ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα εχω τα παρακατω στατιστικα, τωρα τελευταια βλεπω το πρωι οτι απο εκει που ειμαι με καλοδιο ethernet μου κανει αποσυνδεση και με βαζει στο wifi , χωρις να μπορει να μπαινει σε σελιδες και με ξανα γυριζει σε ethernet και ξανα παλι, (μιλαω για laptop), τη μπορει να φταιει. Βλεπω αν καταλαβαινω καλα πολλα errors που μου φαινεται δεν ειχα. Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 4996/49998 kbps Attainable Rate(Up/Down) 35937/115260 kbps Noise Margin(Up/Down) 30.9/25.4 dB Line Attenuation(Up/Down) 3.2/6.1 dB Output Power(Up/Down) -6.7/13.1 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 1/1325 Interleave Delay(Up/Down) 0/10 ms INP(Up/Down) 0/4.5 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 307/7 FEC Errors(Up/Down) 0/308749
Xristaras12 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 πόσες ώρες/μέρες ειναι ανοιχτό το μόντεμ; τα fec errors μην τα κοιτάς,τα CRC/HEC να σε απασχολουν που είναι λάθη που δεν διορθώνονται. Για την αποσύνδεση απο το Lan μπορεί να φταίει είτε το καλώδιο(οπότε δοκιμάζεις με άλλο)είτε το μόντεμ.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εδώ και δύο μήνες συνεχόμενα είναι ανοικτό, αλλά δεν το κλείνω το ρουτερ γιατι έχω κάμερες επάνω, μήπως λες να το βγάλω από την μπριζα και να το ξανά βάλω.από τα άλλα λάθη που λες είμαι καλά, γιατί βλέπω ότι έχω.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 για 2 μήνες τοσα λάθη μην το πεις ουτε του παπα. Δεν υπάρχει γραμμή χωρίς λάθη εφόσον το μέσο μετάδοσης(χαλκός/ινα) το χρησιμοποιούν και άλλοι. τα FEC erros είναι λάθη που τα διορθώνει το μόντεμ οπότε δεν σε απασχολουν. Αν είχες πολλά λάθη απο τα άλλα(CRC,HEC)θα είχες πτώση ταχύτητας σε κατέβασμα κοινώς απο εκει που κατεβάζεις με 5ΜΒ/s θα δεις καμια βουτιά στα 1.5-2 και θα επανέλθει.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Άρα διορθώνονται μόνα τους, η κλείνω εγώ το ρουτερ και το ξανά ανοίγω, ρωτάω για να ξέρω, ευχαριστώ.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 αν το κλείσεις απλά θα μηδενίσει ο μετρητής. όσο είναι ενεργή η συσκευή και χρησιμοποιείται το ιντερνετ είναι λογικό να εμφανίζονται και τα λάθη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα