Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreas1154 είπε

Και αν θελεις να δεις αν ειναι αυθεντικο πρεπει να παρεις τηλεφωνο η υπαρχει καποιο λινκ?

Αν εχεις το IMEI το τσεκαρης εδώ http://www.imei.info

Δημοσ.

οχι δυστηχως ειναι σφραγισμενο και θελω να τσεκαρω καπως αν ειναι αυθεντικο,και επισης ειναι απο γερμανια που παλι δεν γνωριζω αν θα εχω προβλημα αν βαλω καρτα κοσμοτε.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, andreas1154 είπε

οχι δυστηχως ειναι σφραγισμενο και θελω να τσεκαρω καπως αν ειναι αυθεντικο,και επισης ειναι απο γερμανια που παλι δεν γνωριζω αν θα εχω προβλημα αν βαλω καρτα κοσμοτε.

Το κουτί απ έξω αναγράφει IMEI / SN να στο πει να κάνεις τον έλεγχο. (δεν θα έχεις πρόβλημα με την κάρτα Sim)

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, andreas1154 είπε

Νομίζω την απάντηση στην έδωσε ο kormos  υπάρχει στο κουτί .

Δημοσ.

στο κουτι αυτο που βλεπω απο την φωτο ειναι το GH69-29924A με ενα qr code με αυτο γινετε κατι?εχω στειλει εναν φιλο γιατι ειναι σε αλλη περιοχη να δει το κουτι,

επισης το οτι ειναι απο γερμανια θα εχω καποιο θεμα?

τελικα  μου το εστειλε το φιλαρακι το IMEI και ειναι αυθεντικο,απο γερμανια θα δουλεψει κανονικα?

Δημοσ.

Κανονικότατα εκτός αν είναι κλειδωμένο σε πάροχο που αν δε κάνω λάθος μόνο στην Αμερική κυκλοφορούν τέτοιες συσκευές 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...