Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φτιάχνω ένα eshop σε Drupal 7 και θέλω να προσθέσω εξτρά πεδία στο view για το καλάθι αγορών. Το πρόβλημα είναι ότι τα πεδία εμφανίζονται σε πολλά κελιά στον πίνακα και θέλω να τα συγχωνεύσω όλα σε ένα κελί. Για να το πετύχω θα χρειαστεί κώδικας ή κάποια ρύθμιση στο view??Παραθέτω φωτογραφία με το πώς εμφανίζεται το καλάθι αγορών αυτό που θέλω είναι τα 2 πεδία colour να συγχωνευτούν σε 1.

post-297821-0-01950200-1507391167_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά, για να προσθέσεις πεδία θα πρέπει να το κάνεις από το edit fields του content type του εκάστοτε είδους προϊόντος που έχεις.

Στη συνέχεια, για να συγχωνεύσεις δύο κελιά μέσω των views, θα μπορούσες είτε μέσω του περιβάλλοντος επεξεργασίας των views να βάλεις να μην φαίνεται το ένα κελί και στο άλλο να βάλεις ένα μικρό κομμάτι κώδικα που θα εμφανίζει στο άλλο κελί και το περιεχόμενο του άλλου που θα είναι hidden. Διαφορετικά, για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ένα module σαν και αυτό, απλά όπως πάντα, μην ξεχάσεις να δεις το documentation του!! https://www.drupal.org/project/views_fields_combine

Επεξ/σία από stereobeatbox

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...