tsourlouboum123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Φίλοι καλό μεσημέρι, είμαι εδώ και χρόνια χρήστης συσκευών κινητών τηλεφώνων Apple, θα με ενδιέφερε να έχω και μία συσκευή Android για να ξέρω περίπου τι παίζει στο χώρο και να μην είμαι άσχετος από αυτό τον κλάδο.Επίσης υπάρχουν κάποιες εφαρμογές στο play store που στο Apple Store δεν υπάρχουν. 1.Τι λέτε αξίζει να αγοράσω μία συσκευή Android; 2. Αν ναι ποιά συσκευή προτείνεται για αυτού του είδους τη χρήση; Συμπληρωματική δηλαδή συσκευή για να μπορώ να χρησιμοποιώ συγκεκριμένες εφαρμογές που υπάρχουν στο Play Store αλλά και να μην είμαι κολημένος με τα iPhone. Δε με ενδιαφέρει συσκευή που να κοστίζει πάνω από 500€. Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή πόσα διαθέτεις? Και συμπλήρωσε τη φόρμα αγοράς για να δούμε τι ακριβώς ζητάς http://www.insomnia.gr/topic/624518-φόρμα-αγοράς-smartphone/ 2
AggelosTz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Έχω χρησιμοποιήσει και android και iphone (τώρα έχω iphone αν και παλιό το 5s) να πω από την μεριά μου ότι αυτό που μου λείπει πραγματικά από τα android είναι ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!! χιχι Έλεος δηλαδή με τον τρόπο που εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στα Iphone όλα χύμα κάνε scroll και ψόφα! Αν πάρεις οικονομικό android θα κάνεις λάθος εκτίμηση για τα android. To 5s που έχω είναι πολύ πιο γρήγορο από όσα των 200-250 ευρώ που έχω δοκιμάσει σε android. Γι'αυτό και σκέφτομαι να "αναβαθμίσω" με το SE. Στην αρχή θα ενθουσιαστείς να βάλεις launcher να αλλάξεις UI να το κάνεις ωραίο πολύ προσωπικό αλλά αν δεν είσαι τύπος που κάνει download, ασχολείται ώρες με το κινητό, ακούει μουσική και κατεβάζει ταινίες θα το βαρεθείς γιατί απλά ίδια θα είναι η εφαρμογή gmail,facebook,insta κτλ κτλ και στις δύο πλατφόρμες. 1
tsourlouboum123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300€2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: τύπου iPhone 6s4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): καλό θα ήταν να είναι αδιάβροχο.5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι θέλω καλή φωτογραφική μηχανη.6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Καλό θα ήταν να έχει.7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Τι είναι αυτό;8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Τι είναι πάλι τούτο;9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι.10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android.11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι.12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; από παντού.13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); το οικονομικό και αξιόπιστο.14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: τύπου iPhone 6s 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): καλό θα ήταν να είναι αδιάβροχο. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι θέλω καλή φωτογραφική μηχανη. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Καλό θα ήταν να έχει. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Τι είναι αυτό; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Τι είναι πάλι τούτο; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι. 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; από παντού. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); το οικονομικό και αξιόπιστο. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο. 500€ ή 300€; Ξεκάθαρα για να ξέρουμε τι να σε προτινουμε. Στο πρώτο λες μέχρι 500 και τώρα μέχρι 300
tsourlouboum123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 300€ επιθυμητό ποσό, 500€ maximum. Έχω χρησιμοποιήσει και android και iphone (τώρα έχω iphone αν και παλιό το 5s) να πω από την μεριά μου ότι αυτό που μου λείπει πραγματικά από τα android είναι ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!! χιχι Έλεος δηλαδή με τον τρόπο που εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στα Iphone όλα χύμα κάνε scroll και ψόφα! Αν πάρεις οικονομικό android θα κάνεις λάθος εκτίμηση για τα android. To 5s που έχω είναι πολύ πιο γρήγορο από όσα των 200-250 ευρώ που έχω δοκιμάσει σε android. Γι'αυτό και σκέφτομαι να "αναβαθμίσω" με το SE. Στην αρχή θα ενθουσιαστείς να βάλεις launcher να αλλάξεις UI να το κάνεις ωραίο πολύ προσωπικό αλλά αν δεν είσαι τύπος που κάνει download, ασχολείται ώρες με το κινητό, ακούει μουσική και κατεβάζει ταινίες θα το βαρεθείς γιατί απλά ίδια θα είναι η εφαρμογή gmail,facebook,insta κτλ κτλ και στις δύο πλατφόρμες. Άγγελε καλησπέρα, ο λόγος που σκέφτομαι να το αγοράσω είναι εφαρμογές που υπάρχουν στο Google play και οι οποίες δεν υπάρχουν στο Apple Store. Επίσης αυτή η πλήρη αφοσίωση στις συσκευές Apple μήπως φθάνει στα όρια του εθισμού;
