Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έγινε παιδιά αρχίσανε τα προβλήματα στα xiaomi?

Αμα τα λέω εγώ.....

Τη άμα τα λες εσύ!!!!

Για πες , για πες.....

Δημοσ.

Το είχα αναφέρει και εγω το πρόβλημα με τις μπαταρίες των xiaomi σε προηγουμενα post.Έχω τρια παραδείγματα ενα με φουσκωμενη μπαταρία σε redmi 4a και αλλά δυο με μπαταρία που τελειώνει γρήγορα σε redmi 4x 3ram.Δεν νομιζω οτι είναι τυχαία και μάλιστα όταν αρχίζουν και πολλαπλασιάζονται.

Δημοσ.

Το είχα αναφέρει και εγω το πρόβλημα με τις μπαταρίες των xiaomi σε προηγουμενα post.Έχω τρια παραδείγματα ενα με φουσκωμενη μπαταρία σε redmi 4a και αλλά δυο με μπαταρία που τελειώνει γρήγορα σε redmi 4x 3ram.Δεν νομιζω οτι είναι τυχαία και μάλιστα όταν αρχίζουν και πολλαπλασιάζονται.

Να το πω γκαντεμιά ή έτυχε.....

Σε εμένα πάλι δεν έχω πάθει το παραμικρό.

Τύχη,κωλοφαρδία πες το όπως θες.

Δημοσ.

Να το πω γκαντεμιά ή έτυχε.....

Σε εμένα πάλι δεν έχω πάθει το παραμικρό.

Τύχη,κωλοφαρδία πες το όπως θες.

Δεν ξέρω αλλά τα περιστατικά ολοένα και πληθαίνουν,άλλωστε και εγώ είχα πεσει θύμα ελατωματικης συσκευής πριν δυο χρόνια.
Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά τα περιστατικά ολοένα και πληθαίνουν,άλλωστε και εγώ είχα πεσει θύμα ελατωματικης συσκευής πριν δυο χρόνια.

Φυσικό είναι, η μισή Ελλάδα ανακάλυψε τα xiaomi οπότε θα παρατηρούνται και αστοχίες.

Δημοσ.

Όλοι θέλω να πιστεύω ότι το έχουν πάθει σε κάποια συσκευή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι στο σύνολο είναι ελαττωματικά.

Αλλά ξέρω αν σου τύχει πάνω από δύο φορές εεε λες κάτσε ρε που....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...