εγώ, να πάρει το κέντρο δηλητηριάσεων κάτι το οποίο δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο πτυχίο. δεν θα απαντήσω σε άλλη δημοσίευσή σου για μένα το θέμα αυτό θεωρείτε λήξαν.

ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ! παρε τηλ στο κέντρο δηλητηριάσεων και απλά ρώτα πρώτα και θα σε συμβουλεύσουν οι ειδικοί, εμείς εδώ δεν ειμαστε ειδικοί ! 210 7793777

έχεις ενημερώσει την μητέρα σου αραγε?

σε τέτοια θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία όσοι δεν γνωρίζεται καλό ειναι να μην μιλάτε , δεν θα πεθάνετε κιόλας εγραψε ο άλλος..ημαρτον

Ξεχνάς εύκολα φαίνεται. Btw είναι προσέβαλες.

Δεν πειράζει, σε συγχωρώ :-)
Δημοσ.

εγω θα σταθω ποσες φορες εχουν γραψει ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

και το πανεξυπνο τη βαζει στο φουρνο που τρωει ολη η οικογενεια γιατί ετσι ειδε στο youtube :P

Οχι δεν πεθαινεις άμεσα αλλα καλή χώνεψη και αλλη φορα ψησιμο μονο στην κουζινα της πεθερας :D

Δημοσ.

και το πανεξυπνο τη βαζει στο φουρνο που τρωει ολη η οικογενεια γιατί ετσι ειδε στο youtube :P

Οχι δεν πεθαινεις άμεσα αλλα καλο καρκινο και αλλη φορα ψησιμο μονο στην κουζινα της πεθερας :D

Mε καλό καθάρισμα και αφού δεν έχουνε βαρέα μέταλλα, (πχ μόλυβδο κυρίως) δεν θα πάθει κάτι.

Πάντως φαί απο τον ακαθάριστο φούρνο δεν θα έτρωγα. Στον καθαρισμένο, αν δεν είχα λεφτά για αλλαγή κουζίνας, και μετά απο πολύ τρίψιμο, θα έτρωγα.

Δημοσ.

Οχι δεν πεθαινεις άμεσα αλλα καλο καρκινο και αλλη φορα ψησιμο μονο στην κουζινα της πεθερας :D

Σβηστο. Μην γραφουμε οτι θελουμε.
  • Like 1
Δημοσ.

Εσύ με προσέλαβες πρώτος αν διαβάσεις το ιστορικό ...

Μου αρέσει που άλλαξες το "προσβαλες" με "προσελαβες".

Είναι "προσέβαλες". Αλλιώς θα πρέπει να σου δίνω μισθό.

savage.jpg

• Like 9
Δημοσ.

μην είμαστε υπερβολικοί

πράγματι , δεν την ψήνουμε εκεί που τρώμε!

προσωπικά με ένα καλό καθάρισμα με καθαριστικό φούρνου όταν είναι ζεσταμένος , και με ένα 2-3ωρο  ψήσιμο σε ταψί με νερό θα την χρησιμοποιούσα. Τα βαρέα μέταλλα δρουν σωρρευτικά και μόνο με μακροχρόνια χρήση υπάρχει πρόβλημα! Απλά μην "επιδιορθώσει" άλλες vga στον φούρνο που τρώει.

Μπορούμε να προβλέψουμε πόσο θα του κρατήσει η ψημένη vga?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...