JimGer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά εγώ πάντως διάβασα ότι παίρνει κανονικά google play... Οπότε κάποιος άνετα θα μπορούσε να το πάρει για την ποιότητα κατασκευής σε αυτά τα λεφτά...
mertaghon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 χωρις να ειμαι βεβαιος, νομιζω αν κατεβάσεις firefox λύνεται το θεμα. Επειδη ενδιαφέρει εναν γνωστό μου, μηπως μπορεις να μου πεις πως λειτουργούν οι google maps και το viber; Εχουν λαγκαρισμα; οχι ολα καλα. αλλα στην επανεκκινηση το αφηνω δεκα λεπτα για να τα φορτωσει ολα τα του ανδροειδους. βεβαια εχω και greenify να παγωνει τα παντα του ανδροειδους εκτος του viber. Οποτε και εχω καλη μπαταρια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ταχυδρομικο κουτί mailboxde,και έρχεται με την ανάλογη έξτρα χρέωση Με λιγοτερα απο τα 16 ευρω που χρεωνει το αμαζον για μεταφορικα και διαφορά ΦΠΑ; και σε περίπτωσή στραβής ποιος πληρώνει το mailboxde γιατί η bb δεν έχει σέρβις εδώ Και αυτο βεβαια ειναι πολυ σημαντικο, γιατι με το αμαζον μια "Α" καλυψη την εχεις. Oσο περναει η ωρα παντως γινεται το αναποδο... 3 available το πρωι, 5 αργοτερα, 6 πλεον... Οπως ειπα απο το πρωτο ποστ δεν υπαρχει λογος αγορας BB πλην συλλεκτικων κυριως λογων. Και το εννοω. Φαινεται οτι πλεον δεν σε/μας διαβαζουν και εφυγαν και τα 6 τελικα. Νεα παραλαβη σε μια εβδομαδα λεει το αμαζον και διατηρει την τιμη προσφορας.
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Φαινεται οτι πλεον δεν σε/μας διαβαζουν και εφυγαν και τα 6 τελικα. Νεα παραλαβη σε μια εβδομαδα λεει το αμαζον και διατηρει την τιμη προσφορας. Aναμενομενο ηταν οτι καποια στιγμη θα φυγουν, χωρις αυτο να σημαινει οτι φυγαν απο αναγνωστες του παροντος φορουμ. Κατα τ'αλλα προφανως και καποιοι πανε συνηδητοποιημενα και παιρνουν μη λειτουργικο τηλεφωνο στο 100% του για δικους τους λογους, ενω καποιοι αλλοι απλα την πατανε. Αν λοιπον οσα εγραψα γλυτωσαν εστω και 1 που θα την παταγε, χαιρομαι, ανεξαρτητως ποσοι με διαβαζουν ή οχι.
mertaghon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) αναι, εγω μονο firefox χρησιμοποιω αλλα ο στοκ browser ειναι απιστευτος να ξερετε, σαν σε υπολογιστη τα φορτωνει τα flash.. πληρως λειτουργικος ακομα και σε βαρια σαιτ. το bbos10 αν και πια αφημενο ως φαινεται, είναι απλα ενα ανδροειδες παλαιοτερης εκδοσης, οποτε εγκαθιστουμε εφαρμογες ανδροειδους. η ολη συζητηση ηταν επειδη βαριομαστε να κατεβαζουμε τα apk εφαρμογων και λεμε να χαμε και play store για ευκολια. Αυτό το εφαρμοσε ο cobalt και ειμαστε πληρως ανδροειδη ολα τα πασπορτακια πια,χαχα αλλα μην σας παραπληροφορήσω, θέλει 4-5 ωρες δουλιτσα η λυση του cobalt Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2017 από mertaghon
basilis5 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 ειχε παρει καλες κριτικες παντως οταν ειχε βγει. απλα το εθαψαν τα γνωστα «κεντρα» που εθαψαν καθε προταση της bb τελευταια. δεν ειχα ποτε ουτε τα γουσταρω, αλλα η αληθεια να λεγεται. 1
vark Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αν το πήρε κάποιος και άλλαξε γνώμη ας στείλει pm γιατί δεν πρόλαβα.. ευχαριστώ!!
morfeas-dsl- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ξανα διαθέσιμη η προσφορά για όποιον θελει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα