nas91 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Δεν είναι μουφα και μην λες κάτι που δεν ξέρεις . Απλός η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν υποστηρίζει την έκδοση του λειτουργικού που έχεις. Εγώ σε παλιό κινητό που το έχω κάνει παπάδες. Ειναι εντελως μουφα και μιλαω μιας και ξερω οτι δε κανει τιποτα. Απο τη στιγμη που το χρησιμοποιησα μπορω να εχω αποψη. Δε ξερω για παπαδες,αλλα σε μενα πιο πολυ για μνημοσυνο κανει...
saruman123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, nas91 είπε Ειναι εντελως μουφα και μιλαω μιας και ξερω οτι δε κανει τιποτα. Απο τη στιγμη που το χρησιμοποιησα μπορω να εχω αποψη. Δε ξερω για παπαδες,αλλα σε μενα πιο πολυ για μνημοσυνο κανει... Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω ή εγώ τα λέω λάθος. Στο ξανά λέω ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν την υποστηρίζει το κινητό σου λόγο ότι είναι ποιο καινούργιο. Σε παλιό κινητό που έχω το υποστηρίζει μια χαρά. Το χρησιμοποίησες σε ένα κινητό που δεν το υποστηρίζει η εφαρμογή και λες ότι έχεις και άποψη? Μέγα λάθος .
nas91 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω ή εγώ τα λέω λάθος. Στο ξανά λέω ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν την υποστηρίζει το κινητό σου λόγο ότι είναι ποιο καινούργιο. Σε παλιό κινητό που έχω το υποστηρίζει μια χαρά. Το χρησιμοποίησες σε ένα κινητό που δεν το υποστηρίζει η εφαρμογή και λες ότι έχεις και άποψη? Μέγα λάθος . Μαλλον το λαθος ηταν δικο σου γιατι εσυ μου το προτεινες για τη συγκεκριμενη συσκευη.Η μηπως ειμαι και εδω λαθος? Τελοσπαντων δε καταλαβα το λογο που θιχτηκες,ισα ισα προσπαθησες να βοηθησεις οταν το προτεινες. Το δοκιμασα,δε μου εκανε και ψαχνω κατι αλλο. Εντ οφ στορυ.
saruman123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, nas91 είπε Μαλλον το λαθος ηταν δικο σου γιατι εσυ μου το προτεινες για τη συγκεκριμενη συσκευη.Η μηπως ειμαι και εδω λαθος? Όχι σε αυτό έχεις δίκιο γιατί και εγώ δεν κοίταξα ότι υποστηρίζει συγκεκριμένο λειτουργικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα