Dantε Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Παντως συνθεσεις απο Mustshop δε θα προτεινα. Δε ξερω με τις εγγυησεις τι γινεται,μιας και δεν εχει φυσικο καταστημα.
SwordWielder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας και παλι. Τελικά μετά τις προτάσεις σας κατέληξα να πάρω: ryzen 3 1200 Asrock AB350 pro4 Corsair vengeane LPX 1x8 2666Mhz ddr4 palit gtx 1060 thermaltake rgb smart 500w Λογικά έκανα ηλιθιομάρα με τη ram γιατι, χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, πέιρα 1 stick 8gb και διαβάζοντας το manual είδα ότι για ένα stick υποστηρίζεται 2133-2400. "SR" απο την motherboard. Οταν άνοιξα το pc μετα την συναρμολόγηση ακουσα 3 beeps και δεν υπήρχε τιποτα στο monitor. Μετα έκανε restart. Δοκήμασα και τα 4 slot και κάνει τα ίδια. Από οτι διαβασα στο site της asrock τα 3 beep ειναι memory error. Τι προτείνεται? Να την ψάξω να την πάω πίσω και να πάρω 2 sticks? Υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει αλλιώς? (μολις το καταλαβα ήλπιζα να τρέχει έστω σε χαμηλότερα mhz απο το να μη δουλευει) Εκανε κοντά κατοστάρικο. :/ Στο manual σελ.22 είναι για το ram support της motherboard: Site: εδω
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τα 3 μπιπ για smd ασροκ ειναιgpu Έχεις βαλει σωστα τις παροχες ρεύματος στη κάρτα γραφικων
SwordWielder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 thanasakos ευχαριστώ για την απαντηση. Η καρτα είναι αυτή : Site: εδω Έχει μόνο αυτην την 6 πιν υποδοχή και την έχω κουμπώση καλα. Η κάρτα είναι στο πρώτο slot της mobo. Είσαι σίγουρος ότι είναι gpu? Site: εδω λέει για ram
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Εχεις δικιο. Λοιπον για βαλε. Και μια φωτο αν παταει καλα η ραμ Τα μπερδεψα συγνωμη Φιλε μου σε πρωτη φαση εχουν βαλει αλλες και αλλες ραμ και τις αναγνωριζε το συστημα. Μπορει να ναι και αυτο και να ατυχησες αλλα μπορεις να τις αλλαξεις σιγουρα αφου το εχεις λιγοτερο απο βδομαδα. Τσεκαρε ομως αν πατανε καλα οι ραμ γιατι εχω την ιδια μητρικη και ειναι λιγο βλακια ο τροπος π κομπωνει
SwordWielder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Στην ουσία κάνει το "κλακ" απο το επάνο μέρος. Το κάτω είναι fixed και δεν έχει bracket. Οπότε ο τρόπος είναι οτι το εφαρμόζω πρώτα απο κάτω να μπεί μέσα και μετα πιέζω επάνω μέχρι να κάνει κλακ το bracket. Το δοκίμασα 5 φορές. Πριν να το πάρω διάβασα ότι είναι compatible απο το forum τις corsair Site: εδω Μου την πρότεινε και ο @cpttony (νταξη μου την προτεινε με αλλη mobo το παιδι, δεν ξερω αν παιζει ρολο) Τα βασικά specs ταιριάζουν και με την motherboard που εχω μια χαρά. Οπότε την πείρα. Τον ήπια τώρα. Βλέπω οτι στα ψηλά γράμματα της asrock, λεει ότι αν είναι dual rank, προτείνεται να βάλλεις 2 dim. Site: specs Δεν ξέρω τι διαφορά έχει το "rank" απο το "channel". Η μητρική είναι dual channel compmatible, όπως και στα mhz. Περα απο τα βασικά δεν ξέρω και πολλά, γιαυτο ρωταω και στο forum κιολας. ευχαριστω παντως. Edit: Λοιπον, δοκιμασα αλλη μια φορα και πιεσα λιγο πιο ανελέητα, οντως μπηκε ενα χιλιοστο πιο μεσα, το ανοιξα και δεν ακουστηκαν beep, λογικα όλα οκ. Thanasakos7 και παλι ευχαριστώ man.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ναι αυτο ηθελα να σου πω ! μπαινει ΟΛΗ μαζι και κουμπωτα.. ελπιζω ολα να τρεχουν καλα !
SwordWielder Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Τώρα έχω άλλο θέμα. δεν αναγνωρίζει keyboard + mouse μετά τα bios. Δοκίμασα όλες τις θήρες εκτός απο ps/2 γιατι δεν εχω...Αλλού δουλεύουνε και δοκίμασα και μερικές ρυθμίσεις στα bios με τα usb αλλά τίποτα. Το έχουνε πάθει και άλλοι με asrock μητρικές. Αλλα εντάξη θα την βρώ την άκρη.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 τι να σου πω εγω οταν τα βαλα απλα ολα δουλεψαν μαλλον εισαι λιγο γκαντεμης!
Dantε Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμασε τα σε αλλες θυρες. Η μπουταρε μια χωρις πανω τιποτα απο usb και μετα κλειστο και βαλε τα. Μου εκανε και μενα κατι τετοια. 1
adtakhs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Τώρα έχω άλλο θέμα. δεν αναγνωρίζει keyboard + mouse μετά τα bios. Δοκίμασα όλες τις θήρες εκτός απο ps/2 γιατι δεν εχω...Αλλού δουλεύουνε και δοκίμασα και μερικές ρυθμίσεις στα bios με τα usb αλλά τίποτα. Το έχουνε πάθει και άλλοι με asrock μητρικές. Αλλα εντάξη θα την βρώ την άκρη. Σε τι λειτουργικό ? Αν είναι σε windows 7 έχει Φιξ η asrock για compabillity με τον USB controller tlτων ryzen. http://www.asrock.com/mb/AMD/AB350%20Pro4/#osW1064 Πέρασε τους driver της amd σε κάθε περίπτωση αν έχεις 10ρια 1
ilos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς μετά το bios? Αν εννοείς αυτό που γράφει και ο Τάκης: Κατά την εγκατάσταση των windows 7, δε βλέπει usb συσκευές γιατί το I/O είναι πάνω στον ryzen και δεν υποστηρίζεται. Δοκίμασε όλες τις άλλες θύρες μήπως υπάρχει κάποιος άλλος εξωτερικός usb controller και τις βλέπει έτσι. Η μόνη άλλη λύση είναι ένα tool που δίνουν οι κατασκευαστές μητρικών συνήθως και περνά από πριν τους drivers στο usb/cd των windows 7 για να τις βλέπει ο installer. Τα windows 10 προφανώς δεν έχουν θέμα. Αν εννοείς μετά αφού περάσεις τα 7 πάλι περίεργο είναι καθώς για να τα περάσεις δούλευαν αυτές οι θύρες usb Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2017 από ilos 1
SwordWielder Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Όλα καλά τελικά. Δεν είχα δει αυτό το περίεργο fix για τα 7. Θα τους το παραδώσω και ελπίζω να το γλεντίσουνε στο gaming μετά απο όλα αυτα. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! edit: Συμπερασματικά, για να ξέρουν και άλλοι που ενδιαφέρονται, το bitfenix nova είναι ωραίο κουτάκι άλλα εχω πάθει πλάκα με το πόσο μη πρακτικό και χαζό ήταν το εσωτερικό design. οι μπροστινές υποδοχές για τα fans ηταν τόσο κοντά με τις υποδοχές για hdd που πραγματικά έπρεπε να σφηνώσω τα fans στραβώνοντας ελαφρός τα μέταλλα. Cable management όπως είπε και καποιος πιο πίσω ήταν πολύ οριακό, το έκλεισα με 1000 ζορια. Τα fans ήταν be quiet 2x120mm. τουλάχιστον χώρεσαν εν τέλη και όλα καλα. Πίσω οι θήρες άμα βγουν δεν ξαναμπαίνουν. Σπάνε εντελώς απο το κουτί και το κούμπωμα γίνετε με βίδες. Δέν είχε ούτε λαστιχάκια για τους δίσκους. Οι βίδες για την μητρική οι χρησες δεν ήταν stable και ρόλαραν την ώρα που τις βίδωνα απο πάνω. Το rgb τροφοδοτικό τρομερό και έβαλα και μια rgb λεντοτενία και έγινε πολύ όμορφο. Δεν θα το πρότεινα το κουτί σε άλλον όμως, εγώ το πήρα στεγνά για την εμφάνιση.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 καλοταξιδος. αν ειναι κλειστο οκ ! αν εχει παραθυρο χανει την ομορφια του το εσωτερικο ! δεν σου δινει πολυ χωρο για cable management ή απλα τα πεταξες μεσα ;
SwordWielder Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Με παράθυρο είναι. Δεν έδινε χώρο καθόλου :/ ...Προσπάθησα να τα βάλω όσο πιο συμμαζεμένα γινόταν αλλά τα καλώδια δεν είχαν αρκετό μήκος ούτε υπήρχαν πολλές τρύπες για management.(εκτος αν φταίει που ειμαι και άμπαλος). Κάτω στο τροφοδοτικό έπαιξα στιμωξίδι γιατι κοντράρανε οι βάσεις για τα hdd. Αλλά εντάξει... σε τέτοιο budget τώρα, δεν μπορούμε να έχουμε backplates σε gpu και τρελά συμμαζεμένα πράγματα θεωρώ. Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα