george1703 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, είχα αγοράσει τον ocz trion 120gb από το πλαίσιο πέρυσι τον Μάιο. Μετά από ένα περίπου χρόνο είχα παρατηρήσει με το πρόγραμμα της ocz ότι το health disk είχε πάει στο 98/100 αλλά δεν έδωσα που σημασία. Τώρα παρατηρήσα ότι πήγε στο 96. Είναι φυσιολογικό; αξίζει να το πάω πίσω στο πλαίσιο; θα μου το επισκευάσουν /αντικαταστήσουν ή θα μου πουν ότι είναι φυσιολογικό; αν και με το hard disk sentinel το δείχνει 100%
panos0100 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν σου κρασαρει δεν σκαλώνει δεν είναι αργός, και περνάει και τα διαγνωστικά τεστ δεν έχει πρόβλημα 1
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Με τέτοιο health δεν πρόκειται να σου κάνουν αλλαγή. Όμως μην ασχολείσαι με το πλαίσιο. Η ocz σου δίνει αυτή εγγύηση. Επικοινώνησε λοιπόν με την ocz. Πιθανόν να σου ζητήσουν κάποια στατιστικά από το λογισμικό της ocz ή τελοσπάντων να σου δώσουν κάποιες οδηγίες να κάνεις κάποια τεστάκια και να τους στείλεις τα αποτελέσματα. Μην ασχολείσαι με το πλαίσιο.
nikos903 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Το πιο πιθανό είναι να σου βγάζει 96 / 100 απο το life remaining. Αν είναι απο αυτό δεν έχει θέμα ο δίσκος απλά έχει κάνει κάποιες εγγραφές και βάσει αυτών βγάζει αυτό το 96, όσο περισσότερες κάνεις τόσο πέφτει η υγεία, SSD είναι, δεν είναι για άπειρες / ατελείωτες εγγραφές... Κάποια στιγμή θα κλατάρουν οι μνήμες του και για αυτό σου έχει εκείνον τον δείκτη να ξέρεις που βαδίζεις... Όπως και να έχει, αν δεν ανεβάσεις όλο το SMART απο το HDsentinel μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε...
Fp84 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου καλησπέρα , ο δικός μου ocz trion 100 παρέδωσε πνεύμα στα δυο χρόνια πανω γι αυτο αν εχεις αρχεία που τα χρειάζεσαι Βαλτα οπωσδήποτε σε hdd Υπόψην οτι και εγώ απο το πλαίσιο τον είχα πάρει
george1703 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου καλησπέρα , ο δικός μου ocz trion 100 παρέδωσε πνεύμα στα δυο χρόνια πανω γι αυτο αν εχεις αρχεία που τα χρειάζεσαι Βαλτα οπωσδήποτε σε hdd Υπόψην οτι και εγώ απο το πλαίσιο τον είχα πάρει ειναι ο ocz trion 150 Το πιο πιθανό είναι να σου βγάζει 96 / 100 απο το life remaining. Αν είναι απο αυτό δεν έχει θέμα ο δίσκος απλά έχει κάνει κάποιες εγγραφές και βάσει αυτών βγάζει αυτό το 96, όσο περισσότερες κάνεις τόσο πέφτει η υγεία, SSD είναι, δεν είναι για άπειρες / ατελείωτες εγγραφές... Κάποια στιγμή θα κλατάρουν οι μνήμες του και για αυτό σου έχει εκείνον τον δείκτη να ξέρεις που βαδίζεις... Όπως και να έχει, αν δεν ανεβάσεις όλο το SMART απο το HDsentinel μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε...
nikos903 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Άλλαξε το καλώδιο SATA που έχεις στον SSD, βάλε τον σε άλλη θύρα και δώσε του τροφοδοσία και απο άλλο καλώδιο αν έχεις. Αυτά είναι error μεταφοράς.
nikos903 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Αν είναι με πορτάκι απο κάτω που βγαίνει εύκολα ο δίσκος βγάλτον, φύσα τον κονέκτρα και βάλε τον ξανά σιγουρεύοντας οτι κάθεται καλά. Τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις... Πάντως αυτό αν χτυπήσεις τερματισμό και τον βάλεις πάλι μπροστά πρέπει να μηδενίζει μετά, εσένα μένει εκεί; ps Δοκίμασε και προηγούμενες / επόμενη έκδοση sentinel. Η OCZ έχει και δικό της πρόγραμμα για την υγεία του δίσκου, δοκίμασε αυτό καλύτερα.
george1703 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Με της ocz μου βγάζει 96%. Και μετά από format δεν μηδενίζει
Mr_Terror Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Το 96% υγεια ειναι φυσιολογικο.108Tb εγγραφες εχει ο δισκος οποτε λογικο να πεσει η υγεια του.Και οσο ανεβαινει ο αριθμος τοσο θα κατεβαινει η υγεια.Συμβαινει σε ολους τους ssd να πεφτει η υγεια αναλογα με ποσες εγγραφες εχει κανει.Μη σε τρομαζει. Κατεβασε αυτο και τσεκαρε την υγεια του. https://ssd-life.com/ 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εμενα που ο Samsung 850 pro εχει 16tb εγραφες και εχει πεσει στο 96% ειναι φυσιολογικο;
panos0100 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ειναι ο ocz trion 150 Πάντως να ξέρεις οτι δυστυχώς δεν μπορούν να τον δεχτούν πίσω στην εγγύηση γιατι πολύ απλα ο δίσκος δεν <<σκαλώνει>> κάπου και τα τεστ τα περνάει είναι απο τις εγγραφές που έχει κανει, και είναι αρκετές
EddieObscurant Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 κατεβασε την τελευταια έκδοση του sentinel και γύρισε την στα αγγλικα , γιατι στα ελληνικά σου βγάζει πολλές φορές αλλα πραγματα 100tb είναι λίγο δύσκολο να έχεις σε 100 μερες ακομα και αν κατεβάζεις torrent στο δίσκο και τα gb/day απο την πρωτη φωτο ειναι πολύ λίγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα