rookie21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 τα τζιμανια της corsair αντι να βαλουν εναν απλο διακοπτη on/off dolby εβαλαν τους διακοπτες που φαινονται στις εικονες, θελω να ρωτησω λοιπον, ειναι σε 7.1 οταν φεναιτε η επιλογη? η οταν τη πατησω και μετα μου δειχνει την επιλογη stereo? ξερω θα μου πειτε να δοκιμασω καποιο 7.1 test στο youtube ομως δε ξερω αν οταν πχ μου λεει οτι παιζει το δεξι ηχειο θα πρεπει να ακουω μονο απο δεξια, η θα ακουγεται μονο απ τα δεξια και λιγο απ τα αριστερα επειδη ειναι suround?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Λογικα υποθετω οτι αυτο που σου δειχνει ειναι αυτο που θα γινει οταν το πατησεις...δηλαδη οταν δειχνει stereo εισαι στο dolby και οταν δειχνει dolby εισαι στο στερεο
rookie21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 οποτε σε ενα τεστ σαν αυτο ας πουμε, https://www.youtube.com/watch?v=-TdLTe_yckY θα πρεπει να ακουγετε μονο το δεξι ακουστικο οταν παιζει απο δεξια και απ το αριστερο να μην βγαινει καθολου ηχος, οταν ειναι στο suround mode, στο στερεο mode λογικα θα ακουγεται και απ τα δυο με μεγαλυτερη ενταση στο δεξι ας πουμε
rookie21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Λογικα υποθετω οτι αυτο που σου δειχνει ειναι αυτο που θα γινει οταν το πατησεις...δηλαδη οταν δειχνει stereo εισαι στο dolby και οταν δειχνει dolby εισαι στο στερεο και ομως μετα απο πολυ ψαξιμο το βρηκα, αυτο που δειχνει ειναι το status αυτο που ειναι τωρα σε λειτουργια αν το πατησεις αλλαζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα