Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη στιγμή που θες 144Hz csgo ΚΑΙ streaming ο 8700k με μια 1070+ είναι μονόδρομος. Βγαίνεις πολύ από το budget αλλά μη κοιτάς τίποτα άλλο.

Για πιο casual games/streaming καταστάσεις θα μπορούσες να πας και σε 1600 με την 1060 για πιο οικονομικά. Ο 8600k σίγουρα είναι καλύτερος για cs αλλά δε ξέρω αν θα dropάρεις frames με το obs. Όσα περισσότερα fps βγάζεις in game τόσο δυσκολότερο είναι να μη dropάρεις. Ο 8600k overclocked βγάζει πολλά παραπάνω από τον 1600 στο csgo αλλά έχει και τα ΜΙΣΑ threads.

Οι μόνοι που έχω δει να κάνουν εκτενή streaming performance test είναι το gamers nexus.

https://www.youtube.com/user/GamersNexus/videos

αλλά προς το παρόν δεν έχουν με τον 8600k. O 8400 6/6 4GHz πάντως ήταν στα ίδια και χειρότερα με τον 1500x, οπότε δεν έχω και μεγάλες ελπίδες για τον 8600k.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από τη στιγμή που θες 144Hz csgo ΚΑΙ streaming ο 8700k με μια 1070+ είναι μονόδρομος. Βγαίνεις πολύ από το budget αλλά μη κοιτάς τίποτα άλλο.

Για πιο casual games/streaming καταστάσεις θα μπορούσες να πας και σε 1600 με την 1060 για πιο οικονομικά. Ο 8600k σίγουρα είναι καλύτερος για cs αλλά δε ξέρω αν θα dropάρεις frames με το obs. Όσα περισσότερα fps βγάζεις in game τόσο δυσκολότερο είναι να μη dropάρεις. Ο 8600k overclocked βγάζει πολλά παραπάνω από τον 1600 στο csgo αλλά έχει και τα ΜΙΣΑ threads.

Οι μόνοι που έχω δει να κάνουν εκτενή streaming performance test είναι το gamers nexus.

https://www.youtube.com/user/GamersNexus/videos

αλλά προς το παρόν δεν έχουν με τον 8600k. O 8400 6/6 4GHz πάντως ήταν στα ίδια και χειρότερα με τον 1500x, οπότε δεν έχω και μεγάλες ελπίδες για τον 8600k.

Γιατι με 1600 και 1060 στο cs go δε θα μπορω να στριμαρω και να πιανω πανω 150 fps σταθερα για να μπορω να αξιοποιησω την 144hz οθονη?

Δημοσ.

Με τον 1600 θα streamάρεις άνετα και δε θα dropάρεις frames, αλλά δε θα πιάσεις με την καμία τα fps των overclocked 8600k/8700k. Το game είναι σχεδόν single threaded.Τώρα αν αξίζει αντί να έχεις ξέρω γω 400 fps να έχεις 320  δε ξέρω δεν είμαι "pro player". 200 fps έπιανα με το παλιό μου pc εξαετίας (χωρίς streaming).

Δημοσ.

Με τον 1600 θα streamάρεις άνετα και δε θα dropάρεις frames, αλλά δε θα πιάσεις με την καμία τα fps των overclocked 8600k/8700k. Το game είναι σχεδόν single threaded.Τώρα αν αξίζει αντί να έχεις ξέρω γω 400 fps να έχεις 320  δε ξέρω δεν είμαι "pro player". 200 fps έπιανα με το παλιό μου pc εξαετίας (χωρίς streaming).

Δε νομιζω οτι απο τα 300 fps στα 400 εχει διαφορα,παιζω σκεψου απο λαπτοπ τωρα και πιανα 150 με 200 fps συνηθως και ειναι πολυ smooth.Αυτο που θελω ειναι να βγαζω σιγουρα πανω απο 144 fps λογω της οθονης 144hz απλα δεν ξερω ακριβως ποσα fps θα χανω λογω του stream.

Δημοσ.

H CPU είναι περιοριστικός παράγοντας για Game/Stream ειδικά αν είναι 4C/4T ... στα 6Cores είσαι σαφώς καλύτερα. Σαφώς ακόμα καλύτερα ( ειδικά για τα dropes ) να πάς σε 8600Κ ή σε 1600 - 1600Χ . Aν υπάρχει θέμα Budget, θεωρώ ότι ο 1600 με γρήγορες μνήμες και ένα ελαφρύ OC 3,7-3,8 σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή κάρτα που μπορείς να αγοράσεις είναι η επιλογή σου. 
Στο μέλλον απλά αλλάζεις κάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...