Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πολύ καλές επιλογές αυτές που είπε ο Tanasen.

Δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για τον ssd που επέλεξες ενώ με λίγα ακόμα παίρνεις αυτόν που σου έβαλε.

Δημοσ.

Οι μνήμες αυτές δεν αξίζουν στα 175 ευρώ (εγώ τις πήρα στα 134 πριν 2 μήνες - hynix single rank m-die είναι). Επίσης και οι dominator νομίζω οι v4.31 είναι b-die. Οι μεταγενέστερες είναι hynix και οι προγενέστερες E-die και D-die. Κατά 99% αν δεν έχουν παλιό stock hynix θα είναι δηλαδή.

Δημοσ.

ναι ειναι η συνεχεια και σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου θα κανω τις αλλαγες που προτείνεις!

Δημοσ.

Οι μνήμες αυτές δεν αξίζουν στα 175 ευρώ (εγώ τις πήρα στα 134 πριν 2 μήνες - hynix single rank m-die είναι). Επίσης και οι dominator νομίζω οι v4.31 είναι b-die. Οι μεταγενέστερες είναι hynix και οι προγενέστερες E-die και D-die. Κατά 99% αν δεν έχουν παλιό stock hynix θα είναι δηλαδή.

Έχεις δίκιο. Προτιμότερες από τις aegis πάντως.

Μετά πας σε ακόμα πιο ακριβές http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=51089&cat=4, που είναι όμως στο qvl της μητρικής.

Δημοσ.

Για μένα πρώτη επιλογή οι tridentz και μετά οι dominator. Όποια και αν επιλέξεις αναβαθμίζεις στο τελευταίο bios αν δεν έχει γίνει ήδη.

Δημοσ.

Αν θες samsung b-die και σφιχτά timings κ@νεις το σκατό σου παξιμάδι και παίρνεις ή tridentZ 3200c14 ή FlareX με κοντά 250... Αλλιώς παίρνεις hynix 3000/3200 χάνεις ένα 5-10% σε απόδοση και γλιτώνεις ένα κατοστάρικο.

Btw οι tridentz 3200c16 που έβαλες είναι samsung e-die. Οι πιο φτηνές b-die είναι αυτές : F4-3200C15D-16GTZ

https://www.skroutz.gr/s/8436066/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C15D-16GTZ.html

• Like 2
Δημοσ.

Οι flare έχουν 220 και η trident CL14 210. Κορυφαίες b die και οι 2 3200cl14. G skill.

203 έχουν οι flare βασικά

Screenshot_20171008-162437.png

214 οι trident

Screenshot_20171008-162745.png

Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ flare και trident λογικά αλλάζουν τα timings ποιες είναι καλύτερες δεν ξέρω. 3200cl14 είναι και οι 2 samsung b die.

Δημοσ.

επειδή δεν έχω διαβάσει καθόλου για τις ram αυτή τη στιγμή δεν σας πιάνω.

ένα Link δώστε μου από visual studio μόνο αν μπορείτε φίλοι μου! χαχαχα

Δημοσ.

θα συμφωνήσω για τις RAM που σου είπε ο GLA μικρή διαφορά στα λεφτά που πας να δώσεις για αυτες που διάλεξες.. επίσης μια δική μου παρατήρηση γιατί μονο 1ΤΒ ο δίσκος????? στη θέση σου θα χτυπούσα τουλάχιστον 3 !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...