ziaba Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 300€ επιθυμητό ποσό, 500€ maximum. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/166823-sony-xperia-xz-black 1
jor1ge Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θα πρότεινα το xiaomi mi note 2. Από τα πιο γρήγορα Android που έχω δοκιμάσει και το miui που έχει η xiaomi είναι πολύ καλό.Έχω iphone 7 plus και δεν θα είχα μεγάλο πρόβλημα να έπερνα πάλι αυτό το κινητό.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 S7 400€ από εσοπ http://www.e-shop.gr/kinito-samsung-galaxy-s7-32gb-g930-gold-gr-p-TEL.002776
AggelosTz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 300€ επιθυμητό ποσό, 500€ maximum. Άγγελε καλησπέρα, ο λόγος που σκέφτομαι να το αγοράσω είναι εφαρμογές που υπάρχουν στο Google play και οι οποίες δεν υπάρχουν στο Apple Store. Επίσης αυτή η πλήρη αφοσίωση στις συσκευές Apple μήπως φθάνει στα όρια του εθισμού; Ότι εξυπηρετεί καλύτερα την καθημερινότητα σου. Μου αρέσει το περιβάλλον της google αλλά πρακτικά καθημερινά μια συσκευή που κολλάει ,δεν ανταποκρίνεται και σε βάθος χρόνου ούτε updates παίρνει και χειροτερεύει σε θέμα απόδοσης μου είναι αρκετά για να θυσιάσω κάποιες εφαρμογές που θα με βόλευαν στο android ή το πιο "ανοιχτό" οικοσύστημα τους.Το ίδιο μπορείς να πεις και για κάποιον που αφοσιώνεται στο android μόνο.Εν τέλη κινητά είναι "για να παίζουμε " και να κάνουμε εύκολη την καθημερινότητα μας. Το καλό ή κακό με τα iphone είναι ότι υπάρχει μια συσκευή καινούργια και οι παλιότερες που λειτουργούν ουσιαστικά το ίδιο, στο android έχεις χιλιάδες επιλογές και χιλιάδες προβλήματα όμως ανάλογα τι θα επιλεξεις .
slk200gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Φίλοι καλό μεσημέρι, είμαι εδώ και χρόνια χρήστης συσκευών κινητών τηλεφώνων Apple, θα με ενδιέφερε να έχω και μία συσκευή Android για να ξέρω περίπου τι παίζει στο χώρο και να μην είμαι άσχετος από αυτό τον κλάδο. Επίσης υπάρχουν κάποιες εφαρμογές στο play store που στο Apple Store δεν υπάρχουν. 1.Τι λέτε αξίζει να αγοράσω μία συσκευή Android; 2. Αν ναι ποιά συσκευή προτείνεται για αυτού του είδους τη χρήση; Συμπληρωματική δηλαδή συσκευή για να μπορώ να χρησιμοποιώ συγκεκριμένες εφαρμογές που υπάρχουν στο Play Store αλλά και να μην είμαι κολημένος με τα iPhone. Δε με ενδιαφέρει συσκευή που να κοστίζει πάνω από 500€. Ευχαριστώ. κοιτα να παρεις μια συσκευη φτηνη για να λες μετα τι αχρηστα ειναι τα android και ποσο καλα ειναι τα iphone kai oti σε 3 μερες γυρισες τρεχοντας στο Ios
Neg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Τι Xiaomi και κουραφέξαλα προτείνετε; Ήμαρτον δηλαδή, ο άνθρωπος δεν έχει εμπειρία με το Android και θέλει να σχηματίσει μια καλή εικόνα και εσείς του προτείνεται κινέζικα, σιγά μην δώσει ένα σκασμό λεφτά να πάρει Xiaomi. Αδερφέ κοίτα το S7 της Samsung πάνω κάτω 400€ θα σου βγει αλλά είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. 4
saruman123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: τύπου iPhone 6s 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): καλό θα ήταν να είναι αδιάβροχο. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι θέλω καλή φωτογραφική μηχανη. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Καλό θα ήταν να έχει. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Τι είναι αυτό; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Τι είναι πάλι τούτο; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι. 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; από παντού. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); το οικονομικό και αξιόπιστο. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο. Το μόνο που θα σε ικανοποιήσει λόγο μεγέθους και όλα τα καλουδια(εκτός μπαταρίας) είναι αυτό εδώ https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-sony-xperia-xz1-compact-dualsimΚαι του S7 που αναφέρθηκε https://www.skroutz.gr/s/8332719/Samsung-Galaxy-S7-32GB.html Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2017 από saruman123
kodorevi8ulis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Τι Xiaomi και κουραφέξαλα προτείνετε; Ήμαρτον δηλαδή, ο άνθρωπος δεν έχει εμπειρία με το Android και θέλει να σχηματίσει μια καλή εικόνα και εσείς του προτείνεται κινέζικα, σιγά μην δώσει ένα σκασμό λεφτά να πάρει Xiaomi. Αδερφέ κοίτα το S7 της Samsung πάνω κάτω 400€ θα σου βγει αλλά είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. η miui στα μάτια του iphona είναι "όαση" , το tw (τουλάχιστον παλιά) ήταν "μπιιιιιιιιιπ" στα μάτια όλων ) (προφανώς κι εγώ s7 θα έπαιρνα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα