sanshiro13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα στη παρεα εχω ενα θεμα..εχει ενα παιδι εταιρικο s8 plus αλλα δεν εχει αποδειξη..πως ξερω αν εχει εγγυηση;
saruman123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Με το IMEI, παίρνεις τηλέφωνο την Samsung και σου λέει το υπόλοιπο της εγγύησης.
andreas1154 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Και αν θελεις να δεις αν ειναι αυθεντικο πρεπει να παρεις τηλεφωνο η υπαρχει καποιο λινκ?
saruman123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, andreas1154 είπε Και αν θελεις να δεις αν ειναι αυθεντικο πρεπει να παρεις τηλεφωνο η υπαρχει καποιο λινκ? Αν εχεις το IMEI το τσεκαρης εδώ http://www.imei.info
andreas1154 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 οχι δυστηχως ειναι σφραγισμενο και θελω να τσεκαρω καπως αν ειναι αυθεντικο,και επισης ειναι απο γερμανια που παλι δεν γνωριζω αν θα εχω προβλημα αν βαλω καρτα κοσμοτε.
kormos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, andreas1154 είπε οχι δυστηχως ειναι σφραγισμενο και θελω να τσεκαρω καπως αν ειναι αυθεντικο,και επισης ειναι απο γερμανια που παλι δεν γνωριζω αν θα εχω προβλημα αν βαλω καρτα κοσμοτε. Το κουτί απ έξω αναγράφει IMEI / SN να στο πει να κάνεις τον έλεγχο. (δεν θα έχεις πρόβλημα με την κάρτα Sim)
saruman123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, andreas1154 είπε οχι δυστηχως ειναι σφραγισμενο και θελω να τσεκαρω καπως αν ειναι αυθεντικο,και επισης ειναι απο γερμανια που παλι δεν γνωριζω αν θα εχω προβλημα αν βαλω καρτα κοσμοτε. Νομίζω την απάντηση στην έδωσε ο kormos υπάρχει στο κουτί .
andreas1154 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 στο κουτι αυτο που βλεπω απο την φωτο ειναι το GH69-29924A με ενα qr code με αυτο γινετε κατι?εχω στειλει εναν φιλο γιατι ειναι σε αλλη περιοχη να δει το κουτι, επισης το οτι ειναι απο γερμανια θα εχω καποιο θεμα? τελικα μου το εστειλε το φιλαρακι το IMEI και ειναι αυθεντικο,απο γερμανια θα δουλεψει κανονικα?
ziaba Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Κανονικότατα εκτός αν είναι κλειδωμένο σε πάροχο που αν δε κάνω λάθος μόνο στην Αμερική κυκλοφορούν τέτοιες συσκευές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα