Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ,

Έχω το xiaomi redmi 4 prada με ελληνική ρομ, νομίζω όχι την πιο καινούρια . Το θέμα είναι πως εκεί που έχω 4g σήμα δύο και τρεις γραμμές ξαφνικά πέφτει σε edge με Φούλ σήμα . Μένει εκεί άλλοτε για πολύ και άλλοτε για λίγο , μετά λίγο 4g και τούμπαλιν. Τι φταίει ;

Δημοσ.

Καλημέρα ,

Έχω το xiaomi redmi 4 prada με ελληνική ρομ, νομίζω όχι την πιο καινούρια . Το θέμα είναι πως εκεί που έχω 4g σήμα δύο και τρεις γραμμές ξαφνικά πέφτει σε edge με Φούλ σήμα . Μένει εκεί άλλοτε για πολύ και άλλοτε για λίγο , μετά λίγο 4g και τούμπαλιν. Τι φταίει ;

Μπορεί να τύχει επίσης όταν σε καλούν, επειδή ακόμα δεν υποστηρίζει η χώρα μας κλήσεις με 4g, όταν σε παίρνουν αλλάζει το σήμα για να μπορείς να μιλήσεις
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι , όμως είναι στο κέντρο των Ιωαννίνων :)

@vchristod84 χμμ Αυτό είναι μια λύση όταν με παίρνουν τηλέφωνο . Παρόλα αυτά , αυτό που περιγράφω συμβαίνει τις περισσότερες φορές όταν απλώς πλοηγούμαι.

Και επίσης δε γίνεται μόνο σε ένα σημείο .

Δημοσ.

Ναι , όμως είναι στο κέντρο των Ιωαννίνων :)

@vchristod84 χμμ Αυτό είναι μια λύση όταν με παίρνουν τηλέφωνο . Παρόλα αυτά , αυτό που περιγράφω συμβαίνει τις περισσότερες φορές όταν απλώς πλοηγούμαι.

Και επίσης δε γίνεται μόνο σε ένα σημείο .

Άρα αυτό που σου συμβαίνει είναι άσχετο με αυτό που σου περιέγραψα...

Για βάλε ένα screenshot να δούμε ποια ρομ έχεις

Δημοσ.

και είσαι σίγουρος δηλαδή ότι ο πάροχος σου έχει παντού καλό σήμα 4g ; 

επίσης το κινητό σου έχει σίγουρα την 800αρα ; (το ελληνική ρομ όχι την ποιο καινούρια σημαίνει ότι την έβαλες μόνος σου ή πήρες την συσκευή έτσι με custom rom)

Δημοσ.

Πάροχος : vodafone

Το κινητο δεν έχει 800αρα

Αγοράστηκε από μαγαζί φίλου που ήταν διατεθειμένος να μου βάλει οποία ρομ ήθελα .

post-343469-0-27444200-1507530439_thumb.png

Δημοσ.

Πάροχος : vodafone

Το κινητο δεν έχει 800αρα

Αγοράστηκε από μαγαζί φίλου που ήταν διατεθειμένος να μου βάλει οποία ρομ ήθελα .

Λοιπόν, η ρομ που έχεις υποδηλωνει ότι είναι από τον Φεβρουάριο και συγκεκριμένα βγήκε στις 24 εκείνοι του μήνα. Η πιο πρόσφατη αν θες να την περάσεις μόνος σου είναι αυτή :

https://androidfilehost.com/?fid=673368273298988174

Το μόνο κακό είναι ότι επειδή έχει περάσει πολύς καιρός, θα πρέπει να κάνεις factory reset για να λειτουργήσει καλά. Κράτα ένα backup των εφαρμογών σου για να μην παιδεύεσαι μετά... Αυτό βέβαια ισχύει ΑΝ ξέρεις τη διαδικασία περασματος ρομ....

• Like 1
Δημοσ.

Χμμ , θεωρείς πως αξίζει να το κάνω ; Δεδομένου ότι δεν ξέρω , θα πρέπει να διαβάσω για να μάθω πως γίνεται .

Είναι stable ή είναι σε πειραματικά στάδια ;

Δημοσ.

Οποία rom και να βάλεις από την στιγμή που δεν υποστηρίζει 800αρα δεν θα κάνεις κάτι .

Θα χρησιμοποιεις τις μπάντες που έχει και υποστηρίζει το κινητό.

2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2

CDMA 800 / 1900

3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

CDMA2000 1xEV-DO & TD-SCDMA

4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)

• Like 1
Δημοσ.

Αν εννοείς από θέμα 3g,4g όχι .

Ίσως επειδή είναι παλιά beta να είχε θέματα με το σήμα. Γι'αυτό είπα να αλλάξει. Δεν είναι ότι γενικά δεν πιάνει ή αλλάζει όταν τον καλέσουν ή όταν καλέσει ο ts
Δημοσ.

Ίσως επειδή είναι παλιά beta να είχε θέματα με το σήμα. Γι'αυτό είπα να αλλάξει. Δεν είναι ότι γενικά δεν πιάνει ή αλλάζει όταν τον καλέσουν ή όταν καλέσει ο ts

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο...αλλά ξέρω γω
Δημοσ.

Saruman μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος να με βοηθήσει να κάνω σωστά την αναβάθμιση ;

Επειδή δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβάσω στο forum τον τρόπο :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...