xristosp59 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας παιδιά πριν λίγο άνοιξα τον υπολογιστή μου και αφού άνοιξε και μετά το keyboard και το ποντίκι μου που είναι rgb σταμάτησαν να λειτουργούν, έκανα reset τον υπολογιστή και πάλι δεν λειτουργουσαν, μετά τα άλλαξα θήρες και τα δυο από 3.0 σε 2.0 (νομίζω) και άρχισαν να δουλεύουν. Αυτό γίνεται πρώτη φορά και είναι 3 μέρα που έχω τον υπολογιστή σε αυτό το διαμέρισμα καθώς μόλις μετακόμισα. Υπάρχει περιπτωση να κάηκαν οι θήρες ή να βραχικυκλωθηκε κάτι; Πως μπορώ να το φτιάξω;
Αντώνης Σκό Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Γεια σ Χρήστο!Μου έχει τύχη ένα απλό ποντίκι να μη μου λειτουργεί στη θύρα USB 3.0 επειδή υποστήριζε μόνο USB 1.1, 2.0 κ απλά άναβε μόνο το laser.. επίσης μου έχει τύχη να μη μου λειτουργεί σωστά το stick για το ίντερνετ όταν το είχα συνδέσει στο πληκτρολόγιο αλλά μου εμφάνιζε παραθυράκι κάτω δεξιά και μου έγραφε ότι δεν λειτουργεί σωστά διότι δεν τραβάει σωστό ρεύμαΔοκίμασες να περάσεις ξανά τα drivers μήπως αλλάξει κάτι ?Εγώ από περιέργεια θα δοκίμαζα κι άλλα πράγματα πάνω στη USB για να έπαιρνα μία πιο καθαρή εικόνα
xristosp59 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 οχι το ποντικι ειναι ολοκαινουργιο αποκλειεται logitech g403 prodigy και το πληκτρολογιο το ιδιο, θα δοκιμασω το πρωι αν λειτουργει τιποτα αλλο πανω τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα