Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Λοιπόν. Χρειάζομαι βοήθεια.

Η ιστορία είναι η εξής.

Έπαθα ατύχημα στην Τήνο. Σε μια στροφή ( είχε μόλις βρέξει ) μου εφυγς το αμάξι, χτυπώντας ευτυχώς στη δεξιά πλευρά του δρόμου, ( διότι στην αριστερή υπήρχε γκρεμός ) επάνω στον βράχο. Γύρισε το αμάξι, ανοιξαν οι αερόσακοι. Γενικά για να μη σας ζαλίζω, γερή ζημιά ! Λοιπον το θέμα είναι : Εκείνη τη στιγμή μες στο σοκ κάλεσα την ασφαλιστική μου ( Την Hellas Direct ), λογικά με ρωτήσαν πού θέλω να πάει το αυτοκίνητο. ( γενικά δε τα θυμάμαι όλα από εκείνο το απογευμα. Τους είπα στο λιμάνι και στο αντίστοιχο μέρος του συνεργείου που ήρθε. Τέλος πάντων, ήρθε ο γερανός πήρε το αυτοκίνητο. 

Μετά από αρκετές μέρες διαβούλευσης του ατυχήματος και τι συμφέρει, ΔΕ συμφέρει να το φτιάξουμε καθώς οι ζημιές ξεπερνούν από ότι μου είπαν τα 3.000... 

Αρχικά αποφάσισα να το μεταφέρω Αθήνα - Ραφήνα ή Πειραιά. Το θέμα είναι αν αξίζει να γίνει η δουλειά μέσω μεταφορικής ή με κάποιον άλλο τρόπο. Υπάρχουν 2 μεταφορικές εδώ στο νησί. Η μία παίρνει 80 ευρώ αλλά δε το πάει στο σημείο που θέλω εγώ το αυτοκίνητο. Η άλλη παίρνει 150 και το πηγαίνει. 

Το θέμα ουσιαστικά που θελω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος φθηνότερος τρόπος χωρίς δηλαδή μεταφορική. Να επισημάνω πως το αμάξι παίρνει μπρος...αλλά για εκλαχιστα μετρα. Δηλαδή θεωρητικά μπορώ να το βάλω στο καράβι και να το βγάλω αντίστοιχα. Σε αυτή τη περίπτωση θα πληρώσω μονάχα το εισητήριο του καραβιού + οτι είναι τα έξοδα μεταφοράς από το λιμάνι στον προορισμό που επιθυμώ. ΓΙα παράδειγμα αν υπάρχει κάποιος τρόπος μεταφοράς γύρω στα 50 ευρώ αξίζει. 

Η άλλη ερώτηση μου είναι τί πιστεύετε πως έχει νόημα. Αγγελία για ανταλλακτικά ? Πώληση ? :/ Οι ζημιές επαναλαμβάνω είναι γερές.

Σας υπερευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!!!!

Δημοσ.

4000 μεταχειρισμενο ...Τρακαρισμενο ομως τοσο πολυ αν η ζημια ειναι 3000+  δεν νομιζω να αξιζει να το φτιαξεις.

Να λες ευτυχως που δε επαθες κατι σοβαρο .Στον καθενα μπορει να συμβει .

Δημοσ.

Έτσι είναι φίλε μου. Πάνω από όλα η υγεία ! Και η ζώνη με έσωσε από τα χειρότερα !!! ΠΑΝΤΑ ζώνη !

ΓΙα αυτό σκέφτομαι τη μεταφορά στην Αθήνα, μήπως μπορούν να πωληθούν τα ανταλλακτικά.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι είναι φίλε μου. Πάνω από όλα η υγεία ! Και η ζώνη με έσωσε από τα χειρότερα !!! ΠΑΝΤΑ ζώνη !

ΓΙα αυτό σκέφτομαι τη μεταφορά στην Αθήνα, μήπως μπορούν να πωληθούν τα ανταλλακτικά.

Αν υπαρχουν γερα κομματια κανε μια ερευνα ...Κοιτα στο car.gr αν αξιζει .Μπορει να παρεις μερικα 100ευρα .....

