Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Installer failed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όποιος μπορεί να βάλει ένα χεράκι, κερνάω μπύρες, γιατί είμαι έτοιμος να το σπάσω το pc.

Τα παρακάτω είναι σε περιβάλλον Windows 10 x64 eng αυθεντικά μετά από update από επίσης αυθεντικά Windows 7.

Το σύστημα της υπογραφής μου το χρησιμοποιώ σπάνια έως καθόλου τον τελευταίο καιρό, μετά όμως από ένα red screen που έφαγα κατά την διαδικασία ενός Windows Update, σκέφτηκα να κάνω και ένα update τους drivers της gpu.

Αρχικά προσπάθησα να κάνω uninstall ό,τι είναι σχετικό με NVidia από Control Panel/Programs and Features. Συνήθως έτσι κάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με την διαφορά όμως ότι αυτή τη φορά δεν μπορούσα να απεγκαταστήσω τίποτα, καθώς έπαιρνα ένα μήνυμα "NVidia uninstaller failed" από τον uninstaller της NVidia. Ώπα λέω εδώ είμαστε, αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι, επομένως οπλίζομαι με DDU και μπαίνω σε safe mode, όπου και ακολουθώ την πεπατημένη με απόλυτη επιτυχία, και οι drivers μας αφήνουν χρόνους.

Επόμενο βήμα, μετά το restart, μπαίνω σε κανονικό mode και πάω να εγκαταστήσω κανονικά τους τελευταίους drivers 385.69. To αποτέλεσμα σας το παραθέτω στην παρακάτω εικόνα.

post-202862-0-10085400-1507381057_thumb.png

Για να μην σας κουράζω άλλο και μακρηγορώ, ορίστε τι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής:

• Βεβαιώθηκα ότι έχουν αφαιρεθεί όλοι οι φάκελοι της NVidia από το σύστημα.
  • Έτρεξα πάλι DDU σε safe mode.
  • Προσπάθησα να εγκαταστήσω τον driver μέσα από το Device Manager, και automatically, αλλά και επιλέγοντας καρφωτά τον φάκελο της NVidia μετά το extract C:\NVIDIA\DisplayDriver\385.69. Ορίστε το αποτέλεσμα...

post-202862-0-53569600-1507381307_thumb.png

• Προσπάθησα να κάνω ό,τι προτείνουν στις 2 πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων του Google.

Τα παραπάνω τα έκανα και σε safe mode, αλλά και σε normal mode. Και run as Administrator, αλλά και κανονικά. Έκλεισα και Windows Defender, πάλι τα ίδια.

Παίδες, μην με εγκαταλείψετε στο έλεος του format... :cry:  :cry:  :cry:

Δημοσ.

Upgrade απο windows 7 σε 10; καθολου format δεν χρειαζεσαι.

Μονο μια ολοκαθαρη νεα εγκατασταση. (εξαλου το ξερεις και εσυ)

Υ.Γ. αν χρειαζεσαι συμπαρασταση, στειλε pm.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Μετά από φορμάτ του acer aspire 5750g με επανέφερε λόγω του partition σε win7. Έκανα αναβάθμιση σε win10 αλλά δεν αναγνωρίζει την κάρτα γραφικών μου nvidia geforce 540m gt . Έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers απο την nvidia αλλά και πάλι τα ίδια. Η ανάλυση τραγική και δεν φτιάχνει με τίποτα. Να προσθέσω ότι όταν έγινε παλαιότερα η αναβάθμιση από win7 σε 10 δεν είχα το αντίστοιχο πρόβλημα.

Καμία ιδέα για το τι να κανω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...