Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εδω και λιγες ημερες ειμαι κατοχος της συγκεκριμενης συσκευης,και εχω καποιες αποριες στις οποιες θα ηθελα ενα χερακι βοηθειας..

1)Ψαχνω για μια(δωρεαν)εφαρμογη ringtone με μεγαλη ποικιλια(μη μου πειτε το zedge,ειναι μαπα).

Επισης πειτε μου εαν υπαρχει καποιο προγραμμα στο pc,οπου μπορω να κοψω ενα τραγουδι στο ρεφραιν και να το κανω ringtone.

2)Πως μπορω να ξεφορτωθω καποιες εφαρμογες της βονταφον για παραδειγμα,τις οποιες δε μπορω να διαγραψω?

3)Πως μπορω να κανω πιο φιλικη την επιφανεια εργασιας?(Δε μου αρεσει η εμφανιση και τα εικονιδια).

Μπορω να τη κανω σαν του p9 lite ας πουμε?

4)Ποια ειναι η καλυτερη ρυθμιση πισω καμερας?Εννοω εκει που γραφει το μεγεθος εικονας.

Εγω θελω να φαινεται σε 16χ9,αλλα μου λεει η αναλυση ειναι 9megapixel στα 4032χ2268,ενω αν το εχω στο 4χ3 λεει 12megapixel στα 4032χ3024.

5)Για να χτυπαει το ξυπνητηρι ενω ειναι κλειστη η συσκευη,θελει καποια συγκεκριμενη εφαρμογη?

Γιατι το εκλεισα,και ενω ειχα βαλει ξυπνητηρι,δε χτυπησε ποτε..

6)Μου βγαζει το εικονιδιο της περιαγωγης,και για να το ενεργοποιησω τα δεδομενα θα πρεπει να την εχω ανοιχτη συνεχεια.Πηγα στη wind και μου ειπαν οτι δε μπορουν να κανουν κατι..

Με αλλη σιμ που δοκιμασα,δε βγαζει καθολου το εικονιδιο της περιαγωγης.Τι κουφο ειναι αυτο?

7)Προς το παρων εχω βαλει ενα τζαμακι το οποιο καλυπτει μονο τη κυρια περιοχη της οθονης,αλλα τα πλαινα ειναι εκτεθειμενα.Εχει βγαλει ακρη κανεις με καποιο τζαμακι το οποιο να καλυπτει πληρως την οθονη,αλλα να μη πεταγεται οταν μπαινει η θηκη?

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Καλησπερα,εδω και λιγες ημερες ειμαι κατοχος της συγκεκριμενης συσκευης,και εχω καποιες αποριες στις οποιες θα ηθελα ενα χερακι βοηθειας..

1)Ψαχνω για μια(δωρεαν)εφαρμογη ringtone με μεγαλη ποικιλια(μη μου πειτε το zedge,ειναι μαπα).

Επισης πειτε μου εαν υπαρχει καποιο προγραμμα στο pc,οπου μπορω να κοψω ενα τραγουδι στο ρεφραιν και να το κανω ringtone.

2)Πως μπορω να ξεφορτωθω καποιες εφαρμογες της βονταφον για παραδειγμα,τις οποιες δε μπορω να διαγραψω?

3)Πως μπορω να κανω πιο φιλικη την επιφανεια εργασιας?(Δε μου αρεσει η εμφανιση και τα εικονιδια).

4)Ποια ειναι η καλυτερη ρυθμιση πισω καμερας?Εννοω εκει που γραφει το μεγεθος εικονας.

Εγω θελω να φαινεται σε 16χ9,αλλα μου λεει η αναλυση ειναι 9megapixel στα 4032χ2268,ενω αν το εχω στο 4χ3 λεει 12megapixel στα 4032χ3024.

5)Για να χτυπαει το ξυπνητηρι ενω ειναι κλειστη η συσκευη,θελει καποια συγκεκριμενη εφαρμογη?

6)Μου βγαζει το εικονιδιο της περιαγωγης,και για να το ενεργοποιησω τα δεδομενα θα πρεπει να την εχω ανοιχτη συνεχεια.Πηγα στη wind και μου ειπαν οτι δε μπορουν να κανουν κατι..

Με αλλη σιμ που δοκιμασα,δε βγαζει καθολου το εικονιδιο της περιαγωγης.Τι κουφο ειναι αυτο?

7)Προς το παρων εχω βαλει ενα τζαμακι το οποιο καλυπτει μονο τη κυρια περιοχη της οθονης,αλλα τα πλαινα ειναι εκτεθειμενα.Εχει βγαλει ακρη κανεις με καποιο τζαμακι το οποιο να καλυπτει πληρως την οθονη,αλλα να μη πεταγεται οταν μπαινει η θηκη?

Ευχαριστω..