• Like 1
Δημοσ.

Μην πετάξεις λεφτά να το πας Αθήνα χωρίς να έχεις μιλήσει πρώτα. Μίλα με 2-3 μάντρες κ δες πόσο στο παίρνουν πρώτα .

• Like 2
Δημοσ.

Έχω μιλήσει ήδη με μια μάντρα και μου είπε οπωσδήποτε να το φέρουμε !! Τώρα αν με κοροιδεύει τί να πω...Δε μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα...

Το θέμα μου είναι πως να το πάμε :/

Δημοσ.

Χωρις να σου δωσουν προσφορα μην το κουνας ρουπι γιατι θα το πας και στο τελος θασου πει οτι σου δινει τοσα οσο το κοστος για να του το πας. Μεγαλα λαμογια οι μαντραδες θελει προσοχη. Ακομη και τιμη να σου πει μην τον εμπιστευεσαι καλιστα μπορει να μειωσει την προσφορα του οτι δηθεν το περιμενε σε καλυτερη κατασταση και αλλα μπαρμπουτσαλα. Επειδη γνωριζει οτι δεν εισαι απο εκει και οτι έχεις πιεση χρονου να το δωσεις και οτι οσο μενεις εκτος εδρας εχεις και εξοδα.

• Like 3
Δημοσ.

το συμβολαιο της οδικης,ηταν το βασικο;για μια μεταφορα ανα ατυχημα;διοτι αν ειναι το πληρες πακετο,στο κανει βολτες οπου θελεις.και πληρες πακετο σημαινει πανω απο 60 γιουρια τον χρονο.....

Δημοσ.

Χωρις να σου δωσουν προσφορα μην το κουνας ρουπι γιατι θα το πας και στο τελος θασου πει οτι σου δινει τοσα οσο το κοστος για να του το πας. Μεγαλα λαμογια οι μαντραδες θελει προσοχη. Ακομη και τιμη να σου πει μην τον εμπιστευεσαι καλιστα μπορει να μειωσει την προσφορα του οτι δηθεν το περιμενε σε καλυτερη κατασταση και αλλα μπαρμπουτσαλα. Επειδη γνωριζει οτι δεν εισαι απο εκει και οτι έχεις πιεση χρονου να το δωσεις και οτι οσο μενεις εκτος εδρας εχεις και εξοδα.

Υποτίθεται είναι άνθρωποι που τους γνωριζουμε φίλε teddy :/ 

Αν πλέον στη ζωή δε μπορούμε και τα βασικά πια να εμπιστευόμαστε, τι να πω.....

Έχεις απόλυτο δίκιο γενικά !

το συμβολαιο της οδικης,ηταν το βασικο;για μια μεταφορα ανα ατυχημα;διοτι αν ειναι το πληρες πακετο,στο κανει βολτες οπου θελεις.και πληρες πακετο σημαινει πανω απο 60 γιουρια τον χρονο.....

Το βασικό ! Επειδή τηλεφώνησα κιόλας μου το είπαν. Σκεφτόμουν να κατέβω Ραφήνα και να τους καλέσω ώστε να το μαζέψουν, αλλά είναι όλα σημειωμένα... Βέβαια δε ξερω το κόστος που είναι μια έξτρα οδική.

Δημοσ.

Υποτίθεται είναι άνθρωποι που τους γνωριζουμε φίλε teddy :/ 

Αν πλέον στη ζωή δε μπορούμε και τα βασικά πια να εμπιστευόμαστε, τι να πω.....

Μάλλον εσύ αγνοείς τα "βασικά".

Αν δεν έχω καταλάβει κάτι λάθος, απλώς σου είπαν από μια μάντρα ότι ενδιαφέρονται να το αγοράσουν. Ε με αυτό ως μοναδικό δεδομένο, κανένας λογικός άνθρωπος δεν πρόκειται να χαλάσει χρόνο και χρήμα για να το μεταφέρει στην έδρα του εμπόρου ώστε ο τελευταίος να το δει. Μήπως εσύ περιμένεις να σου δώσουν ξέρω γω 1.000-1.500€, και ο έμπορος τελικά σου δώσει 200-300€? Ακόμα και στην περίπτωση που συμφωνήσετε, θα είναι διατεθειμένος να το μεταβιβάσει στο όνομα του?

Δημοσ.

Το αυτοκινητο παιρνει μπρος αλλα υπερθερμαινεται γιαυτο λες λιγα λεπτα? Αν ειναι αυτο δες αν εχει φυγει κανα κολαρο απο το ψυγειο, βαλτο παλι, γεμισε το με νερο και δες θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Μάλλον εσύ αγνοείς τα "βασικά".

Αν δεν έχω καταλάβει κάτι λάθος, απλώς σου είπαν από μια μάντρα ότι ενδιαφέρονται να το αγοράσουν. Ε με αυτό ως μοναδικό δεδομένο, κανένας λογικός άνθρωπος δεν πρόκειται να χαλάσει χρόνο και χρήμα για να το μεταφέρει στην έδρα του εμπόρου ώστε ο τελευταίος να το δει. Μήπως εσύ περιμένεις να σου δώσουν ξέρω γω 1.000-1.500€, και ο έμπορος τελικά σου δώσει 200-300€? Ακόμα και στην περίπτωση που συμφωνήσετε, θα είναι διατεθειμένος να το μεταβιβάσει στο όνομα του?

Προφανώς και δεν περιμένω να πάρω 2.000 ! Δεν είμαι χαζός ! Απλά δεν είναι οποιαδήποτε μάντρα. Τους ξέρουμε τους ανθρώπους. Έχεις δίκιο γενικά, απλά δεν έχει και νόημα το αμάξι να μείνει Τήνο... Καταλαβαίνεις πως οι επιλογές για οποιαδήποτε ''χρήση'' πλέον του αυτοκινήτου,στην  Αθήνα πληθαίνουν. Όπως και να το κάνουμε... 

Το αυτοκινητο παιρνει μπρος αλλα υπερθερμαινεται γιαυτο λες λιγα λεπτα? Αν ειναι αυτο δες αν εχει φυγει κανα κολαρο απο το ψυγειο, βαλτο παλι, γεμισε το με νερο και δες θερμοκρασιες.

Μου είπαν στο συνεργείο πως άναψε η μηχανή απλά ίσα ίσα το προχώρησε λίγο πιο πάνω σε έναν μηχανικό για να κάνει μια διόρθωση στη ρόδα. Δεν είναι όμως για παραπάνω. 

Για να κατλάβεις τι εννοώ ορίστε...

post-462249-0-19029400-1507486231_thumb.jpg

post-462249-0-01061600-1507486235_thumb.jpg

Δημοσ.

Aν το πας λοιπόν σε μαντρά αυτό το αυτοκίνητο ολόκληρο, θα το πάνε σε φαναρτζή, θα το ισιώσει όσο παίρνει θα αλλάξει ότι έχει σπάσει, θα κολλήσει-γυαλίσει τη ζάντα, και θα το δεις στο car.gr να πωλείται ως ατρακάριστο στα 3.500-4000 ευρώ. Να είσαι σίγουρος γι αυτό. Σιγά μη θέλει 3000 ευρώ να το φτιάξεις όπως στο φούσκωσε η ασφαλιστική... Αν είναι η ζημιά μόνο αυτό που βλέπουμε και δεν λείπει κανα κάρτερ από κάτω. Έχει πάρει λίγο το σασσί αλλα πίστεύω ότι στους δρόμους κυκλοφορούν ΠΟΛΥ χειρότερα αυτοκίνητα από αυτό αν το επισκευάσεις...

Αυτό το αμάξι ΔΕΝ πρόκειται να πουληθεί ως ανταλλακτικά αν το πας σε μαντρά, είτε γνωστός είτε άγνωστος. Θα το πουλήσουν ολόκληρο και να σαι σίγουρος γι αυτό.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...