rofl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μαλλον εσυ δεν καταλαβες οτι καταλαβαμε τι θελει να πει ο κυρ Sheo απλα δεν εχουμε την ιδια αποψη! Αν ειναι να εχω εναν δισκο αμφιβολο με backup των αρχειων μου μεσα , και καθε φορα που θελω να τον συνδεσω, δισκο ηδη γεματο με data και οffline γιατι να θες να τον συνδεσεις "καθε φορα". οταν παλιωνει ενας δισκος η δεν ειναι 100% αξιοπιστος, φυσικα στελνουμε τα δεδομενα σε ενα νεο. το να συνεχισουμε να τον δουλευουμε χωρις να εχουμε παρει αλλου τα δεδομενα ειναι ρισκο. αν και οταν σου σκασει ο νεωτερος δισκος και εφοσον εχεις χασει τα δεδομενα σου, μονο και μονο τοτε θα χρειαστεις τον offline παλιο. και μονο για ενα read. και αυτο το ενα read θα στο βγαλει και χωρις σταυρους, εκτος και ειναι εντελως ετοιμοθανατος, κατι που σε γενικες γραμμες ειναι προφανες . αμα παμε στο "καθε φορα" και τον μπαζοβγαζουμε που λες χαιρω πολυ θα τα παιξει, αλλα δεν λεμε αυτο. ειναι one time backup, και τον ξεχναμε μεχρι να χρειαστει. ετσι ενας παλιος/ η με μικρο ακομη προβλημα δισκος, μπορει να μας ξελασπωσει. που αν τον δουλεψεις 90% δεν θα βγαλει 6μηνο. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 To "καθε φορα" σημαινει μια στο τοσο ρε αδελφε! Ειτε ειναι μηνας ειτε 2μηνο κ.ο.κ... Απαξ κι ο δισκος εχει προβλημα δεν στηριζεσαι σε αυτον για backup πως να το κανουμε τωρα? Εγω δηλαδη... Εσυ κανε ο,τι νομιζεις!Αποψη μου και αποψη σου... Καλυτερα να τον λειτουργεις και να τον εχεις υπο παρακολουθηση και για βασικες εργασιες χωρις σημαντικα αρχεια μεσα κτλ παρα να τον εχεις στην ακρη και μια μερα να πας να τον λειτουργησεις και να σου ριξει τα χαιρετιματα! Ποιο εξαρτημα του σκληρου μπορει να γινει "κοσμημα"; Στο λαιμο ο δισκοs δεν φοριεται (μεγαλοs) κατι σε καρφιτσα; Η βελονα ειναι ελαφρια αλλα επικινδυνη! Αρα καλυτερα το μοτερ!
rofl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 ουτε μια στο τοσο. 1 φορα κανονικα XD μονο αν πεθανει ο αντικαταστατης του. αλλα ναι ο καθενας οπως βολευεται και εχει να κανει με τα σεναρια χρησης του καθενος αυτο βολευει κυριως σε δισκους archiving.
29gk Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 ουτε μια στο τοσο. 1 φορα κανονικα XD μονο αν πεθανει ο αντικαταστατης του. αλλα ναι ο καθενας οπως βολευεται και εχει να κανει με τα σεναρια χρησης του καθενος αυτο βολευει κυριως σε δισκους archiving. Για να το καταλαβω. Εστω οτι εγω στηνω το συστημα μου το 2017 και παραλληλα, εχω ενα δισκο που εχει βγαλει bad sectors τον οποιο και βγαζω απο το ρευμα αφου πρωτα εχω αποθηκευσει σε αυτον ενα backup του συστηματος. Το 2018 τυχαινει και χρειαζομαι αυτο το backup.ομως. Δεν θα ειναι πεπαλαιωμενο απο τη στιγμη που εκανα ενα write μονον τοτε που πρωτοπηρα το backup; Αρα και αχρηστο απο τη στιγμη που ολο αυτο το διαστημα δεν το ανανεωνα; Το backup εννοω καθως ολη αυτη τη περιοδο εχω κανει αρκετες αλλαγες στο συστημα, σε προγραμματα και ρυθμισεις; Αρα μηπως η λογικη του μια φορα και "με το ενα read δεν θα παθω τιποτα" ειναι ακυρη καθως ειναι ιδιο σαν να πεταγα τον δισκο στα σκουπιδια με το που διαπιστωνα προβλημα σε αυτον; Σωστα; 1
Sheogorath Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Για να το καταλαβω. Εστω οτι εγω στηνω το συστημα μου το 2017 και παραλληλα, εχω ενα δισκο που εχει βγαλει bad sectors τον οποιο και βγαζω απο το ρευμα αφου πρωτα εχω αποθηκευσει σε αυτον ενα backup του συστηματος. Το 2018 τυχαινει και χρειαζομαι αυτο το backup.ομως. Δεν θα ειναι πεπαλαιωμενο απο τη στιγμη που εκανα ενα write μονον τοτε που πρωτοπηρα το backup; Αρα και αχρηστο απο τη στιγμη που ολο αυτο το διαστημα δεν το ανανεωνα; Το backup εννοω καθως ολη αυτη τη περιοδο εχω κανει αρκετες αλλαγες στο συστημα, σε προγραμματα και ρυθμισεις; Αρα μηπως η λογικη του μια φορα και "με το ενα read δεν θα παθω τιποτα" ειναι ακυρη καθως ειναι ιδιο σαν να πεταγα τον δισκο στα σκουπιδια με το που διαπιστωνα προβλημα σε αυτον; Σωστα; Mιλάμε για backup με φωτογραφίες παιδιών, βαφτίσεων, γάμου, βίντεο απο αυτά, τις αναμνήσεις μιας ζωής. Ε μην ξαναβγάλεις φωτογραφία το πλέον 25 χρονών γομάρι υιό σου ή μην ξαναπαντρευτείς 1
rofl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 ε ναι προφανως για media μουσικη βιντεο αντιγραφα απο δισκακια η πραγματα που δεν χρειαζεται να ανανεωνονται για να γινονται up to date. το να κανουμε repurpose ενα τετοιο δισκο, που συνηθως ειναι και ψιλοαργος, τι να τον κανω ? παιχνιδοσκληρο? η κατεβαστηρι και να ρισκαρω corrupted αρχεια και να τον στειλω μια ωρα αρχυτερα. αλλα τελος παντων δεν βαζουμε ολοι τα ιδια δεδομενα στους δισκους, οι αναγκες μας διαφερουν 1
29gk Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 ε ναι προφανως για media μουσικη βιντεο αντιγραφα απο δισκακια η πραγματα που δεν χρειαζεται να ανανεωνονται για να γινονται up to date. το να κανουμε repurpose ενα τετοιο δισκο, που συνηθως ειναι και ψιλοαργος, τι να τον κανω ? παιχνιδοσκληρο? η κατεβαστηρι και να ρισκαρω corrupted αρχεια και να τον στειλω μια ωρα αρχυτερα. αλλα τελος παντων δεν βαζουμε ολοι τα ιδια δεδομενα στους δισκους, οι αναγκες μας διαφερουν Mε χαλαει ομως αυτο το "up to date". Ναι, μια φωτογραφια ανανεωνεται καθολου ή σπανια, ομως μια λιστα φωτογραφιων τι κανει; Οι λιστες βιντεο; Του excel και του word; Και τελικα τι ειναι πιο σημαντικο και κρισιμο; Τα αρχεια του λειτουργικου συστηματος, τα download που μολις τερματισαν ή τα αρχεια ενος χρηστη; Προφανως τα τελευταια που εξηγουν πληρως και την εννοια αυτου που λεμε backup.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα