dimtsef Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ! παρε τηλ στο κέντρο δηλητηριάσεων και απλά ρώτα πρώτα και θα σε συμβουλεύσουν οι ειδικοί, εμείς εδώ δεν ειμαστε ειδικοί ! 210 7793777 έχεις ενημερώσει την μητέρα σου αραγε? σε τέτοια θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία όσοι δεν γνωρίζεται καλό ειναι να μην μιλάτε , δεν θα πεθάνετε κιόλας εγραψε ο άλλος..ημαρτον 4
duffyduck Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Αυτο που ειπε ο dimtsef ειναι η καλυτερη λυση. Με την υγεια δεν παιζουμε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν είμαι από Αθήνα. Θα με εξυπηρετήσουν κανονικά;
dimtsef Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ναι φιλε μου.. για ολη την Ελλάδα ειναι πάρε και μετά ενημέρωσε μας αν θες , αλλά προς θεου σταμάτα να ζητάς βοήθεια απο ατομα που δεν εχουν ιδέα .
Le Perv Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν είμαι από Αθήνα. Θα με εξυπηρετήσουν κανονικά; Πες οτι εισαι αθηναιος, αλλα πηγες επαρχια για μπιζνες. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τις συμβουλές σας. Θα σας ενημερώσω κάποια στιγμή για το πως πήγαν τα πράγματα. Καλό σας μεσημέρι.
orck Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Χαλαρωσε, δεν θα πεθανετε ολοι αμεσα. Εγω επειδη δεν ξερω θα καλουσα στο κεντρο δηλητηριασεων που σου ειπαν πιο πριν, αλλα πιστευω ουτε και αυτοι θα ξερουν, οτι παθετε δεν θα ειναι οξυ, αλλα χρονιο, δηλαδη σε 10-15 χρονια θα σκασει κανας καρκινος κλπΥποθεσεις κανω. Δεν θα γινει ομως σαν τις ταινιες τρως μια μπουκια και πεφτεις κατω και λιωνεις.Εαν ειχα κανει αυτο το λαθος θα ελεγα ολη την αληθεια στους γονεις/στην οικογενεια και θα μαζευα χρηματα για να πληρωσω εναν νεο φουρνο, με ενα 300αρι περνεις εναν καλουτσικο και τελος. Θα αλλαζα φουρνο αυριο πρωι.Και προσπαθησε να σταματησεις να το σκεφτεσαι. Εγινε, ΟΛΟΙ εχουμε κανει μαλακιες στην ζωη μας, μακαρι το χειροτερο να ηταν αυτο, ενας χαλασμενος φουρνος.ΥΓ Νομιζα οτι ηθελες καμια συνταγη για καρτα γραφικων με τσιπακια μνημης στον φουρνο και γαρνιρισμα θερμοαγωγιμη παστας, εχω κατι συνταγες που θα εγλυφες τα δαχτυλα σου 4
Sakiz105 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 http://penelope.uchicago.edu/~grout/encyclopaedia_romana/wine/leadpoisoning.html και πιο πρόσφατα έβαζαν μόλυβδο αντί για ζάχαρη.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εγώ εψησα 3-4 κάρτες (μητρικές και γραφικών) στον φουρνο της πεθεράς μου. Πειράζει; Πλάκα κάνω.... 15
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Πήρα τηλέφωνο και εξήγησα στον κύριο που ήταν στη γραμμή την περίπτωση μου. Αυτός μου είπε ότι όλα καλά, απλός θέλει καθάρισμα και αέρισμα.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Πήρα τηλέφωνο και εξήγησα στον κύριο που ήταν στη γραμμή την περίπτωση μου. Αυτός μου είπε ότι όλα καλά, απλός θέλει καθάρισμα και αέρισμα.Μακάρι να είναι έτσι. Σε είπε πόσες μέρες θέλει να είναι ανοιχτός;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Οπότε πάω να το κάνω. Ευχαριστώ για όλα παιδιά. Το εκτιμώ.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Οπότε πάω να το κάνω. Ευχαριστώ για όλα παιδιά. Το εκτιμώ.Πέτα κέικ και ψωμί. Πες ότι ήταν ατύχημα και σου πέσαν από τα χέρια. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μακάρι να είναι έτσι. Σε είπε πόσες μέρες θέλει να είναι ανοιχτός; Όχι, ήταν πολύ σύντομος και δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες στις οδηγίες.
buuren Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ... Εαν ειχα κανει αυτο το λαθος θα ελεγα ολη την αληθεια στους γονεις/στην οικογενεια και θα μαζευα χρηματα για να πληρωσω εναν νεο φουρνο, με ενα 300αρι περνεις εναν καλουτσικο και τελος. Θα αλλαζα φουρνο αυριο πρωι. Και προσπαθησε να σταματησεις να το σκεφτεσαι. Εγινε, ΟΛΟΙ εχουμε κανει μαλακιες στην ζωη μας, μακαρι το χειροτερο να ηταν αυτο, ενας χαλασμενος φουρνος. ... Αυτο θα εκανα κι εγω. Μια παρατηρηση στους πρωτους που απαντησαν στο θεμα. Βλεπετε οτι το παιδι ειναι φορτισμενο απο το πρωτο του ποστ και εσεις με τις απαντησεις σας τον "στειλατε αδιαβαστο", γιατι? Μου ηρθε να βαλω τα κλαματα κι εγω πραγματικα. Πρεπει να προσεχουμε πως απανταμε να βλεπουμε και την ψυχολογικη πλευρα του αλλου. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ts: Μιλα με τους γονεις σου εξηγησε τους και πες τους να σε χτυπησουν αν θελουν γιατι εκανες ενα λαθος χωρις να το θελεις η καλυτερα μπορουν να σε σκοτωσουν. Θα μπορουσες καλλιστα να πεις, χαλασε η καρτα μου θελω να αγορασω καινουρια, εσυ απλα πηγες να κερδισεις καποια χρηματα, δεν εκανες κανενα εγκλημα ! Εγινε ενα λαθος και τι να κανουμε τωρα, ανθρωποι ειμαστε λαθη κανουμε, θα βρουμε τη λυση θεληση να υπαρχει. ΔΕΝ στεναχωριομαστε ΠΟΤΕ για πραγματα που λυνονται. Edit: εχασα τη ροη οσο εγραφα αλλα απ οτι βλεπω ολα καλα. Μπραβο! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα