mp0ukLas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Και ναι μετα απο σχεδον 4 χρονια φουλ λειτουργίας την πατησα σαν αρχάριος. Μ έπεσε ποτο ( 3 σταγονες για την ακρίβεια) πάνω στο πληκτρολόγιο στην μερια που ειναι το power button! Στην αρχη δν δουλευε το delete κ μετα απλα δν ανοιγε. Η ζημιά κοστισε 170€ φοβήθηκα για το χειρότερο αλλα ευτυχώς το σώσαμε!!!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Τι νοημα εχει αυτο το topic? Να κλεοδωσει ή να αλλαξει ο τιτλος. Ειναι παραπλανητικος.
mp0ukLas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Τι νοημα εχει αυτο το topic? Να κλεοδωσει ή να αλλαξει ο τιτλος. Ειναι παραπλανητικος. Παραπλανητικος? Γτ? αναφερω κατι που ειναι διαφημησει? η προσπαθω να "παραπλανησω" καποιον κ δν το εχω παρει χαμπαρι? κατι τετοια βλεπω σε πολλα φορουμ που κανουν σηζητησεις κ ειλικρινα μου ερχετε να σπασω το rooter!! Τεσπα καντε del το topic..!!!
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Θα ήταν πιο χρήσιμο να έδινες κάποιες παραπάνω πληροφορίες. Πχ τι ζημιά είχε, τι χρειάστηκε να γίνει. Από που αγόρασες το πληκτρολόγιο κλπ. Εμένα πχ η τιμή που δίνεις μου φαίνεται τσιμπημένη, αλλά τι περιλαμβάνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα