Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,
Πηρα προ 2 ημερων το συγκεκριμενο κινητο και παρολα τα 4100m με πολυ ελαφρια χρηση βγαζει ουτε ενα 24ωρο.
υπαρχει κατι που μπορω να κανω;
υπαρχει καποιο θεμα η ετσι ειναι;
μου φαινεται οτι τραβαει πολυ.
ανεβαζω μια φωτογραφια το μοντελο μου μπας και βοηθησει

ευχαριστω

post-310132-0-69122500-1507393433_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπερα,

Πηρα προ 2 ημερων το συγκεκριμενο κινητο και παρολα τα 4100m με πολυ ελαφρια χρηση βγαζει ουτε ενα 24ωρο.

υπαρχει κατι που μπορω να κανω;

υπαρχει καποιο θεμα η ετσι ειναι;

μου φαινεται οτι τραβαει πολυ.

ανεβαζω μια φωτογραφια το μοντελο μου μπας και βοηθησει

ευχαριστω

Από προσωπική εμπειρία θα έλεγα ότι σίγουρα δεν είναι έτσι.

1)Θα το άφηνα μερικές μέρες να δώ αν αλλάξει συμπεριφορά

2)Θα εγκαθιστούσα gsam battery για να δώ πού την καταναλώνει

3)Θα έκανα factory reset.

Δημοσ.

screenshot στην μπαταρία και στο ιστορικό να δούμε.

Επίσης κάνε μια πλήρη ξεφορτώσει και μετά ξανά δες το.

Δημοσ.

Και η χρήση μπαταρίας σε εφαρμογές και υλικό σε screenshot.

Εδώ σου έχω και κάποιες ρυθμίσεις για το κινητό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-Ελληνικός-οδηγός-ενεργοποίησης-Δικαιωμάτων-Ειδοποιήσεων-στην-MIUI-8/

Δημοσ.

Πρώτα κάνε αυτο που σου είπα ποιο πάνω συν και τις ρυθμίσεις.

Μετά αν δεις ότι συνεχίζει πας στο κατάστημα και λες για την μπαταρία.

6 μήνες εγγύηση έχει η μπαταρία.

Εκτός και αν έχεις καμία full εξοικονόμηση, ή καμία εφαρμογή τύπου clean master.

Αααα κατέβασε και μια εφαρμογή για έλεγχο μπαταρίας ....

Ας πούμε αυτά

1) Nova Battery Tester

2) Battery Monitor Widget Pro

3) CurrentWidget: Battery Monitor

4) GSam Battery Monitor

Δημοσ.

Αμα εχω το κινητο στην εξοικονομηση τρωει πιο πολυ μπαταρια;

Εγώ έχω παρατηρήσει πως ναι.

Ρυθμίσεις ---> Μπαταρία ---> Διαχ. χρήσης μπαταρίας εφαρμογών ---> Επιλέγουμε το "Ανενεργή"

Δημοσ.

Εχω το ιδιο κινητό. Οταν ειχα ανοικτά συνέχεια τα δεδομένα και εμενα ουτε 24 ωρες δεν κραταγε. Μολις γυρισα απο διακοπες και δεν χρειαζομουν ποια τα δεδομένα και το γυρισα στο Wi-Fi πλέον κρατάει 2 μέρες γεματες...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Καλησπερα, σημερα πηρα το συγκεκριμενο κινητο και μολις το ανοιξα ειδα οτι η μπαταρια ειναι στο 35% ενω η πωλητρια ειχε πει οτι θα ειναι φορτισμενο και να το αφησω να αποφορτιστει πληρως.
Ειναι φυσιολογικο? η ενδεχεται να ειναι επιστροφη οποτε μπορει να εχει μεινει αφορτιστο τοσο καιρο με πιθανες συνεπειες για την μπαταρια?

Βεβαια αυτος που το παρελαβε αντι εμου, μου ειπε οτι ανοιξε τη ζελατινα με κοπιδι στο καταστημα, οποτε λογικα θα ηταν σφραγισμενο.

Αλλα κοιταζοντας unboxing videos απ το κινητο ειδα οτι ενα αυτοκολλητο δεν υπηρχε στη δικια μου συσκευη

https://i.imgur.com/rQq29fV.jpg

προσθετα στοιχεια
(Εγραφε οτι ο χρονος χρησης ηταν 5 ωρες 44 λεπτα με χρηση διαφορων εφαρμογων αλλα κυριως του λειτουργικου υποθετω πως ειναι ο εκτιμωμενος χρονος μεχρι να τελειωσει η μπαταρια, απλα ειναι καπως η μεταφραση.

και στην αναλυση χρησης λεει προβληματα μπαταριας και αναφερει τα εξης: κλεισιμο εφαρμογων που καταναλωνουν υπερβολικη ενεργεια, εξοικονομηση ενεργεια οταν η συσκευη κλειδωμενη, -------- τα οποια φανταζομαι θα ειναι τυπου προτασεις για εξοικονομηση ενεργειας κι οχι πραγματικα προβληματα? )
Δημοσ.

Καλησπερα, σημερα πηρα το συγκεκριμενο κινητο και μολις το ανοιξα ειδα οτι η μπαταρια ειναι στο 35% ενω η πωλητρια ειχε πει οτι θα ειναι φορτισμενο και να το αφησω να αποφορτιστει πληρως.

Ειναι φυσιολογικο? η ενδεχεται να ειναι επιστροφη οποτε μπορει να εχει μεινει αφορτιστο τοσο καιρο με πιθανες συνεπειες για την μπαταρια?

Βεβαια αυτος που το παρελαβε αντι εμου, μου ειπε οτι ανοιξε τη ζελατινα με κοπιδι στο καταστημα, οποτε λογικα θα ηταν σφραγισμενο.

Αλλα κοιταζοντας unboxing videos απ το κινητο ειδα οτι ενα αυτοκολλητο δεν υπηρχε στη δικια μου συσκευη

https://i.imgur.com/rQq29fV.jpg

προσθετα στοιχεια

(Εγραφε οτι ο χρονος χρησης ηταν 5 ωρες 44 λεπτα με χρηση διαφορων εφαρμογων αλλα κυριως του λειτουργικου υποθετω πως ειναι ο εκτιμωμενος χρονος μεχρι να τελειωσει η μπαταρια, απλα ειναι καπως η μεταφραση.

και στην αναλυση χρησης λεει προβληματα μπαταριας και αναφερει τα εξης: κλεισιμο εφαρμογων που καταναλωνουν υπερβολικη ενεργεια, εξοικονομηση ενεργεια οταν η συσκευη κλειδωμενη, -------- τα οποια φανταζομαι θα ειναι τυπου προτασεις για εξοικονομηση ενεργειας κι οχι πραγματικα προβληματα? )

Συνήθως 35-50% μπορεί να είναι.

Το θέμα είναι τη rom φοράει γιατί μπορεί να υπάρχει θέμα.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο και βγάλε ένα screenshot να δούμε τη φοράει.

Δημοσ.

το ανεβασα

N4LODht.jpg

θεμα στη διαχειριση της μπαταριας?

Έχεις παλιά έκδοση.

Ενημέρωση λογισμικού έχεις κάνει?

Έπρεπε να έχεις την V9.1.1.0.NAMMIEI (MIUI9)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...