1)θα σου απαντήσω στο δεύτερο , υπάρχει εφαρμογή και στο κινητό .την χρησιμοποιώ χρόνια και κάνει "παπάδες" https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.AndroidA.MediaConverter%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dconverter%26pcampaignid%3DAPPU_1__c7YWfvxNISvgAbhzpLACA&ved=0ahUKEwi75MTjx97WAhWEF8AKHWGnBIgQ8oQBCAowBA&usg=AOvVaw1LkJhRPx3os3L7DUQ_mvDg

2)να της παγώσεις μόνο μπορείς.για διαγραφή θέλει ρουταρισμα.

3)άλλαξε Launcher

5) πλέον δεν υποστηρίζεται.

7)Στη Media Markt αν πας σου το καλύπτουν όλο με χρέωση 15€ νομίζω.

Τα άλλα δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

Ευχαριστω..

1)Αudiko απο playstore

2)Δε μπορεις,μονο να τις απενεργοποιησεις.Μια αλλη λυση να περασεις καποιο αλλο official firmware απο samfirmware και να το φλασαρεις μεσω odin.Αν δεν καταλαβαινεις τι σου λεω απλα απενεργοποιησες τες.

3)Αλλαξε launcher απο το playstore.Διαλεξε καποιον να σου αρεσει και βαλτον.Προτεινω nova launcher.

4)Tα 12 mpx δεν γινεται να ειναι 16¨9 λογω αναλυσης.Οποτε διαλεγεις...Δεν μπορεις να κανεις κατι.

5)Το android δεν υποστηριζει αφυπνισης συσκευης ενω ειναι κλειστη για το ξυπνητηρι.

6)Δοκιμασες να κλεισεις την περιαγωγη απο τις ρυθμισεις;

7)Μην πετας τα λεφτα σου σε τζαμακια ,δεν κανει κανενα λογω της κυρτοτητας.Δοκιμασε ζελατινα,αν κι αυτη αργα ή γρηγορα θα σου φυγει.

Δημοσ.

1)θα σου απαντήσω στο δεύτερο , υπάρχει εφαρμογή και στο κινητό .την χρησιμοποιώ χρόνια και κάνει "παπάδες" https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.AndroidA.MediaConverter%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dconverter%26pcampaignid%3DAPPU_1__c7YWfvxNISvgAbhzpLACA&ved=0ahUKEwi75MTjx97WAhWEF8AKHWGnBIgQ8oQBCAowBA&usg=AOvVaw1LkJhRPx3os3L7DUQ_mvDg

2)να της παγώσεις μόνο μπορείς.για διαγραφή θέλει ρουταρισμα.

3)άλλαξε Launcher

5) πλέον δεν υποστηρίζεται.

7)Στη Media Markt αν πας σου το καλύπτουν όλο με χρέωση 15€ νομίζω.

Τα άλλα δεν γνωρίζω.

1)το κανεις μεσω υπολογιστη η απο το κινητο?

2)ειναι επικινδυνο αν ρουταριστει?

3)τι ειναι το launcher και πως αλλαζει?

7)Ειμαι λιγο μακρυα απο καποιο καταστημα,αλλα θα τη παλεψω προς το παρων..

Ευχαριστω για τις απαντησεις..

1)Αudiko απο playstore

2)Δε μπορεις,μονο να τις απενεργοποιησεις.Μια αλλη λυση να περασεις καποιο αλλο official firmware απο samfirmware και να το φλασαρεις μεσω odin.Αν δεν καταλαβαινεις τι σου λεω απλα απενεργοποιησες τες.

3)Αλλαξε launcher απο το playstore.Διαλεξε καποιον να σου αρεσει και βαλτον.Προτεινω nova launcher.

4)Tα 12 mpx δεν γινεται να ειναι 16¨9 λογω αναλυσης.Οποτε διαλεγεις...Δεν μπορεις να κανεις κατι.

5)Το android δεν υποστηριζει αφυπνισης συσκευης ενω ειναι κλειστη για το ξυπνητηρι.

6)Δοκιμασες να κλεισεις την περιαγωγη απο τις ρυθμισεις;

7)Μην πετας τα λεφτα σου σε τζαμακια ,δεν κανει κανενα λογω της κυρτοτητας.Δοκιμασε ζελατινα,αν κι αυτη αργα ή γρηγορα θα σου φυγει.

1)το audiko σε ios εχει τα παντα,στο android δεν ειναι το ιδιο δυστυχως,αλλα θα το ξαναδοκιμασω.

5)Το p9 που ειχα και κλειστο,χτυπουσε ξυπνητηρι..

6)Ναι,και κλειστη παλι εμφανιζεται..Και ειναι εκνευριστικο.

Σε ευχαριστω πολυ.

Αν η κάρτα της wind είναι στην q τότε η περιαγωγή είναι υποχρεωτική για να δουλέψουν τα mobile data

Ετσι μου ειπαν στη wind,αλλα ειναι πολυ εκνευριστικο..

Δημοσ.

1)από το κινητό το κάνεις

2) και ναι και όχι αν δεν ξέρεις.Το βασικό είναι ότι χάνεις την εγγύηση και ότι και να κάνεις μετά παπαλα.

3)Ο Launcher αν δουλεύεις windows είναι η αντίστοιχη επιφάνεια εργασίας(desktop) σε αυτό μπορείς να τοποθετήσεις όλων των ειδών συντομεύσεις που κάνουν την ζωή σου εύκολη!

Επίσης δεν χρειάζεται να μείνεις με αυτόν που είναι εγκατεστημένος από την αρχή, μπορείς πανεύκολα να τον αλλάξεις με κάτι άλλο των γούστων σου.

Απλά πήγαινε στο play store και γράψε Launcher.

Εκεί θα σου βγάλει διάφορους,αλλά εγώ θα σου πρότεινα τον Nova Launcher.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να μπλοκαρω μηνυματα της Q και γενικα σπαμ κτλ κτλ στη συγκεκριμενη συσκευη?

Πηγα να μπλοκαρω τα μηνυματα Q αλλα δε τα καταφερα γιατι δεν εβγαζε αριθμο..

Δημοσ.

Μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να μπλοκαρω μηνυματα της Q και γενικα σπαμ κτλ κτλ στη συγκεκριμενη συσκευη?

Πηγα να μπλοκαρω τα μηνυματα Q αλλα δε τα καταφερα γιατι δεν εβγαζε αριθμο..

Με το Spam Blocker

Το χρησιμοποιώ χρόνια και σε πενταψηφιο αριθμό.

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.aforapps.spam.blocker%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dspam%2Bblock%26pcampaignid%3DAPPU_1_FR3uWYb5EcHi6ATQ3ouYCw&ved=0ahUKEwjG15iamYfXAhVBMZoKHVDvArMQ8oQBCCwwAg&usg=AOvVaw0TJZk4s946RyiuJ1YWNdtg

• Like 1
Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ φιλε.Μηπως γνωριζεις και καποιο gps,το οποιο να μη χρειαζεται ιντερνετ για να δουλευει?

Να ειναι ομως ανταξιο του google maps η και καλυτερο.

Και σε περιπτωση που υπαρχει κατι πολυ καλο,ας ειναι και με πληρωμη..

Δημοσ.

3)Ο Launcher αν δουλεύεις windows είναι η αντίστοιχη επιφάνεια εργασίας(desktop) σε αυτό μπορείς να τοποθετήσεις όλων των ειδών συντομεύσεις που κάνουν την ζωή σου εύκολη!

Επίσης δεν χρειάζεται να μείνεις με αυτόν που είναι εγκατεστημένος από την αρχή, μπορείς πανεύκολα να τον αλλάξεις με κάτι άλλο των γούστων σου.

Απλά πήγαινε στο play store και γράψε Launcher.

Εκεί θα σου βγάλει διάφορους,αλλά εγώ θα σου πρότεινα τον Nova Launcher.

Χρειαζεται η συσκευη να ειναι root για να αλλαξεις Launcher;

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ φιλε.Μηπως γνωριζεις και καποιο gps,το οποιο να μη χρειαζεται ιντερνετ για να δουλευει?

Να ειναι ομως ανταξιο του google maps η και καλυτερο.

Και σε περιπτωση που υπαρχει κατι πολυ καλο,ας ειναι και με πληρωμη..

Here maps σε offline mode

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανερχομαι με μια εκ νεου ερωτηση,οσον αφορα καποιο καλο τροπο να μπλοκαρω ανεπιθυμητα μηνυματα και κλησεις απο εταιριες η απο συγκεκριμενα νουμερα..

Χρησιμοποιω το spam blocker,οπως μου προτεινε ο φιλος παραπανω,αλλα ειναι εντελως μουφα,δε κανει δουλεια.

Εχουμε κατι καλο υποψην?

Θελω τα νουμερα που μπλοκαρω να μη μπορουν να ξαναστειλουν ποτε.Ουτε να μου ερχεται μηνυμα οτι πηραν η εστειλαν μηνυμα.

Εχει παραγινει το κακο με τις κ@λοεταιριες κινητης κτλ..

Ευχαριστω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nas91 είπε

Επανερχομαι με μια εκ νεου ερωτηση,οσον αφορα καποιο καλο τροπο να μπλοκαρω ανεπιθυμητα μηνυματα και κλησεις απο εταιριες η απο συγκεκριμενα νουμερα..

Χρησιμοποιω το spam blocker,οπως μου προτεινε ο φιλος παραπανω,αλλα ειναι εντελως μουφα,δε κανει δουλεια.

Εχουμε κατι καλο υποψην?

Θελω τα νουμερα που μπλοκαρω να μη μπορουν να ξαναστειλουν ποτε.Ουτε να μου ερχεται μηνυμα οτι πηραν η εστειλαν μηνυμα.

Εχει παραγινει το κακο με τις κ@λοεταιριες κινητης κτλ..

Ευχαριστω.

Δεν είναι μουφα και μην λες κάτι που δεν ξέρεις .

Απλός η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν υποστηρίζει την έκδοση του λειτουργικού που έχεις.

Εγώ σε παλιό κινητό που το έχω κάνει παπάδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...