saruman123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Τι έγινε παιδιά αρχίσανε τα προβλήματα στα xiaomi? Αμα τα λέω εγώ..... Τη άμα τα λες εσύ!!!!Για πες , για πες.....
ad276 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Το είχα αναφέρει και εγω το πρόβλημα με τις μπαταρίες των xiaomi σε προηγουμενα post.Έχω τρια παραδείγματα ενα με φουσκωμενη μπαταρία σε redmi 4a και αλλά δυο με μπαταρία που τελειώνει γρήγορα σε redmi 4x 3ram.Δεν νομιζω οτι είναι τυχαία και μάλιστα όταν αρχίζουν και πολλαπλασιάζονται.
saruman123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Το είχα αναφέρει και εγω το πρόβλημα με τις μπαταρίες των xiaomi σε προηγουμενα post.Έχω τρια παραδείγματα ενα με φουσκωμενη μπαταρία σε redmi 4a και αλλά δυο με μπαταρία που τελειώνει γρήγορα σε redmi 4x 3ram.Δεν νομιζω οτι είναι τυχαία και μάλιστα όταν αρχίζουν και πολλαπλασιάζονται.Να το πω γκαντεμιά ή έτυχε.....Σε εμένα πάλι δεν έχω πάθει το παραμικρό. Τύχη,κωλοφαρδία πες το όπως θες.
SeNNinhA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ειδαμε και τις μπαταριες των Samsung/Apple...
ad276 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Να το πω γκαντεμιά ή έτυχε..... Σε εμένα πάλι δεν έχω πάθει το παραμικρό. Τύχη,κωλοφαρδία πες το όπως θες. Δεν ξέρω αλλά τα περιστατικά ολοένα και πληθαίνουν,άλλωστε και εγώ είχα πεσει θύμα ελατωματικης συσκευής πριν δυο χρόνια.
turbat0s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αλλά τα περιστατικά ολοένα και πληθαίνουν,άλλωστε και εγώ είχα πεσει θύμα ελατωματικης συσκευής πριν δυο χρόνια. Φυσικό είναι, η μισή Ελλάδα ανακάλυψε τα xiaomi οπότε θα παρατηρούνται και αστοχίες.
saruman123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αλλά τα περιστατικά ολοένα και πληθαίνουν,άλλωστε και εγώ είχα πεσει θύμα ελατωματικης συσκευής πριν δυο χρόνια.Όλοι θέλω να πιστεύω ότι το έχουν πάθει σε κάποια συσκευή.Αυτό δεν σημαίνει ότι στο σύνολο είναι ελαττωματικά. Αλλά ξέρω αν σου τύχει πάνω από δύο φορές εεε λες κάτσε ρε που....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα