PC_MAGAS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα βρήκα αυτό το μηχάνημα πεταμένο στα σκουπίδια και μου κέντρισε την απορία έτσι το πήρα. Αλλά τελικά δεν έχω ιδέα τι είναι, μπορείτε να με διαφωτήσετε; Εαν ναι πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Netmod, τερματικό (και modem 64k) για ISDN γραμμή... 1
newnick Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να το βάλεις πάνω σε χαρτιά που δεν θέλεις να στα πάρει ο αέρας..... (εντάξει πλάκα κάνω, άχρηστο είναι....) 5
PC_MAGAS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Netmod, τερματικό (και modem 64k) για ISDN γραμμή... ΔΛΔ κάτι σαν Lan Enabled ISDN Μπορείς να το βάλεις πάνω σε χαρτιά που δεν θέλεις να στα πάρει ο αέρας..... (εντάξει πλάκα κάνω, άχρηστο είναι....) Καλό hack ίσως και τασάκι η κουτί raspberry pi. Δε άραγε μεσω αυτό να μπορώ να στέλνω fax πλέον τα modems γι αυτό χρησιμεύουν. modem?
soteras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ειναι για γραμμες ISDN 2 καναλια φωνης μεσα απο ενα ζευγος αμα θυμαμαι καλα.
newnick Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 ΔΛΔ κάτι σαν Lan Enabled ISDN Καλό hack ίσως και τασάκι η κουτί raspberry pi. Δε άραγε μεσω αυτό να μπορώ να στέλνω fax πλέον τα modems γι αυτό χρησιμεύουν. modem? Τι να σου πω?!?!?! Είσαι πολύ πιο δημιουργικός από μένα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 ΔΛΔ κάτι σαν Lan Enabled ISDN Καλό hack ίσως και τασάκι η κουτί raspberry pi. Δε άραγε μεσω αυτό να μπορώ να στέλνω fax πλέον τα modems γι αυτό χρησιμεύουν. modem? Όχι, απλό ISDN... Έχεις ISDN γραμμή? Αν όχι είναι άχρηστο, αν είχες θα διέθετες ήδη κάποιο...
PC_MAGAS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Και πάλι εαν κάποιος έχει ISDN γραμμή αυτό είναι το modem για να κάνεις dialup?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Για τερματικό πρώτα, πάνω του συνδέεις τα τηλέφωνα και το modem/router της ADSL/VDSL, αλλά είναι επιπλέον και 64Κ dial up isdn modem...
papars Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Όταν έχεις ISDN γραμμή είναι το τερματικό που έχεις στο χώρο σου. Πάνω εκεί συνδέεις τις συσκευές τηλεφώνου (απλές ή ISDN). Έχει υποτυπώδη λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου και έχει και ενσωματωμένο modem 64K. Με πρόλαβε ο ThReSh ...
Zaytsev Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αλλά τελικά δεν έχω ιδέα τι είναι, μπορείτε να με διαφωτήσετε; Είναι ένα από τα δεκάδες χιλιάδες ISDN Modems που πούλησε ο Κόκκαλης στον ΟΤΕ, μια εποχή που η Ευρώπη έβαζε ήδη aDSL, ενώ οι εδώ, αποφάσισαν να κάνουν μια ακόμα γερή μπάζα, πριν προχωρήσουν. 1
Manjaro Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 εμένα μου κάνει εντύπωση πως δεν μετασχηματίζει το ρεύμα σε κάποιο χαμηλού voltage DC λολ πόσο inefficient... made in Greece (ή μάλλον in bulgaria )
andreapaog328 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 θαχει μεσα ενσωματωμενο τροφοδοτικο. τι κλωτσίδι τουχα ρίξει δε λεγεται, πως το πηρανε πισω ενας θεος ξερει. αυτο αν δε κανω λαθος ειναι το παλιο. μετα ειχανε βγαλει και αλλο πιο καινουριο. 2 η 3 φορες μουχε καει απο κεραυνους.
PC_MAGAS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Άραγε ακόμα οι πάροχοι να πουλούν ISDN έστω και σε εταιρικούς πελάτες; Ακόμη άραγε το DSL είναι ελαφρώς ταχύτερο (ίσως λόγο καλύτερου signal bandwith) η απλά λέω βλακείες; Aπό ο ξέρω το ISDN χωρίζετε σε κανάλια Ε και D και ο πάροχος σου πουλά κανάλια επικοινωνία έτσι το DSL θα είναι θέλω χ κανάλια D για να έχω μια Ψ ταχύτητα. Δε το ISDN πόσο να βοήθησε τεχνολογικώς στην μετάβαση του DSL εννοώ άραγε να υπόβόσκει/να θεμελίωσε τεχνικώς το ISDN τεχνολογίες που χρησιμοποιούντε στο DSL;
Alexlooker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Το "γρηγορο" isdn ειναι 128 kbps, με μια πραγματικη συνδεση adsl=16mb το isdn ειναι 125 φορεs ποιο αργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα