Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "more on the way" ειναι οτι περιμενουν νεες παραλαβες και δεν ειναι τελευταια κομματια. Και πριν που ηταν 3, το εγραφε. Ή παρελαβαν Κυριακατικα 2 κομματια (δυσκολο) ή καποιοι που ειχαν παραγγειλει, ακυρωσαν και ετσι ανεβηκε το νουμερακι.

Μας διαβαζουν :P :lol:

• Like 5
Δημοσ.

Λέτε να γίνει κανένα τρελό ξεστοκάρισμα στα BF ? Στα 100 το χτύπαγα και ας θυμίζει calculator :-)

Oσο περναει η ωρα παντως γινεται το αναποδο...

3 available το πρωι, 5 αργοτερα, 6 πλεον...

Οπως ειπα απο το πρωτο ποστ δεν υπαρχει λογος αγορας BB πλην συλλεκτικων κυριως λογων. Και το εννοω.

Δημοσ.

Καλυτερα να παρεις Κινεζικο αγνωστο Android ποιο πολλες πιθανοτητες εχεις να παρεις καποια υποστηριξη πχ update παρα BB και Windows Phone

για την ιστορία όμως,

ισχύει ακριβώς το ανάποδο

"Καλυτερα να παρεις  BB και Windows Phone ποιο πολλες πιθανοτητες εχεις να παρεις καποια υποστηριξη πχ update παρα Κινεζικο αγνωστο Android"

LOL

τουλάχιστον τα windows phone προς το παρόν παίρνουν update,

ενώ για τα ΒΒ όντως ο θάνατος έχει επέλθει ήδη

Δημοσ.

για την ιστορία όμως,

ισχύει ακριβώς το ανάποδο

"Καλυτερα να παρεις  BB και Windows Phone ποιο πολλες πιθανοτητες εχεις να παρεις καποια υποστηριξη πχ update παρα Κινεζικο αγνωστο Android"

LOL

τουλάχιστον τα windows phone προς το παρόν παίρνουν update,

ενώ για τα ΒΒ όντως ο θάνατος έχει επέλθει ήδη

Παντως η πραγματικοτητα λεει με τα λεφτα που εχει αυτο το ΒΒ αγοραζεις Xiaomi πχ το Note 4 4/64 με υποστηριξη απο παντου. ;)

• Like 1
Δημοσ.

μπείτε στο διπλανό site και διαβάστε μέχρι σελίδες στο νετ δεν ανοίγει το λειτουργικό είναι παρατημένο εδώ και αρκετό καιρό 

Δημοσ.

θα μου επιτρέψετε να εκφέρω και μία διαφορετική γνώμη καθώς δεν ενδιαφερόμαστε όλοι για πολλά πολλά.
Προσωπικά αντικατέστησα ένα Lumia 640xl με ένα BB Passport καθώς με κούρασαν κάποια κολλήματα που είχε το Lumia.
Εμεινα τόσο ευχαριστημένος που πριν 1 μήνα περίπου πήρα και ένα 2ο ασημι σε προσφορά από το MediaMarkt Γερμανίας 

Προσοχή!! σήμερα το έχει 149€ στο Mediamarkt.de αλλά δε στέλνει Ελλάδα

Για να μείνω και εντός θέματος, για κάποιον που θέλει κάτι διαφορετικό σε εμφάνιση (είμστε και κάποιοι περίεργοι!!), smooth λειτουργία και ίσως και το πληκτρολόγιο είναι μία καλή ευκαιρία. Ναι δεν θα πάρει update, ναι δεν έχει εφαρμογές (3-4 βασικές έχει), αλλά για κάποιον που θέλει ενα επαγγελματικό κινητό για mail είναι κάτι που μπορεί να δοκιμάσει.

Δημοσ.

εγω το αγορασα στα 200 απο αμαζον προ μηνος και περασα του cobalt τη λυση google play store.

παραλληλα με αυτο το κινητο εχω τα g3,g4,5x.

πληρως λειτουργικο ως αν ανδροειδες, αν εχεις την υπομονη 4~5 ωρων να σεταρεις τη λυση του cobalt.

αφου ειναι μοναδικο το bb hub και το πληκτρολογιο, το passport ειναι μοναδικο.

ενα μειον ειναι οτι με αγχωνει που εχει σωστο push email με ελαχιστο battery drain και δεν μαφηνουν σε ηρεμια τα μειλ δουλειας, χαχαχ

• Like 2
Δημοσ.

μπείτε στο διπλανό site και διαβάστε μέχρι σελίδες στο νετ δεν ανοίγει το λειτουργικό είναι παρατημένο εδώ και αρκετό καιρό

χωρις να ειμαι βεβαιος, νομιζω αν κατεβάσεις firefox λύνεται το θεμα.

εγω το αγορασα στα 200 απο αμαζον προ μηνος και περασα του cobalt τη λυση google play store.

παραλληλα με αυτο το κινητο εχω τα g3,g4,5x.

πληρως λειτουργικο ως αν ανδροειδες, αν εχεις την υπομονη 4~5 ωρων να σεταρεις τη λυση του cobalt.

Επειδη ενδιαφέρει εναν γνωστό μου, μηπως μπορεις να μου πεις πως λειτουργούν οι google maps και το viber; Εχουν λαγκαρισμα;
Δημοσ.

ειχα παρει παλια ενα με γιάπικο πληκτρολόγιο ε παναθεμα και αν ξαναπαρω bb η palm η οτιδηποτε που περα απο γκουμουτσα εχει και ειδικο OS

• Moderators
Δημοσ.

Προσοχή!! σήμερα το έχει 149€ στο Mediamarkt.de αλλά δε στέλνει Ελλάδα

E, τι προσοχη; Τοσο ειναι και του θεματος. Να λοιπον γιατι το εχει 149 το αμαζον, μαλλον ειναι price match με τους MediaMarkt-ες.

Δημοσ.

Ταχυδρομικο κουτί mailboxde,και έρχεται με την ανάλογη έξτρα χρέωση

και σε περίπτωσή στραβής ποιος πληρώνει το mailboxde γιατί η bb δεν έχει σέρβις εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...