Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,προσφάτως ο πεθερός μου πήρε καινούργια τηλεόραση και εγώ πήρα την παλιά του για το υπνοδωμάτιο,παρατηρησα 2 πράγματα που θέλω τα φώτα σας όσοι ξέρετε,πρώτον το πάνελ έχει μια ελαφριά απόχρωση κίτρινη η οποία δεν αλλάζει αν πειράξω την θερμοκρασία του χρώματος πάρα μόνο αν κατεβάσω στο χειροκίνητο,το κόκκινο,αλλά και πάλι είναι πολύ μικρή η διαφορά.

Το δεύτερο είναι ότι έχει 2 σκιές μέσα στο πάνελ που δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να καθαριστούν ή όχι.

Στην φωτογραφία φαίνεται το πως είναι.

Ευχαριστώ πολύ.

post-269807-0-30444900-1507458732_thumb.jpg

post-269807-0-12335900-1507458925_thumb.jpg

Δημοσ.

Πρεπει να χει προβλημα το πανελ δεδομενου και της παλαιοτητας της συσκευης. Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι μονος σου. Αλλαζοντας ρυθμισεις απλα καλυπτεις το "προβλημα".

Δημοσ.

Πρεπει να χει προβλημα το πανελ δεδομενου και της παλαιοτητας της συσκευης. Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι μονος σου. Αλλαζοντας ρυθμισεις απλα καλυπτεις το "προβλημα".

Σε αυτη την περιπτωση απλα δεν κανω τιποτα,δεν αξιζει να δωσω λεφτα για μια τοσο παλια τηλεοραση.

Δημοσ.

Καλησπέρα είναι προφανές πως απο αυτά που σου παρουσιάζει έχει αρχίσει και φθήνη το panel , σε καμία περίπτωση ειδικά εάν δεν πιάνουν τα χέρια σου δεν πρότεινα καν να την πειράξεις απλά την αφήνεις ως έχει και όσο κρατήσει ή μάλλον και όσο αντέξεις εσύ να την χρησιμποιείς ... Γιατί πολύ πιθανόν σε κανένα εξάμηνο να εμφανίσει και αντανακλάσεις ή ακόμα αποχρωματισμούς σε έντονα χρώματα .. 

Δημοσ.

Καλησπέρα είναι προφανές πως απο αυτά που σου παρουσιάζει έχει αρχίσει και φθήνη το panel , σε καμία περίπτωση ειδικά εάν δεν πιάνουν τα χέρια σου δεν πρότεινα καν να την πειράξεις απλά την αφήνεις ως έχει και όσο κρατήσει ή μάλλον και όσο αντέξεις εσύ να την χρησιμποιείς ... Γιατί πολύ πιθανόν σε κανένα εξάμηνο να εμφανίσει και αντανακλάσεις ή ακόμα αποχρωματισμούς σε έντονα χρώματα .. 

Τα χέρια μου πιάνουν,τεχνικός είμαι,αν υπάρχει κάποια λύση που μπορώ να το φτιάξω θα μπορούσες να μου την προτείνεις αν θες :)

Ο πεθερος μου την εχει παει 3 φορες για τροφοδοτικο,και απο οσο ειδα αυτα τα μοντελα βγαζουν πολυ προβλημα στο τροφοδοτικο τους.

Δημοσ.

Δεν αξιζει, ειναι πολυ παλιο μοντελο πλεον, θα ειναι ασυμφορη η επισκευη της, (αν βρεις ανταλλακτικα)

Καλά ναι,αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Πάντως όπου έψαξα δεν βρήκα πουθενά πανελακι για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Δημοσ.

Τελικα εμαθα οτι η πεθερα μου την καθαριζε με αζαξ πανω στο πανελ,και παρατηρησα καλυτερα οτι εχει κιτρινωπες σταμπες επανω,υπαρχει καποιο καθαριστικο που να μπορει να της καθαρισει?!

Εκανα προσπαθεια με ενα υγρο που εχω για της οθονες και με πανακι απο μικροινες και ειχα ενα μικρο καλο αποτελεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...