iTroll Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 γεια σας!θα ηθελα τα "φωτα" σας πανω στο θεμα του επεξεργαστη! εχω τα εξης αυτη την στιγμητροφοδοτικο: Corsair PSU VS Series 450 W 80+ White VS450 δισκος: Transcend SSD SSD220S Aluminium 120GB (αυτον θα βαλω βασικα γιατι θελω να περασω τα windows se 64bit,τα εχω 32 τωραμνημη :TeamGroup RAM DDR3 4GB Dimm 1600MHz Darkμιτρικη : Gigabyte H81M-S2PV (1150/H81/DDR3)επεξεργαστη :Intel CPU Pentium G3240 (1150/3.1GHz/3Mb)καρτα γραφικων :GeForce GTX 1050 Tiστον υπολογιστη παιζω 99% παιχνιδα,σε ενα απο τα παιχνιδια που παιζω εχει σαν recomended εναν Intel Core i5-3330 η και πιο καλο. τι επεξεργεσταστη μου προτείνεται;Edit:συγνωμη για την αλλαγη γραμματοσειρας,τα εκανα copy/paste και αλλαζε απο μονη της αναλογα πως ηταν γραμμενα:/
adtakhs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 γεια σας! θα ηθελα τα "φωτα" σας πανω στο θεμα του επεξεργαστη! εχω τα εξης αυτη την στιγμη τροφοδοτικο: Corsair PSU VS Series 450 W 80+ White VS450 δισκος: Transcend SSD SSD220S Aluminium 120GB (αυτον θα βαλω βασικα γιατι θελω να περασω τα windows se 64bit,τα εχω 32 τωρα μνημη :TeamGroup RAM DDR3 4GB Dimm 1600MHz Dark μιτρικη : Gigabyte H81M-S2PV (1150/H81/DDR3) επεξεργαστη :Intel CPU Pentium G3240 (1150/3.1GHz/3Mb) καρτα γραφικων :GeForce GTX 1050 Ti στον υπολογιστη παιζω 99% παιχνιδα,σε ενα απο τα παιχνιδια που παιζω εχει σαν recomended εναν Intel Core i5-3330 η και πιο καλο. τι επεξεργεσταστη μου προτείνεται; Edit:συγνωμη για την αλλαγη γραμματοσειρας,τα εκανα copy/paste και αλλαζε απο μονη της αναλογα πως ηταν γραμμενα:/ Βρες έναν I7 4770 ή έναν I7 4770K ή ακόμα και έναν 4790K ή 4790. Σε λίγες ημέρες θα γίνεται της τρελής στα μεταχειρισμένα. Όσο όσο θα τους δίνουν . Βάλτον επάνω και βάλε άλλα 8GB RAM . Θα είσαι κομπλέ για πάρα πολύ καιρό , ακόμα και με μεγαλύτερες κάρτες γραφικών για δυνατό Gaming.
iTroll Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστω πολυ που απαντησες.με μια γρηγορη αναζητηση ειδα οτι το πρωτο που μου ειπες κανει 370 ευρο! το γλυτωσα το εγκεφαλικο αλλα παραλιγο να χασω την γυναικα μου χαχα! δεν νομιζω να μπορω να παω σε I7,το πιο πιθανο ειναι να παρω εναν i5.οσο για τα 8GB ram,μπορω να βαλω αλλη μια σαν αυτη που εχω; πρεπει να ειναι ιδιες αυτες νομιζω ε;
Xristaras12 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστω πολυ που απαντησες.με μια γρηγορη αναζητηση ειδα οτι το πρωτο που μου ειπες κανει 370 ευρο! το γλυτωσα το εγκεφαλικο αλλα παραλιγο να χασω την γυναικα μου χαχα! δεν νομιζω να μπορω να παω σε I7,το πιο πιθανο ειναι να παρω εναν i5. οσο για τα 8GB ram,μπορω να βαλω αλλη μια σαν αυτη που εχω; πρεπει να ειναι ιδιες αυτες νομιζω ε; εννοείται οτι δεν μίλησε κανείς για καινούριο επεξεργαστή. Για τις μνήμες,ιδια τάση,ιδιο χρονισμό το κυριότερο που πρέπει να δεις
iTroll Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 βρε παιδι μου.κινεζικα μου ακουγονται ολα αυτα θα το ψαξω παντως! ευχαριστω παρα πολυ
life is music Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 γεια σας! θα ηθελα τα "φωτα" σας πανω στο θεμα του επεξεργαστη! εχω τα εξης αυτη την στιγμη τροφοδοτικο: Corsair PSU VS Series 450 W 80+ White VS450 δισκος: Transcend SSD SSD220S Aluminium 120GB (αυτον θα βαλω βασικα γιατι θελω να περασω τα windows se 64bit,τα εχω 32 τωρα μνημη :TeamGroup RAM DDR3 4GB Dimm 1600MHz Dark μιτρικη : Gigabyte H81M-S2PV (1150/H81/DDR3) επεξεργαστη :Intel CPU Pentium G3240 (1150/3.1GHz/3Mb) καρτα γραφικων :GeForce GTX 1050 Ti στον υπολογιστη παιζω 99% παιχνιδα,σε ενα απο τα παιχνιδια που παιζω εχει σαν recomended εναν Intel Core i5-3330 η και πιο καλο. τι επεξεργεσταστη μου προτείνεται; Edit:συγνωμη για την αλλαγη γραμματοσειρας,τα εκανα copy/paste και αλλαζε απο μονη της αναλογα πως ηταν γραμμενα:/ γ μενα παρε εναν i5 4460 και αλλη μια 4 αρα ραμ αλλαξε και το τροφοδοτικο π εχεις γτ δεν ειναι και οτι καλυτερο με ενα evga 430w kai θα εισαι κομπλε
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 στον υπολογιστη παιζω 99% παιχνιδα,σε ενα απο τα παιχνιδια που παιζω εχει σαν recomended εναν Intel Core i5-3330 η και πιο καλο. τι επεξεργεσταστη μου προτείνεται; Αυτήν την στιγμή όταν το παίζεις αυτό το εν λόγο παιχνίδι δηλαδή τι συμβαίνει;Ποιο παιχνίδι είναι; Η 1050ti δεν είναι και για πολλά πολλά σε 1080p/ultra οπότε σε τι ρυθμίσεις παίζεις και είδες πρόβλημα; (Αν είδες) ι5 και πάνω πάρε μόνο αν το βλέπεις να αλλάζεις και την gpu σου σχετικά σύντομα διαφορετικά μόνο για την 1050τι δεν έχει νόημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ο διπυρινος με 2 θρεντς και κλειδωμενος δεν ριχνει μπουκαλες στην 1050τι. ρε τι θα ακουσουμε.βρες ενα μεταχειρο ι5 η καλυτερα ι7 οπως σου παν τα παιδια ! βαλε αλλα 4γβ ραμ . και για 2 χρονια θα σαι ο μαγκας της γειτονιας. νταξει η 1050τι δεν ειναι hi end ,αλλα 1080p και καλα σετινκς θα τα εχει για ενα χρονο ακομα ! στα 2 θα πεσεις σε μιντιουμ και παει λεγοντας ! Απλα gaming σε 2 θρεντς δεν υφισταται εν ετη 2017
adtakhs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστω πολυ που απαντησες.με μια γρηγορη αναζητηση ειδα οτι το πρωτο που μου ειπες κανει 370 ευρο! το γλυτωσα το εγκεφαλικο αλλα παραλιγο να χασω την γυναικα μου χαχα! δεν νομιζω να μπορω να παω σε I7,το πιο πιθανο ειναι να παρω εναν i5. οσο για τα 8GB ram,μπορω να βαλω αλλη μια σαν αυτη που εχω; πρεπει να ειναι ιδιες αυτες νομιζω ε; Δεν χρειάζεται να είναι ίδιες οι μνήμες. Καλό θα ήταν αλλά όχι απαραίτητο. Από εκεί και πέρα εγώ δεν μίλησα για καινούριο, αλλά μεταχειρισμένο στις αγγελίες . Με την έλευση των RYZEN και των CoffeeLake, πολλοί που έχουν συστήματα με 4770 / 4790 θα αναβαθμιστούν και θα δίνουν τους επεξεργαστές σε χαμηλές τιμές για να φύγουν. Αργά ή γρήγορα θα βρεις έναν σε καλή τιμή. Οταν λέμε καλή τιμή, ενοούμε από 120-140€ . Παραπάνω δεν αξίζει, γιατί πάς σε νέα πλατφόρμα με εγγυήσεις κ.λ.π.
iTroll Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Σας ευχαριστω ολους που απαντησατε! Μονο με τον δισκο ssd που εβαλα,αγαπησα το πισι μου! 7 δευτερολεπτα να ανοιξει! Ανυπομονω να βαλω και εναν επεξεργαστη καλο.. Στον φιλο που ειπε για το ονομα,ηταν ολα πιασμενα!το εχω στο παιχνιδι που παιζω χεχε Το παιχνιδι ειναι το world of warcraft. Α και καταφερα να βαλω και τα windows x64.λεω καταφερα γιατι δεν το ειχα ξανα κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα