Προς το περιεχόμενο

Εικόνα που διέρρευσε αποκαλύπτει το Motion της BlackBerry

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχώ εδώ και 2 εβδομάδες το Keyone το οποίο είναι απίθανο (μπαταρια,μεγεθος οθόνης, εφαρμογές, ποιότητα κατασκευης και φυσικά το πληκτρολόγιο του).θα ήθελα πολύ να δω από κοντά και αυτο.

Το έχω πάρει από τον Μάιο, και έχω δοκιμάσει άλλα δύο Keyone μέχρι στιγμής. Τώρα είμαι με το Keyone Black Edition 4/64 και πραγματικά ο επεξεργαστής που έβαλαν για να κρατήσουν αυτονομία, κατέστρεψε το όλο σύνολο που περιέγραψες. Tόσο lag που ούτε να στριφογυρίσω την μπάλα στο Pokemon Go δεν μπορώ :)

Χωρίς πλάκα μπροστά στην αποτυχία που λεγόταν Priv, το Κ1 είναι πολύ μπροστά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H blackberry ανέκαθεν εκπροσωπούσε την συσκευή του business man και το έκανε και πάρα πολύ καλά. Αυτοί που πρόλαβαν ξέρουν  πολύ καλά τι εννοώ. Τώρα για αυτούς που ανοίγουν περισσότερο την εφαρμογή του Facebook και λιγότερο τον browser ή τα emails τους θα έλεγα μην το πάρετε. Προσωπικά δεν μου αρέσει που προκειμένου να γίνει αποδεκτή στην αγορά, έπρεπε να εγκαταστήσει android. Δυστυχώς ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς της blackberry για να μην πώ "όλη την αγορά" πήρε η Apple, διότι σε επίπεδο ασφάλειας πλησίασε κατα πολύ. Για αυτούς που το Blackberry ήταν εργαλείο δουλειάς, η ύπαρξη του android είναι σχεδόν αδιάφορη.

• Like 2

Το έχω πάρει από τον Μάιο, και έχω δοκιμάσει άλλα δύο Keyone μέχρι στιγμής. Τώρα είμαι με το Keyone Black Edition 4/64 και πραγματικά ο επεξεργαστής που έβαλαν για να κρατήσουν αυτονομία, κατέστρεψε το όλο σύνολο που περιέγραψες. Tόσο lag που ούτε να στριφογυρίσω την μπάλα στο Pokemon Go δεν μπορώ :)

Χωρίς πλάκα μπροστά στην αποτυχία που λεγόταν Priv, το Κ1 είναι πολύ μπροστά.

Εγω μιλησα για κανονικη χρηση και οχι gaming καθως ειναι κατι που δεν με πολυαπασχολει.το oceanhorn παντως που δοκιμασα για κανα 30 λεπτο μια χαρα το πηγαινε και με εξωτερικο χειρηστηριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...