morfeas-dsl- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ειναι η γερμανικη εκδοση με qwertz πληκτρολογιο. Τιμη τελικη με μεταφορικα. Μενουν 4 κομματια.Η τιμη στο σκρουτζ βλεπω ειναι στα 455 αλλα πριν λιγες μερες ηταν κοντα στα 250.Μονο για καποιον που δε χρησιμοποιει εφαρμογες ή που ειναι σε θεση να ψαχνει για σπασμενες.https://www.amazon.de/BlackBerry-Passport-Smartphone-Megapixel-Schwarz/dp/B00NFDB6XE/ref=sr_1_1
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Aσχημο, μη λειτουργικο, χωρις support. Κι αν η ασχημια ειναι κατι υποκειμενικο, πολυ προσοχη στα επομενα 2 που αναφερα. Δε θα το επαιρνα ουτε με 40 ευρω, παρα μονο αν ημουν συλλεκτης και θεωρουσα οτι θα αποκτησει συλλεκτικη αξια σε καμια 30ρια χρονια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μενουν 4 κομματια. Ηδη πηγε στα 3 κομματια.
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλυτερα να παρεις Κινεζικο αγνωστο Android ποιο πολλες πιθανοτητες εχεις να παρεις καποια υποστηριξη πχ update παρα BB και Windows Phone 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν εχω αποψη για τα BB, αλλα αυτο (εικονα) ειναι κατι που δεν συναντας συχνα και μου κανει εντυπωση οτι και οι δυο που σχολιασαν παραπανω λενε τα χειροτερα. Πως εξηγειται αυτο στην εικονα ρε παιδια; 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Γιαννη ποτε ειναι αυτη η εικονα γιατι και εγω πριν 2 χρονια θα σου ελεγα αν θελεις εργαλειο και οχι παιχνιδι παρε ΒΒ αλλα τωρα οχι που το εχουν παρατησει οι παντες απο εταιρα μεχρι dev 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 164 έχει και στο eglobalcentral τελική με us keyboard
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Γιαννη ποτε ειναι αυτη η εικονα γιατι και εγω πριν 2 χρονια θα σου ελεγα αν θελεις εργαλειο και οχι παιχνιδι παρε ΒΒ αλλα τωρα οχι που το εχουν παρατησει οι παντες απο εταιρα μεχρι dev Πριν 2 λεπτα εκανα το screenshot. Οριστε και ταξινόμηση με τα προσφατα ψηλα: https://www.amazon.de/BlackBerry-Passport-Smartphone-Megapixel-Schwarz/product-reviews/B00NFDB6XE/ref=cm_cr_arp_d_viewopt_srt?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews&sortBy=recent&pageNumber=1
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 BB ειναι παρατημενο πλεον Εχει χασει την παλια του αιγλη που λεγαμε BB κινητο ουαου Τωρα πια το εχουν ξεχασει μεχρι και οι dev και οι παντες. Κριμα παντως γιατι ηταν καλα εργαλεια.
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Το ειδα αλλα δες και που ειναι στην καταταξη η ΒΒ στην αγορα αν θυμαμαι καλα ποιο κατω και απο τα Windows phone Σιγουρα υπαρχουν πολλοι που τα θαυμαζουν αλλα πλεον το εχει χασει το τρενο αυτη η εταιρια μεχρι και για φτωχευση ειχα διαβασει.
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Και αν θυμαμαι καλα ειχαμε διαβασει κ ενα αρθρο για απολυση παρα πολλων υπαλληλων της πριν μερικους μηνες. ΥΓ Καλα θυμομουν https://www.theguardian.com/technology/2013/sep/20/blackberry-fire-4500-employees-billion-losses Μεγαλες απωλειες η εταιρια...
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ηδη πηγε στα 3 κομματια.Eμενα παντως μου δειχνει 5 διαθεσιμα κομματια αυτη τη στιγμη... Και υποσημειωση "more in the way". Δεν εχω αποψη για τα BB, αλλα αυτο (εικονα) ειναι κατι που δεν συναντας συχνα και μου κανει εντυπωση οτι και οι δυο που σχολιασαν παραπανω λενε τα χειροτερα. Πως εξηγειται αυτο στην εικονα ρε παιδια; Εξηγειται απο το ποτε δοθηκαν τα περισσοτερα reviews. Εδω και μερικους μηνες η εταιρεια δεν υποστηριζει τα κινητα τηλεφωνα, εχει κλεισει τους servers της, συνεπως τα functionalities των BB απλα δεν δουλευουν. Απο το "app store" ως εφαρμογες mail κλπ. Αυτα τα reviews λοιπον, γινανε στην συντριπτικη τους πλειοψηφια πρωτου γινουν shutdown οι servers της BB , οταν δηλαδη τα BB ηταν λειτουργικα. Και φυσικα σαν reviews ηταν αξιοπιστα. Πλεον ομως με κλειστους servers αυτος που θα παει να ψωνισει τετοιο κινητο θα πρεπει να ξερει οτι απο το smartphone, το smart δεν ισχυει και τοσο. Απομενει το phone: Calls και SMS δηλαδη. Μαζι με διαφορα σκορπια apps που θα βαλει οποιος μπει στη διαδικασια να ψαξει για σπασμενα κλπ μεσα στο ιντερνετ. Αυτος λοιπον που συνηδητοποιημενα θα το ψωνισει τωρα και γνωριζει τι να περιμενει, πιθανως να μεινει ευχαριστημενος. Παρ'ολα αυτα στο ιδιο pricerange υπαρχουν καλυτερες επιλογες ακομα και για αυτον που τον ενδιαφερουν μονο calls+sms. 3
morfeas-dsl- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ηδη πηγε στα 3 κομματια. τωρα λεει 5 και "περισσοτερα στο δρομο"
Bezbozny Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Κινητό 3ετίας (Ιούνιος 2014) με λειτουργικό το οποίο το έχει εγκαταλείψει η μητρική εταιρία και το οποίο δεν υποστηρίζει πλήθος εφαρμογών που χρησιμοποιώ καθημερινά. Τα 165 ευρώ είναι τραγικά πολλά... όπως είπε ο φίλος παραπάνω, ίσως εάν έκανε 40 ευρώ, αν και πάλι θα το σκεφτόμουν. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 τωρα λεει 5 και "περισσοτερα στο δρομο" Το "more on the way" ειναι οτι περιμενουν νεες παραλαβες και δεν ειναι τελευταια κομματια. Και πριν που ηταν 3, το εγραφε. Ή παρελαβαν Κυριακατικα 2 κομματια (δυσκολο) ή καποιοι που ειχαν παραγγειλει, ακυρωσαν και ετσι ανεβηκε το νουμερακι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα