papoys1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θα συμφωνήσω με τον από πάνω αν η ζημιά είναι αυτή που βλέπουμε. Πάρε ένα τηλέφωνο και στο Μαρκόπουλο γερανοί Γέρακα και ρώτησέ τον πόσο θέλει να σε πάει με γερανό (έχει μικρούς δικούς του) από λιμάνι Ραφήνας μέχρι εκεί που θέλεις. Κάντου και παζάρια στην τιμή που θα σου πει να δεις αν σε συμφέρει.Τον ξέρω λίγο.Τα δέχεται. Τηλέφωνο δε θυμάμαι χτύπα στο google Μαρκοπουλος γερανοί Γέρακας και θα βρεις. Τουλάχιστον να ξέρεις που κινείσαι για μεταφορικά.Ψάξε και αλλού μπορεί να βρεις κάτι καλίτερο. Πριν κανένα χρόνο κοντά στη Χαλκίδα είχα μείνει με φορτηγάκι δεν είχα οδική πήρα ιδιωτικό γερανό από Χαλκίδα και μου πήρε 50 ευρώ μόνο για απόσταση 25 χιλιόμετρα περίπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 δικαιολογια για αγορα αλλου οχηματος μοιαζει....αν δεις πως ειχε γινει ακριβως ενα ιδιο ιγκνις μετα απο εξοδο και τουμπες σε γκρεμι και ομως το σενιαρε και το κυκλοφορει γειτονας,θα γελας με αυτο που δειχνεις στις φωτο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sixfeetunder Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Φιλε μου δεν υπαρχει σοβαρη ζημια που να δικαιολγει αυτο το κοστος.το αμαξι φαινετε μαι χαρα αν συμμαζευτει.σε καμαι περιπτωση το κοστος επισκευης που σου ειπανε.εκτος αν εχασε τον κινητηρα.Αν ο κινητηρας οκ με ενα συμμαζεμα καινουργιο θα γινει. Δεν βλεπεις τι κυκλοφορει εξω? Βλεπω τους μαντραδεες εδω τι αυτοκινητα σμπαραλια παιρνουνε και voila ολοκαινουργια παλι..στην επιφανεια ομως. Μονο τον κινητηρα αν δεν εχει ζημια φροντισε να μην παθει,οι λαμαρινες οτι ηταν να παθουν το επαθαν.Το σασι μια χαρα ερχεται. Εδω κομμενα μισα και ραμμενα ξανα κυκλοφορουνε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueeifel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θα συμφωνήσω με τον από πάνω αν η ζημιά είναι αυτή που βλέπουμε. Πάρε ένα τηλέφωνο και στο Μαρκόπουλο γερανοί Γέρακα και ρώτησέ τον πόσο θέλει να σε πάει με γερανό (έχει μικρούς δικούς του) από λιμάνι Ραφήνας μέχρι εκεί που θέλεις. Κάντου και παζάρια στην τιμή που θα σου πει να δεις αν σε συμφέρει.Τον ξέρω λίγο.Τα δέχεται. Τηλέφωνο δε θυμάμαι χτύπα στο google Μαρκοπουλος γερανοί Γέρακας και θα βρεις. Τουλάχιστον να ξέρεις που κινείσαι για μεταφορικά.Ψάξε και αλλού μπορεί να βρεις κάτι καλίτερο. Πριν κανένα χρόνο κοντά στη Χαλκίδα είχα μείνει με φορτηγάκι δεν είχα οδική πήρα ιδιωτικό γερανό από Χαλκίδα και μου πήρε 50 ευρώ μόνο για απόσταση 25 χιλιόμετρα περίπου. Βρήκα με 50 ευρώ ! Δε θυμάμαι το όνομα, αλλά τόσα μου είπε από Αθήνα. Από Ραφήνα παραπάνω ! Χιλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον !!! Φιλε μου δεν υπαρχει σοβαρη ζημια που να δικαιολγει αυτο το κοστος.το αμαξι φαινετε μαι χαρα αν συμμαζευτει.σε καμαι περιπτωση το κοστος επισκευης που σου ειπανε.εκτος αν εχασε τον κινητηρα.Αν ο κινητηρας οκ με ενα συμμαζεμα καινουργιο θα γινει. Δεν βλεπεις τι κυκλοφορει εξω? Βλεπω τους μαντραδεες εδω τι αυτοκινητα σμπαραλια παιρνουνε και voila ολοκαινουργια παλι..στην επιφανεια ομως. Μονο τον κινητηρα αν δεν εχει ζημια φροντισε να μην παθει,οι λαμαρινες οτι ηταν να παθουν το επαθαν.Το σασι μια χαρα ερχεται. Εδω κομμενα μισα και ραμμενα ξανα κυκλοφορουνε Αν βλέπω λέει..... Μακάρι να είναι όπως τα λες ! Θα ενημερώσω φίλε μου !! Σε ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα