Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλορίζικο! Ωραία μητρική. Οταν το στήσεις πόσταρε κάνενα αποτέλεσμα κυρίως σε o/c. ΑΡΗΣ είσαι B)

Επεξ/σία από petranthe
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ακόμα καιρός.

Η Intel έπιασε ταβάνη πλέον και θα φέρει έναν 8C/16T να ολοκληρώσει την σειρά.

Η AMD από την άλλη δεν έχει πιάσει ταβάνι. Ανεμένεται να πιάσει με Ryzen 2 και TR 2 .

Μετά από αυτά τα λανσαρίσματα, προβλέπω να παίρνω ότι θα έπαιρνα σήμερα με 1000€ με 30% κάτω. :devil:

Σε διπλανό φόρουμ εγιναν αυτές οι συζητήσεις.

Αλλά το φόρουμ δεν είναι τόσο για gamers.

Έχω φίλο τεχνικό γνωστής μεγάλης αλυσίδας,και μου έχει πει ότι τους περισσότερους TR που σεταρε ήταν κυρίως για gaming (όταν μου πεις και για τι παιχνίδια γελαγαν)όπως και ryzen 7.

Τα ίδια γίνονταν και παλιά που αναρωτιοσασταν ποιοι αγοράζαμε τα έτοιμα pc των 1000+ευρώ με τους i7 και τις gtx 650 και 750.Παλι για χρήση για παιχνίδια κυρίως τύπου league of legends.

Αφού η Ελλάδα ούτε πολλά άτομα που ασχολούνται με streaming(με τις έως 24αρες συνδέσεις δεν πάμε πουθενά),ούτε με productivity έχει τι χρήση μένει?

Αυτή του χομπίστα δηλαδή gaming/overclocking.

Χάρη στο gaming βασικά ακόμα βγάζουν χρήματα και τα ιντερνέτ καφέ...

Τέλος πάντων Storm εγώ αυτό που έχω να σου πω είναι Welcome to noctua club :D

Περιμένω εντυπώσεις κυρίως στο θέμα θορύβου/ψύξης :D

Περιμένουμε και κάποια cover να βγουν για το γνωστό θέμα αισθητικής.

Btw η πάστα που έχει μέσα πωλείται 10ευρω παρακαλώ :Dhttps://www.skroutz.gr/s/7577868/Noctua-NT-H1-1-4gr.html?from=catspan&keyphrase=noctua

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια η noctua απο αποδοση/θορυβο αλλα αυτα τα καφε φανακια της χαλανε ολο το look , πραγματικα σε μια εποχη που σχεδον ολη η αγορα δινει βαση στα looks χανει κατα την γνωμη μου πολυ κοσμο απο αυτο και μονο ... Ξερω στην ουσια ειναι χαζομαρα (ασχετα αν μου αρεσει ) οπως το RGB αλλα οταν η αγορα ειναι ετσι και βλεπεις οτι οντως αγοραζει ο κοσμος προιοντα με μεγαλο παραγοντα αυτο , προσαρμόσου ρε noctua ... 

Καλα προσωπικα μια η αλλη δεν εχω επιλογη για μεγαλο air cooler μονοδρομος η AIO για βαρβατο Ο/C , το p400 παιρνει ισα ισα την 212 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια η noctua απο αποδοση/θορυβο αλλα αυτα τα καφε φανακια της χαλανε ολο το look , πραγματικα σε μια εποχη που σχεδον ολη η αγορα δινει βαση στα looks χανει κατα την γνωμη μου πολυ κοσμο απο αυτο και μονο ... Ξερω στην ουσια ειναι χαζομαρα (ασχετα αν μου αρεσει ) οπως το RGB αλλα οταν η αγορα ειναι ετσι και βλεπεις οτι οντως αγοραζει ο κοσμος προιοντα με μεγαλο παραγοντα αυτο , προσαρμόσου ρε noctua ...

Καλα προσωπικα μια η αλλη δεν εχω επιλογη για μεγαλο air cooler μονοδρομος η AIO για βαρβατο Ο/C , το p400 παιρνει ισα ισα την 212

Εγώ πάλι το γουστάρω αυτό που κάνει η noctua.

Θέλεις άλλα χρώματα cryorig η be quiet.

Την noctua από παλιά την προτιμούσε ο κόσμος και την ανέδειξε σε μια από τις καλύτερες για την απόδοση της(για ψυκτρα μιλάμε).

Δες και στους TR τι παπάδες κάνει η u14s και κάνει ρεζιλι κάτι AIO με τα διπλά χρηματα.

Παρόλα αυτά θα βγάλει για το πάνω μέρος καλυμματα και νέα πράγματα

http://noctua.at/en/noctua-at-computex-2017

• Like 2
Δημοσ.

Storm ποιό Rev. είναι οι μνήμες σου ; Αν είναι οι CMK16GX4M2B3000C15 τότε rev.3 Micron, 4 B-die και 5 Hynix. Περιμένουμε full cover review B)

5.33 αν δεν κάνω λάθος.
Δημοσ.

Άντε επιτέλους ένας ακόμα με το εργαλείο Taichi. Περιμένω πως και πως να τεστάρεις να μας πεις τις εντυπώσεις σου και να ανταλλάξουμε καμία ρύθμιση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...