kasp123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εχω αυτη τη motherboard Dell Inc. Model 0D6H9T (CPU 1) Version A00 Chipset Vendor Intel Chipset Model Sandy Bridge Chipset Revision 09 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model Q67 Southbridge Revision B2 αλλα δεν μπορω να βρω τους drivers της.Μπορει να βοηθησει κανεις??
Xristaras12 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 εμπα εδω http://www.dell.com/support/home/gr/el/grbsdt1/products/?app=drivers και πάτα το detect product
kasp123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ειμαι εδω. το κουτι μου ειναι optiplex 990 και το servιce tag στην εικονα ειναι αυτο που γραφει πανω στο κουτι. αυτοι ειναι ο σωστοι drivers???? επισης στη κατηγορια importance επιλεγω all ή recommended?? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2017 από kasp123
~Palpatin~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 το κουτι δεν το εχτισα εγω https://sdi-tool.org Πολύ καλό και δεν θέλει ούτε installation ούτε διαφημίσεις, σκουπίδια κτλπ Open source 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ειμαι εδω. Screenshot_1.png το κουτι μου ειναι optiplex 990 και το servιce tag στην εικονα ειναι αυτο που γραφει πανω στο κουτι. αυτοι ειναι ο σωστοι drivers???? επισης στη κατηγορια importance επιλεγω all ή recommended?? Το service tag βγάζει ακριβώς ποιο μηχάνημα έχεις. Με recommended θα σου βγάλει τους πιο πρόσφατους, με all όλους.
~Palpatin~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Το service tag βγάζει ακριβώς ποιο μηχάνημα έχεις. Με recommended θα σου βγάλει τους πιο πρόσφατους, με all όλους. Ναι θα του βγάλει όπως τα λες, δυστηχως όμως από εμπειρία θα είναι λίγο μετά τον μεγάλο πόλεμο, ναι τον Α'
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ναι θα του βγάλει όπως τα λες, δυστηχως όμως από εμπειρία θα είναι λίγο μετά τον μεγάλο πόλεμο, ναι τον Α'Ας βάλει recommended τότε, και το σωστό λειτουργικό. Φεύγω, έχει αγώνα κλασσικών στην ΕΡΤ2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα